Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
40,0006
EURO
47,0232
IMKB
10.108,000
ALTIN
4.282,840
 
Hava Durumu ANKARA
17 / 35 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
DENİZ FENERİ BELGELERİ GERÇEK ÇIKTI!
DENİZ FENERİ BELGELERİ GERÇEK ÇIKTI!
 
Deniz Feneri davasında, Almanya’dan Türkiye’ye kuryeler aracılığıyla getirilen 4 milyon 580 bin avroluk para trafiğini gösteren ıslak imzalı belgeler gerçek çıktı.
 
1.12.2012 - 15:38

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na 100 bin avro karşılığında satılmak istenen belgeler, Ankara Kriminal Polis Laboratuvarı’nda incelendi ve BLG102424-ANK10017318 numaralı raporla gerçek olduğu saptandı.

Murat Çelik'in Vatan gazetesinde yer alan habere göre, Konya'dan İstanbul'a gelen bir otobüste unutulan Deniz Feneri belgelerini inceleyen Ankara Kriminal Polis Laboratuvarı belgelerin gerçek olduğunu belirledi.

Laboratuvar, belgelerde imzası bulunan sanıklardan İzzet Kurum da belgelerin kendisine ve Hakkı Sadal’a ait olduğunu belirtti. Kurum, bu belgelerin İstanbul Florya’da bir kuru temizleme dükkanına gittiğinde çantasından çalındığını, ancak resmi bir makama müracaat etmediğini söyledi.

Sadal’ın Almanya’daki davada hapse mahkum olan Mehmet Gürhan’ın dayısı, Kurum’un ise kayınbiraderi olduğu anlaşıldı. Sadal ve Kurum, 16 Ocak 2013’de İstanbul 6. Ağır Ceza Mahkemesi’nde başlayacak olan Deniz Feneri davasının sanıkları arasında yer alıyor.

RTÜK eski Başkanı Zahit Akman ve diğer sanıklarla birlikte haklarında ’Özel Belgede Sahtecilik ve Hizmet Sebebiyle Güveni Kötüye Kullanma’ suçunu zincirleme olarak işledikleri gerekçesiyle hapis cezası isteniyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Vatan gazetesinin konuyla ilgili sorusu üzerine olayı kısmen doğrulayan şu cevabı verdi:

“O dönemde, adını hatırlamadığım bir kişi bana telefonla ulaştı ve elinde bu belgelerin bulunduğunu söyleyip, evet öyle bir para talep etti. Bu doğrudur. Ancak biz, böyle bir alışveriş yapmayacağımızı, para vermemizin söz konusu olamayacağını söyleyip ilişkiyi kestik. Ben daha sonra, o dönem açıkladığım belgeleri başka bir kaynaktan elde ettim.”

http://t24.com.tr/haber/deniz-fenerinde-para-trafigini-gosteren-belgeler-gercek-cikti/218678



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


AKP'DE AYKIRI SES!

TÜRKİYE MİLLETVEKİLLİĞİNDE UZLAŞMA!

SİVİL MEMURA ASKERİ MAHKEME YOLU KAPANDI
»  TSK'DAN YAŞ AÇIKLAMASI
»  HSYK’DAN 471 HAKİM VE SAVCIYA ATAMA
»  KPSS YERLEŞTİRME SONUÇLARI AÇIKLANDI
»  DAVUTOĞLU:"FİLİSTİN ARTIK BİR DEVLETTİR"
»  MECLİS GENEL KURULU’NDA VEKİLİ UNUTTULAR
»  SURİYE'LİLERE OTURMA İZNİ!
»  TERÖRİSTİN KİTABI SAVAŞ MÜZESİNDE
»  "TERÖR ÖRGÜTÜ ÇOCUKLARI KULLANIYOR"
»  CUMHURBAŞKANI MADIMAK'A EL KOYDU
»  DARBE BELGELERİ SAVCILIKTA
»  İŞTE TAPULAR, İŞTE MALLAR!"
»  NASA'DAN 21 ARALIK AÇIKLAMASI
»  NATO'DAN FLAŞ TÜRKİYE KARARI
»  FİLİSTİN'DEN TARİHİ ZAFER
»  MECLİS'TE İLK KEZ KÜRTÇE TERCÜME!
»  "HER ZAMAN AYNI TELDEN ÇALMAZLAR"
»  DOKUNULMAZLIK DOSYALARI KOMİSYONDA
»  KÜRTLER SURİYE'DE ORDU KURUYOR!
»  YAŞ, YARIN EKSİK KADROYLA TOPLANACAK
»  GÜL'DEN, 'MUHTEŞEM' DEĞERLENDİRME
»  EN MUTLU İNSANLAR İSVİÇRE'DE!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.