Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
40,6807
EURO
47,1273
IMKB
10.747,000
ALTIN
4.388,200
 
Hava Durumu ANKARA
21 / 30 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
DERSİN ADI: 'HAKARET'
DERSİN ADI:  HAKARET
 
Sözleşmeli olarak din derslerine giren imam, Alevi düşmanlığı yapınca görevden alındı.
 
6.11.2010 - 00:25
Amasya Gümüşhacıköy Lisesinde sözleşmeli olarak din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni olarak çalışan Saray Mahallesi Çayır Camii imamı Şuayip Güllü sınıfta Alevi öğrencilere hakaret etti.

Gümüşhacıköy Lisesinde bir aydır din kültürü ve ahlak bilgisi dersine giren imam Şuayip Güllü, Din, mezhep ve dinlerde ibadetkonusu işlenirken Aleviliğin İslamiyette yerinin olmadığını, cemin ibadet olmadığını savundu. Bazı öğrenciler imam Güllüye itiraz etti.

Bunun üzerine imam kendisine tepki gösteren öğrencilerden A.Bye Aleviliği tanımlamasını istedi. Daha sonra Alevi öğrencilere hakaret etmeye başlayan Güllü, Ben dört yıl Alevi köyünde görev yaptım. Gelinine asılan Alevi dedeleri gördümdedi. Öğrencilerden A.B. öğretmene Hüseyin Üzmez 14 yaşındaki kızı taciz etti, o da mı Alevi?diye tepki gösterdi.

Öğrenci velileri Güllüyü İlçe Kaymakamı ve Milli Eğitim Müdürlüğüne şikâyet etti. Öğrenciler ifadelerinde Güllünün hakarete varan konuşmalarını aktardı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de imam Güllünün Gümüşhacıköy Lisesindeki sözleşmeli öğretmenlik görevine son verdi. Güllü olayın iftiraolduğunu savundu.

Öğrenci velisi Oktay Beyazgül bir imamın lisede öğretmen olmasına tepki göstererek savcılığa suç duyurusunda bulunacağını belirtti. Gümüşhacıköy Kaymakamı Serdar Kartalın ise Basın açıklaması olmasın. Basın açıklaması yapacak kişiler önce benim yanıma gelsin onlarla görüşelimdiyerek olayı kapatmaya çalıştığı belirtildi. Gümüşhacıköy İlçe Milli Eğitim Müdürünün de velileri arayıp olayı tatlıya bağlama konusunda telkinde bulunduğu ifade edildi.

7 Kasım 2010


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


YÖK'E İSKANDİNAV MODELİ!

MİLLİ GÜVENLİK BUNDAN SONRA SİVİLLERE EMANET

DİN BİLGİSİ VE İSLAM DERSLERİ AYRILIYOR!
»  2011 SINAV TAKVİMİ BELLİ OLDU
»  ÖĞRETMENE 1 MAAŞ İKRAMİYE!
»  ÜNİVERSİTELER, 3 YILA DÜŞÜRÜLÜYOR
»  ÖĞRETMENLERE MAAŞ MÜJDESİ!
»  FLAŞ.. 7. SINIFTA SBS'YE YARGI FRENİ!
»  8 YIL KESİNTİSİZ EĞİTİM İKİYE AYRILIYOR
»  İLKÖĞRETİMDE BÜYÜKLERE VE KÜÇÜKLERE AYRI BİNA
»  30 BİN ÖĞRETMEN ADAYININ BEKLEDİĞİ HABER
»  KPSS SONUÇLARI, 10 GÜN İÇİNDE AÇIKLANACAK!
»  İŞTE KPSS SORU VE CEVAPLARI
»  KPSS'NİN FATURASI 8 MİLYON LİRA
»  OKULLAR, HİJYENDEN SINIFTA KALDI!
»  ÖSYM'NİN SINAV UYARILARINA DİKKAT!
»  PAZAR GÜNÜ KPSS SINAVI VAR!
»  VELİLER:İMAMLAR DİN DERSİNE GİRMESİN!
»  KPSS MASAYA YATIRILACAK
»  MİT DESTEKLİ KPSS SINAVI!
»  HİPNOZLU EĞİTİM!
»  FACEBOOK'TA, 'OYUM HAYIR'DEDİ ÖĞRETMENLİKTEN ALINDI!
»  İLKOKUL'A ÖRTÜLÜ ÇOCUK GÖNDERENLERE UYARI!
»  ÖSYM'DEN YENİ SINAV TAKVİMİ
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.