Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,8520
EURO
43,3708
IMKB
9.668,000
ALTIN
4.001,330
 
Hava Durumu ANKARA
10 / 21 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
ERBAKAN: ''SEÇİMLER ÇANAKKALE SAVAŞINDAN DAHA MÜHİM''
ERBAKAN:  SEÇİMLER ÇANAKKALE SAVAŞINDAN DAHA MÜHİM
 
Eski Başbakan Necmettin Erbakan, 22 Temmuz seçimlerinin Çanakkale Savaşı'ndan daha önemli olduğunu söyledi. Erbakan, Saadet Partililerden köyde oturan "kasketli Ahmet amcaya" kadar herkese ulaşmalarını istedi.
 
12.6.2007 - 00:59

Eski Başbakan Necmettin Erbakan, Saadet Partisi'nin 2007 Seçimleri Aday Tanıtım Toplantısına katıldı. Erbakan, Büyük Anadolu Oteli'nde yapılan toplantıda 'Esfane Başbakan Necmettin Erbakan' tezahüratları ile karşılandı. Partililere seçim çalışmaları çerçevesinde nasıl bir yol izleneceği konusunda seslenen Erbakan, AK Parti'yi eleştirdi.

22 Temmuz genel seçimlerini Çanakkale Savaşı'ndan daha önemli bir olay olarak tanımlayan Erbakan, "Çanakkale Savaşı'nda emperyalistleri kovmuştuk. Ancak AK Parti vasıtasıyla bacadan girdi, tepemize oturdular." dedi. "Seçimlerin yapılmasına 41 gün kala milli kurtuluş hareketini başlatıyoruz" diyen Erbakan, köylere kadar gidilerek kahvelerde oturan 'kasketli Ahmet amca'ya Refah Partisi'nin iktidar olduğu dönem ile sonrasının karşılaştırılarak anlatılmasını istedi.

"BAZI AK PARTİLİ VEKİLLER BANA GELİP MİLLİ GÖRÜŞÇÜ OLDUKLARINI SÖYLÜYOR"

AK Parti'nin dış güçlerin güdümünde bir oluşum olduğunu ileri süren Erbakan, şu görüşleri dile getirdi: "Kanunlar dışardan geliyor. Bir Vakıflar Kanunu çıkardılar. AK Partili milletvekilleri geliyor bana, (Hocam ben milli görüşcüyüm, her ne kadar ayrı düştüysem de her bakımdan size bağlıyım) diye ağlıyor. E peki böylesin de bu kanunları neden çıkarttın? (Ne kanunu çıkardık efendim?) Vakıflar Kanunu'nu çıkardınız. Bu ne demek biliyor musun. 3 bin tane kilise Anadolu'da yeniden yapılacak demek. (Ya öyle mi efendim. Benim haberim yok) diyor. (Gece yarısı elimizi kaldırdık, çıkmış demek ki) diyor."



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


ŞENER; PROTESTOLAR DOĞRU DEĞİL

'EN FAZLA KADIN MİLLETVEKİLİ ADAYI GÖSTEREN PARTİYİZ'

AKAY,CHP ADAYLIĞINDAN ÇEKİLDİ
»  "BUNLAR ÜÇ KOYUNU BİLE GÜDEMEZ"
»  YAŞAR OKUYAN:"HERKES CHP'YE DESTEK OLMALI"
»  ZEKİ ERGEZEN: "ORDU BİZE BİRŞEY YAPAMAZ"
»  ATATÜRK RESMİNDEN RAHATSIZ OLAN VEKİL 1'NCİ SIRADA
»  "ARKA KAPIDAN KAÇANLAR PARTİSİ"
»  BAYKAL'DAN ERTUĞRUL GÜNAY'A AĞIR SÖZLER
»  İŞTE YSK'NIN MİLLETVEKİLİ OLAMAZ DEDİĞİ 33 BAĞIMSIZ
»  YILMAZ'DAN MUMCU'YA: ''BİR AN ÖNCE ÇEK GİT''
»  550 MİLLETVEKİLİYLE GELİYORUZ DİYECEKTİ AMA
»  DP SİVAS İL ÖRGÜTÜ TOPTAN İSTİFA ETTİ
»  AĞAR, 5 SEÇİM BÖLGESİNİ KADINLARA TESLİM ETTİ
»  ''YA ONLAR, YA MHP''
»  BAHÇELİ; DERHAL MEHMETÇİĞE YETKİ VER.DİLEKÇE BEKLEME"
»  DP'DE ŞEBNEM KISAPARMAK DEPREMİ SÜRÜYOR
»  CHP, TBMM'Yİ OLAĞANÜSTÜ TOPLAYACAK
»  HÜR PARTİ, CHP İLE BİRLEŞME KARARI ALDI
»  BAYKAL; TERÖRLE MÜCADELEDE ZAAFİYET VAR
»  BBP'DE PEŞ PEŞE İSTİFALAR
»  VETO YİYEN DEPLİLER AİHM YOLUNDA
»  AK PARTİLİ ADAYLARA SEÇİM TAVSİYELERİ!
»  BAYKAL'IN TERÖR ÇÖZÜMÜ
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.