Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,4783
EURO
34,9376
IMKB
9.717,000
ALTIN
2.436,360
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 27 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
DİNLEME LİSTESİNDE İLGİNÇ İSİMLER
DİNLEME LİSTESİNDE İLGİNÇ İSİMLER
 
İçişleri Bakanlığı Mülkiye Müfettişleri, İstanbul İstihbarat Şube Müdürlüğü’nün dinleme kararlarını incelemeye devam ediyor. Yaklaşık 250 kişinin yasadışı dinlemeleri de soruşturma dosyasına girdi
 
26.7.2014 - 08:42

Listedeki en ilginç isimlerden biri Ergenekon savcısı Zekeriya Öz’ün teyzesinin oğlu Seyrullah Vatansever. Öz’ün, kendisi hakkında konuşan teyzesinin oğlunu Ergenekon kapsamında ‘Serhat’ adı altında dinlettiği ortaya çıktı.
 
Aydın Doğan da dinlenmiş
 
Müfettişlerin tespitine göre, Doğan Holding Başkanı Aydın Doğan da dinlenildi. Doğan’ın kızı Arzuhan Doğan Yalçındağ ile eşi Mehmet Ali Yalçındağ da dinlenenler arasında yer aldı. Alaton’un kızı Leyla Alaton, Ergenekon kapsamında Leyla Altın adı ile dinlenildi.
 
Garih’in kızı da listede
 
Öldürülen iş adamı Üzeyir Garih’in kızı Dalia Garih de Ergenekon kapsamında ‘Deniz Garip’ adı ile dinlendi. Dinlenenler arasında gazetecilerde yer aldı. Habertürk yazarı Fatih Altaylı, ‘Fatih ve Fatih Altay’ adı ile Ergenekon kapsamında dinlenildi. Köşe yazarı Oral Eğin de ‘Orhan ve Orhan Eğri’ adı altında yine Ergenekon kapsamında dinlemeye alındı. Gazeteci Saygı Öztürk de Ergenekon kapsamında dinlenen isimler arasında
 
Müge Anlı, Müge Öztekin oldu
 
TV Programcısı Müge Anlı da dinlenenler arasında yer aldı. Müge Anlı, organize suç kapsamında ‘Müge Öztekin’ adıyla dinlendi. Yine dinlenen isimler arasında MHP Milletvekili Özcan Yeniçeri, AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk de yer alıyor. Külünk kayıtlarda ‘Metin’ olarak geçerken, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ‘Rıfat’ adı altında dinlendi. Ergenekon kapsamında dinlenen isimlerden İnan Kıraç için ise listede ‘İlhan ve İlhan Kıraç’ adıyla geçiyor. MHP İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ’ın da Ergenekon kapsamında Ebubekir Turgut adıyla dinlendiği ifade edildi. Milletvekili Sadık Yakut’un Ergenekon kapsamında dinlendiği ortaya çıktı.
 
Paşalara da takma isim
 
Dinlenenler arasında askerlerin de isimleri yer alıyor. 1. Ordu Komutanı Orgeneral Halit Edip Başer de Ergenekon kapsamında ‘Ramazan’ adıyla dinlenirken Hava kuvvetleri eski komutanı Faruk Cömert ise Ergenekon kapsamında Fahri adıyla dinlendiği ortaya çıktı.
 
Adnan Polat da var
 
Bazı kurumlarda çalışanlarda dinlenenler arasında yer aldı. TÜBİTAK kriptoloji mühendisi Umut Barış Erdoğan, ‘umut’ adıyla Ergenekon kapsamında dinlenenler arasında yer aldı. Kadıköy Eski Belediye Başkanı Selami Öztürk, organize suç örgütü kapsamında dinlendi. Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı’nın kurucularından olan Latif Erdoğan, ‘Latif Andı’ adıyla, Nurettin Veren ise ‘Nurettin Savaş’ adı altında organize suç örgütü kapsamında dinlendi. Galatasaray Spor Kulübü eski Başkanı Adnan Polat, Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, İstihbarat eski Daire Başkanı Sabri Uzun, Kanaat önderi Mahmut Ustaosmanoğlu’nun oğlu Ahmet Ustaosmanoğlu dinlenen kişiler arasında yer aldı.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


CHP'YE GAZZE ŞOKU!

ÖCALAN'DAN TAM SAYFA İLAN!

YHT 1 HAFTA BEDAVA!
»  HIZLI TREN'E NAZAR DEĞDİ!
»  FLAŞ.. 6 POLİSE MESLEKTEN İHRAÇ KARARI
»  BAL ÜRETİCİLERİNE GASPÇI ÇETELER DADANDI
»  EKMELEDDİN İHSANOĞLU DİYARBAKIR'DA
»  MECLİS'TE PARALEL KAVGASI!
»  MECLİS'İN ELEKTRONİK SİSTEMİ BOZULDU!
»  PARALEL OPERASYONDA FLAŞ GELİŞME
»  ''ŞURA'DA ASKER SIFIRLANACAK''!
»  80 KRİPTOLU TELEFON DİNLENMİŞ!
»  PKK,O ÇATIŞMAYI ÜSLENDİ!
»  KÖŞK'E ÇIKARSA FRAK GİYER Mİ?
»  ÖZELLEŞTİRME MAĞDURLARINA MÜJDE!
»  İLKER BAŞBUĞ, OPERASYONLAR İÇİN NE DEDİ?
»  SINIRDA TEYAKKUZ
»  GÜL MÜ, DAVUTOĞLU MU?
»  AKP ŞİMDİ BUNU TARTIŞIYOR!
»  'ÖCALAN'A ÖZGÜRLÜK' AÇIKLAMASI
»  O MÜDÜRLERE 2 KRİTİK SORU!
»  EKMELEDDİN'İN EŞİ EKMEK YAPTI!
»  FETULLAH GÜLEN BİLKENT HUKUK OKUYACAK!
»  FLAŞ...LYS SONUÇLARI AÇIKLANDI
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.