Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
39,8993
EURO
46,8971
IMKB
9.405,000
ALTIN
4.200,610
 
Hava Durumu ANKARA
17 / 32 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
ENVER ÖREN'İN CENAZESİNDE İNSAN SELİ!
ENVER ÖREN İN CENAZESİNDE İNSAN SELİ!
 
Dün akşam saatlerinde hayatını kaybeden İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Enver Ören geniş bir katılımın olduğu cenaze töreniyle uğurlanıyor. Ören, ikindi namazına müteakip Eyüp Sultan Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından Eyüp Sultan’daki aile mezarlığına defnedilecek. Cenaze törenine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve çok sayıda bakanla birlikte iş ve medya dünyasının önemli isimleri katıldı.
 
23.2.2013 - 16:23

1990 yılında ABD’de Houston Methodist Hastanesi’nde yapılan operasyonla kız kardeşinden alınan böbrek nakledilen Enver Ören’e, 2006’da Başkent Üniversitesi Hastanesi’nde ikinci böbrek nakli gerçekleştirilmişti. Ancak 74 yaşındaki Enver Ören, sağlık sorunlarının tekrarlanması nedeniyle geçen ay tekrar hastaneye kaldırılmıştı.

Dün akşam tedavi gördüğü Memorial Hastanesinde hayatını kaybeden Ören'in cenazesi, Türkiye Hastanesi’ne götürüldü. Enver Ören’in cenazesi, bugün ikindi namazını müteakip Eyüp Sultan Camisi’nde kılınacak cenaze namazının ardından Eyüp Sultan’daki aile mezarlığına defnedilecek.

Cenazeye siyaset dünyasının yanı sıra iş ve medya dünyasından da çok sayıda vatandaş katıldı.

DOĞAN: ESKİ ARKADAŞIMDI, KİMSEYLE KAVGAYA GİRMEDİ

Ören'e son görevini yerine getirenler arasında yer alan Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, eski arkadaşı olarak nitelendirdiği Ören'in hiç kimseyle kavgaya girmeyen, uyumlu bir insan olduğuna dikkat çekti.

Doğan, "Rahmetli eski arkadaşımdı. Beraber Türkiye Gazete İşverenleri Sendikası'nda çalıştık.  Mesleki uyum içindeydik. Kimseyi darıltmazdı. Kimsenin hatırı üstünde kalsın istemezdi. Bir dönem dağıtım işinde yalnız kaldığıma beraber şirket kurmuştuk. Dostumuzdu, nur içinde yatısın. Medyada iyilikle anılacaktır. Ciddi bir yayın politikası vardı ve hep onunla devam etti. Hiç kimseyle kavgaya, çekişmeye girmedi. Emir büyük yerden geldi. Allah rahmet eylesin." dedi.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


ERDOĞAN, HAKAN ŞÜKÜR'E SAHİP ÇIKTI!

MİLLİYETÇİLİK KAVGASI BÜYÜYOR!

BDP'LİLERİN İMRALI ŞIKLIĞI!
»  PKK'NIN KAÇIRDIĞI ÖĞRETMEN'E ŞOK!
»  'BAŞKAN'A SIKIYONETİM YETKİSİ'!
»  ÖCALAN'A TESBİH, KALEM VE KİTAP!
»  RABBİM BU KEZ 'TELAVİV' DEDİ!
»  TELEKULAK YURT DIŞINA ÇIKTI!
»  ENVER ÖREN VEFAT ETTİ
»  4. YARGI PAKETİ MECLİS'TE!
»  FIKRA GİBİ ADALET!
»  BERFO ANA'YI CUMARTESİ ANNELERİ UĞURLADI
»  DEMİRTAŞ'TAN İMRALI RESTİ!
»  ERDOĞAN'I ÇILDIRTAN SEÇİM ANKETİ
»  ''İBADET YERİ CAMİ'DİR''
»  NEDEN O İSİMLER SEÇİLDİ?
»  BAŞBAKAN'IN KORUMALARINA ÖZEL KIYAFET
»  EMEKLİ ORGENERAL SARIIŞIK TUTUKLANDI
»  GÜLEN'DEN DİĞER CEMAATLERE BARIŞ ELİ!
»  İŞTE İSTİFA EDEN ASKER SAYISI!
»  FENERLİ BAKANA, YILDIRIM ZİYARET
»  PERSONEL SÖYLEDİ, MECLİS BAŞKANI DİNLEDİ
»  "KABİNE'NİN BACISI OLDUM"
»  GENELKURMAY BAŞKANINA PROTOKOL AYARI!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.