Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
39,2289
EURO
44,7145
IMKB
9.020,000
ALTIN
4.149,160
 
Hava Durumu ANKARA
12 / 25 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
DAUM'DAN ŞOK SÖZLER
DAUM DAN ŞOK SÖZLER
 
Fenerbahçe’nin eski hocası, Almanya’da sarı-lacivertli kulübü topa tutarken, takımdaki Brezilyalı oyuncuların birlik içinde olmadığını söyledi, “Onları düzeltmek için çok uğraştım ama olmadı. Takımdaki eski hava yoktu” diye konuştu
 
18.7.2010 - 09:03

YUSUF KOBAL/MİLLİYET

Fenerbahçe’nin eski hocası Christoph Daum, Almanya’da sarı-lacivertli kulübü topa tuttu.
Geçen sezon başarısız olmadığını ileri süren Alman çalıştırıcı, “Geldiğimde hazır bir takım buldum. Yani transferi ben yapmadım. Üç forvet istedim. Sağ ve sol kanada, bir de merkeze. Ama alınmadı. Şimdi alınırsa Fenerbahçe’nin şampiyon olamaması için hiç bir neden kalmaz” dedi.
Güiza’nın sürekli topuğunda ağrılar olduğunu, bu yüzden verim sağlayamadığını kaydeden Daum, “Ondan beklentimiz fazlaydı ama o başarıya ulaşamadı. Kondisyon açısından iyi, kafası da sağlam olsa Güiza, Türkiye’de başarıyı yakalayabilir. Ama özel yaşantısında da sorunlar var. Kendisine destek lazım” ifadesini kullandı.
Semih ile herhangi bir sorununun bulunmadığını da ifade eden Alman hoca, Semih’in Güiza kadar iyi bir futbolcu olmadığını ve zamanında kendisiyle görüştüğünü belirtti. Semih’in “Daum kalırsa ben takımdan ayrılırım” şeklindeki sözü için de Daum, “Kendi bileceği şey. Aykut Kocaman ile kadroya girer, kendisini gösterir. Önemli olan Fenerbahçe’dir” dedi.
Alman hoca şöyle devam etti:
“Her oyuncuya adil davranamazsınız. Önemli olan takımın başarısıdır. Sezon başında her oyuncu adaletten bahseder. Ekimde takıma giremeyince bu kez adaletsizlikten bahsetmeye başlar. Göreceksiniz yine aynı şey olacak. Bir takımda değişik grupların olmaması benim tercih edeceğim bir durumdur. Fenerbahçe’ye yeniden geldiğimde Brezilyalılar birlik halinde değildi. Onları birlik haline getirmek için çaba harcadım. Çok uğraştım ama olmadı. Hepsi kendi bildikleri yolda devam ettiler. 2003’te Alex, Nobre, Marco, Luciano aile gibiydi. Şimdiki takımda öyle bir hava yok.”

Başkan 6 ay önce desteğini çekti
“Aziz Yıldırım benden altı ay önce desteğini çekti. Başkanı Samandıra’ya ben çağırmadım. Neden geldiğini ona sormak lazım. Bana destek verip, Samandıra’da yapılması gerekenleri bana bırakmalıydı. Umarım geçen sezon yaşananlar, hem başkana, hem de Aykut Kocaman’a ders olur.”


Aykut Kocaman ile çalışamadık
Tercümanlığımı yapan Ayhan Tumani’ye bir süre sonra karşı çıktılar, başka tercümanlar geldi. Benim düşüncelerimi doğru aktardılar mı bilmiyorum. Daha önceki dönemde Murat Kuş ve Volkan Ballı ile uyum içindeydik. Murat Kuş, takımdaki birliği koruyordu. Onlarla yeniden çalışmak istedim ama izin verilmedi. Aykut ile birlikte çalışamadık.”


Takımın peşine ajan takamazsınız
“Futbolcuların olumsuz olaylara karışmasını düşünemezdim. Onların peşine ajan takacak halim de yoktu. Özel yaşantılarına özen göstermeleri gerekirdi. Siz durumu farkettiğinizde iş işten geçmiştir. Yaşanan iki olay nedeniyle de futbolcular disiplinsizdi diyemeyiz. Sonuçta her alanda liderdik. Bu takımın Beşiktaş ve Galatasaray’a 10 puan fark attığı unutulmamalı.”



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


DAUM HALA DERT YANIYOR!

JET FADIL, ORTALIĞI KARIŞTIRDI

DÜNYA KUPASI'NIN OLAY ADAMI PATLADI!
»  ALEKS'DEN GÜİZA'YA KISA MESAJ!
»  DÜNYA KUPASI'NDA YASADIŞI BAHİSE 7 BİN GÖZALTI
»  İŞTE 3 BÜYÜKLERİN AVRUPA'DAKİ RAKİPLERİ
»  FENERBAHÇE'NİN RAKİBİ BELLİ OLDU
»  KARTAL, NİHAT'LA UÇTU
»  FEDERASYONDA GÖKÇEK ENDİŞESİ
»  BEŞİKTAŞLILARI ÜZEZECEK HABER
»  FENERBAHÇE İLK HAZIRLIK MAÇINI KAYBETTİ
»  ALMAN TAKIMI İÇİN ŞOK İDDİA!
»  KARTAL'A İKİNCİ BOMBA
»  SEMİH ŞENTÜRK HİÇBİR YERE GİTMİYOR
»  GÖKÇEK'E BÜYÜK ŞOK!
»  TFF'DE SEMİH SKANDALI
»  EMRE BELÖZOĞLU'NDAN KOCAMAN AYIP!
»  ARDA TURAN ALMANYA'YA GİDİYOR
»  KAHİN AHTAPOT YİNE BİLDİ! DÜNYANIN EN BÜYÜĞÜ İSPANYA
»  ALMANYA DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜ
»  ALMANYA, ÜÇÜNCÜLÜK İLE TESELLİ BULDU 3-2
»  MESSİ, SEVGİLİSİ İLE TATİLDE
»  İŞTE GALATASARAY'IN ÜÇÜNCÜ BOMBASI
»  MİCHAEL PLATİNİ'NİN SON DURUMU
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.