Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,7873
EURO
43,3802
IMKB
9.700,000
ALTIN
4.044,900
 
Hava Durumu ANKARA
8 / 17 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
ERDOĞAN, AKP DİYARBAKIR KONGRESİ'NDE KONUŞACAK
ERDOĞAN, AKP DİYARBAKIR KONGRESİ NDE KONUŞACAK
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır’da meydana gelen ve bazı il ve ilçelere sıçrayan olaylardan sonra 7 Mayıs’ta ilk kez Diyarbakır ve Siirt’te gidecek.
 
25.4.2006 - 15:10

Başbakan Erdoğan Diyarbakır’da, AKP İl Kongresi'ne katılacak, Siirt’te ise Doğan Yayın Holding’in ‘Marka güçtür’ toplantısında konuşacak. AKP Diyarbakır il Başkanı Abdurahman Kurt, Başbakan’ın gelişinin bölge için çok önemli olduğunu söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AKP Diyarbakır il kongresine katılmak ve konuşma yapmak üzere 7 Mayıs’ta Diyarbakır’a gelecek. Diyarbakır’da 28- 31 Mart tarihleri arasında meydana gelen ve 11 kişinin ölümü ile sonuçlanan olaylardan sonra Başbakan’ın gelişi büyük önem kazanırken, spor salonu yerine Atatürk Stadyumu'nda yapılacak kongrede Başbakan Erdoğan’ın bölge ile ilgili önemli mesajlar vermesi bekleniyor.

Başbakan’ın gezisine, İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu ve Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker ile bölge milletvekillerinin eşlik etmesi bekleniyor. Başbakan Erdoğan’ın 7 Mayıs’taki Diyarbakır programı netleşirken, program çerçevesinde Başbakan’ın bazı açılışlara da katılabileceği belirtildi.

Başbakan Erdoğan Diyarbakır AKP il kongresine katıldıktan sonra Siirt’e geçecek. Başbakan Erdoğan, Siirt’te Doğan Yayın Holding’in gerçekleştireceği ‘Marka güçtür Siirt buluşması’ programına katılarak burada bir konuşma yapacağı belirtildi.

AKP Diyarbakır İl Başkanı Abdurahman Kurt, program için Ankara’da bulunduğunu ve spor salonuna sığmadıkları için kongreyi stadyumda yapacaklarını kaydederek, “Başbakan’ın gelişi bizim için çok önemlidir. Bölge için çok büyük önem arz ediyor. Başbakan’ın demokratik söylemlerinin arkasında durduğumuzu göstermemiz açısından gelişini önemsiyoruz” diye konuştu.




Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


TBMM'DEKİ İMAM HATİP'Lİ LİSEYE GEÇ BAŞLAMIŞ!

ERDOĞAN: "KİMSE MİLLETE NE YAPMASI GEREKTİĞİNİ DAYATMAYACAK"

ERDOĞAN, AKP GRUBUNDA SERT KONUŞTU
»  ARINÇ:''BEN FİKİR ADAMIYIM, FİKİRLERLE TARTIŞMAKTAN
»  TUĞCU:"YARGI KARARLARININ ELEŞTİRİLMESİ DOĞAL"
»  ANKARA'DA İKİNCİ PAKET BEKLENTİSİ
»  MECLİS'TE HER AY BÖCEK ARANACAK
»  DIŞİŞLERİ BAKANI'NA BOĞAZİÇİ'Lİ DAMAT
»  "KERKÜK KÜÇÜK IRAK, GİRMEK KOLAY DEĞİL"
»  ÇİÇEK'TEN SEZER'E ELEŞTİRİ
»  "MİT MENSUPLARINA SEVE SEVE BASIN KARTI VERDİM"
»  MECLİS'E SARHOŞ YASAĞI
»  RİCE, KRAL DAİRESİNDE, KRALİÇE GİBİ AĞIRLANACAK
»  ŞEMDİNLİ'YE YENİ SAVCI
»  BANZANİ, ZANA'YI ERBİL'E NİYE DEVET ETTİ?
»  ŞENER'DEN ARINÇ'A LAİKLİK YANITI
»  PKK'NIN KUYRUĞU SIKIŞIYOR!
»  AKARYAKIT KAÇAKÇILIĞI KANUNUN İMZAYA AÇILDI
»  ABBAS, "YARDIM OLMAZSA SOSYAL PATLAMA OLUR"DEDİ
»  DEMİREL, ARINÇ'IN SÖZLERİNİ YORUMLADI
»  KÜRSÜ'DEKİ İMAM HATİP'LİYE ARINÇ SAHİP ÇIKTI
»  "HSYK DARBECİ GENERALLER GİBİ"
»  MECLİS'TEN NEŞET ERTAŞ'A ÜSTÜN HİZMET ÖDÜLÜ
»  MECLİS SPOR NASIL ÇARPILDI?
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.