Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,3279
EURO
35,0469
IMKB
8,984
ALTIN
2.282,880
 
Hava Durumu ANKARA
8 / 21 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
ERDOĞAN, RESEPSİYONDA TÜRKÜ SÖYLEDİ!
ERDOĞAN, RESEPSİYONDA TÜRKÜ SÖYLEDİ!
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolasıyla Çankaya Köşkü'nde düzenlenen resepsiyona ev sahipliği yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan resepsiyonda çalınan 'Yemen Türküsü'ne eşlik etti ve 'Burası Muş'tur olarak bilinen sözlerin doğrusunun 'Huş' olduğunu belirtti.
 
31.8.2014 - 08:56

MUAZZEZ ERSOY'DAN ERDOĞAN ÇİFTİNE BEYAZ GÜL
Köşk'ün bahçesinde davetlileri karşılayan Erdoğan çiftine ses sanatçısı Muazzez Ersoy küçük bir sürpriz yaptı. Ersoy karşılama esnasında iki adet gülü Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi first lady Emine Erdoğan'a takdim etti. Bu jest karşısında Erdoğan çifti de Ersoy'a teşekkürlerini ilettiler.

 
Resepsiyona, TBMM Başkanı Cemil Çiçek eşi Gülten Çiçek ile, Başbakan Ahmet Davutoğlu da eşi Sare Davutoğlu ile geldi. Resepsiyona, Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç, Ali Babacan, Numan Kurtulmuş, Yalçın Akdoğan ile Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, AB Bakanı Volkan Bozkır, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız da katıldı.
 
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ve eşi Kamuran Özel’in de hazır bulunduğu resepsiyonda, kuvvet komutanları, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Yargıtay Başkanı Ali Alkan da yer aldı.
 
Milletvekilleri, azınlık cemaatlerinin dini temsilcilerinin de katıldığı resepsiyonda, Jak Kamhi, Aydın Doğan, Ali Sabancı ve İbrahim Çeçen’in de aralarında bulunduğu işadamları ile sanat camiasından çok sayıda ünlü ismin yer aldığı resepsiyona şarkıcılar Demet Akalın, Petek Dinçöz, Nihat Doğan, Yavuz Bingöl, Mustafa Ceceli, Serkan Çağrı, Uğur Işılak, Sinan Akçıl, oyuncular Hülya Koçyiğit, Kenan İmirzalioğlu, Necati Şaşmaz, Tolgahan Sayışman, Ece Erken ve modacı Faruk Saraç katıldı.
 
Şehit yakınları, gaziler, farklı spor dallarından uluslararası derece elde eden sporcuların bulunduğu resepsiyona, basın yayın kuruluşlarının temsilcileri, yazarlar, yabancı ülkelerin Ankara büyükelçileri, bürokratlar, akademisyenler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, harbiyeli öğrenciler ile sınıflarını temsilen farklı rütbede askerler de davet edildi.

7 BÖLGEDEN MUHTARLAR RESEPSİYONDA
Resepsiyonda yurdun 7 bölgesinden ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İstanbul ve Ankara'da ikametgahının bulunduğu mahallelerin muhtarlarının da davetliler arasında yer alması dikkati çekti.
 
Ayrıca koreografide, tarihten bugüne Osmanlı dahil olmak üzere Türk ordularının kullandığı 21 farklı üniformanın, muhafız alayı askerlerince giyilmiş şekilde sunulduğu gözlendi.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın, yaklaşık 3 bin 500 kişinin katıldığı resepsiyonda, davetlilerle tek tek tokalaşması 1 saat 40 dakika sürdü.gazeteport


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


ERDOĞAN'A 'BİJİ SEROK'LU KARŞILAMA

NECDET ÖZEL'DEN FLAŞ AÇIKLAMALAR

CHP'DE TUNCAY ÖZKAN BOMBASI!
»  ERDOĞAN AZARBAYCAN YOLCUSU
»  İMRALI'YA YATILI ZİYARET DÖNEMİ
»  FLAŞ.. ADLİ YIL AÇILIŞINDAN KAÇIŞ PLANI!
»  ERDOĞAN'IN ELİ HAVADA KALDI!
»  KÖŞK'TE MUHALEFETSİZ TEBRİK TÖRENİ!
»  ''KEMAL'E SELAM SÖYLEYİN''
»  GÜL'DEN KAYIP TRİLYON ÇIKIŞI!
»   ANITKABİR'DE ZAFER BAYRAMI BULUŞMASI
»  NEDEN AHMET DAVUTOĞLU?
»  KABİNE DEĞİŞİKLİĞİNİN KODLARI
»  AK PARTİ YÖNETİMİNDE FLAŞ DEĞİŞİKLİK!
»  VATANDAŞ GÜL'ÜN SİVİL YAŞAMDAKİ İLK GÜNÜ
»  UZUNGÖL'DE SKANDAL CUMA NAMAZI!
»  'ÖNCEDEN VERİLMİŞ SÖZÜM VAR,GİTMİYORUM'
»  KABİNENİN TEK VAZGEÇİLMEZİ
»  BAHÇELİ:GÜL'E RESMEN SAYGISIZLIK YAPILDI
»  ÇİÇEK'TEN CHP'YE KURULTAY GOLÜ!
»  KABİNE DIŞI BIRAKTI,GÖNLÜNÜ ALDI!
»  ARINÇ VE BABACAN KALDI, İŞTE YENİ KABİNE
»  FLAŞ.. YENİ BAKANLAR KURULU AÇIKLANDI!
»  SİYASETÇİ ALKIŞLAYAN GAZETECİYE TEPKİ
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.