Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
39,1078
EURO
44,1186
IMKB
9.178,000
ALTIN
4.107,460
 
Hava Durumu ANKARA
12 / 24 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
ELVAN'I SEL SULARINDAN KEPÇE KURTARDI
ELVAN I SEL SULARINDAN  KEPÇE KURTARDI
 
Türk atletizminin gururu Elvan Abeylegesse, Erzurum’da ölümden döndü. Milli Atlet’in içinde bulunduğu taksi, Palandöken'de sele kapıldı. 1 saat sel sularında mahsur kalan Abeylegesse, bir kepçenin yardımıyla kurtarıldı Milli atlet Elvan Abeylegesse’nin içinde bulunduğu taksi, Palandöken Yaylası’nda sele kapıldı. 1 saat sel sularında mahsur kalan Abeylegesse, bir kepçenin yardımıyla kurtarıldı
 
26.7.2010 - 08:07

Türk atletizminin gururu Elvan Abeylegesse, Erzurum’da ölümden döndü. 2008 yılındaki Pekin Olimpiyatları’nda tarihe geçen ‘çifte gümüş madalyalı’ olimpiyat zaferinin ardından Berlin’de yapılan Dünya Şampiyonası’nda talihsiz bir sakatlık geçiren Elvan Abeylegesse, yaklaşık 2 aydan beri deniz seyivesinden 2 bin metre yükseklikteki Palandöken yaylası’nda kamp yapıyordu.

26 Temmuz- 1 Ağustos’da Barselano’daki Avrupa Atletizm Şampiyonası’nda 5 ve 10 bin metrelerde koşacak olan Elvan Abeylegesse, havalimanına gitmek için taksi çağırttı. Elvan, dün 13.00 sıralarında Palandöken’de kaldığı Palan Otel’den havalimanına gitmek üzere Fikri Güven yönetimindeki taksiye bindi. Ancak Elvan’ın içinde bulunduğu taksi bir süre ilerledikten sonra, etkili yağışın ardından Palandöken Dağı’ndan gelen sel sularının ortasında kaldı. Taksi yarıya kadar suyun altında kalırken, büyük korku yaşayan Elvan, çevredeki işçiler tarafından kepçe ile yaklaşık 1 saat sonra kurtarıldı.

Elvan: Çok korktum

Olayın şokunu üzerinden atamayan Elvan’ı otelde ziyaret eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintımar, geçmiş olsun dileğinde bulundu. Daha sonra Fatih Çintımar, Elvan’ı alarak yine Palan Otel’e götürdü. Bir anda selin içinde kaldıklarını anlatan Elvan, “İstanbul’a gitmek için otele taksi çağırdım. İstanbul’dan yarın Avrupa Atletizm Şampiyonası için Barsenola’ya uçacaktım. Yağmur vardı ama şiddetli değildi. Otelden ayrıldıktan kısa bir süre sonra Palandöken’den gelen selin ortasında kaldık. Çok korktum. Taksi şoförü beni kurtardı. Sonra bir kepçe geldi, ona binerek kurtuldum” dedi.

“Taksi taşların üstüne çıktı”

Elvan’ı taksi ile havalimanına götürürken ölümden döndüklerini belirten taksi sürücüsü Fikri Güven, “Otelden taksi istediler. Şehirden Palandöken’e çıkarken hiçbir şey yoktu. Milli atletimizi aldım, aşağı inerken orada mahsur kaldık. Taksi taşların üstüne çıktı. Selin içinde kaldık. Ölümden döndük. Halimi görmüyor musunuz? İşçilerin elbisesini giydim. Telefonum her şeyimi su götürdü” diye konuştu.

Vatan



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


BEŞİKTAŞ'A GÜİZA ÖNERİSİ!

"BAŞKAN GİT DERSE GİDERİM"

LUGANO AYRILIYOR MU?
»  AYKUT KOCAMAN TAKIMDAN GÖNDERECEĞİ 3 İSMİ BELİRLEDİ!
»  FENER, YEŞİLLENDİ!
»  FENERBAHÇE'LİLERİ HEYECANLANDIRAN HABER
»  ERMAN TOROĞLU, EKRANLARA DÖNÜYOR!
»  FENERBAHÇE'NİN YENİ TNASFERİ DİA, MERAK EDİLENLERİ YANITLADI
»  BEŞİKTAŞ ÜÇÜNCÜ ÖN ELEME TURUNDA
»  ARDA HAKKINDA ŞOK İDDİA!
»  İNTERNET'TE FENERBAHÇE-GALATASARAY DERBİSİ GEYİKLERİ!
»  GÜİZA'YI ALANA 12 DÖNÜM ARSA VERECEK!
»  RIDVAN DİLMEN DERBİYİ BÖYLE YORUMLADI:''REZİL OLDUK''
»  'ÇOK ÇALIŞMAMIZ LAZIM ÇOK'
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.