Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,7612
EURO
43,6459
IMKB
9.391,000
ALTIN
4.143,630
 
Hava Durumu ANKARA
13 / 24 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
ERDOĞAN'DAN FLAŞ GAZZE AÇIKLAMASI
ERDOĞAN DAN FLAŞ GAZZE AÇIKLAMASI
 
Başbakan Erdoğan, İsrail'in özür dilemesi, Mavi Marmara kurbanları için tazminat ödemeyi kabul etmesi ve Gazze'ye uygulanan ambargonun kaldırılacağını açıklamasının ardından nisan ayı içerisinde Gazze'ye gideceğini açıkladı.
 
23.3.2013 - 13:35

İsrail'in özrü ile ilgili açıklamalar yapan Başbakan Erdoğan, "Duyguları değil aklı konuşturacağız" mesajını verdi.
24 TV'de telefon bağlantısı ile açıklamaları yayınlanan Erdoğan, Nisan ayında Gazze'ye gideceğini söyledi.

İsrail Büyükelçiliği'ne yapılacak atamayla ilgili olarak da açıklama yapan Erdoğan, "Yeni büyükelçi atama hemen olmayabilir" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İsrail'in özür dilemesiyle ilgili, özrün kendi istedikleri şekliyle gerçekleştiğini söyledi.

Başbakan Erdoğan, Eskişehir ile Konya arasında ilk seferini yapan Yüksek Hızlı Tren (YHT) ile seyahati esnasında gazetecilerin sorularını cevapladı.

İsrail'in özür dilemesiyle ilgili Erdoğan, özrün kendi istedikleri şekliyle gerçekleştiğini belirtti. Erdoğan, Mayıs'ın ilk yarısında ABD'ye gideceğini, Nisan'da ise Gazze ve Batı Şeria'ya ziyaret planladığını açıkladı.

Metin hazırlanırken kelimelere dahi çok dikkat edildiğini aktaran Erdoğan, görüşme talebinin ise ABD'den geldiğini ifade etti. İsrail'in özür dilemesine ilişkin ilk açıklamanın ABD'den geldiğini hatırlatan Erdoğan, bunun Türkiye açısında diplomatik bir zafer olup olmadığı sorusuna ise başını sallayarak karşılık verdi.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


ÖCALAN, GÜLEN'E SELAM GÖNDERDİ!

SUAT KILIÇ'A KAMU SPOTLARI SORUSU

MEMUR'A KAMP DA YOK, TATİL PARASI DA!
»  İŞTE PKK'NIN ÇEKİLME ŞARTLARI
»  İSRAİL'İN ÖZRÜ TWİTTER'İ SALLADI!
»  ÖSYM'DEN FLAŞ SINAV AÇIKLAMASI
»  İŞTE ULUDERE RAPORU
»  DAVUTOĞLU'NDAN ÖZÜR AÇIKLAMASI
»  ERDOĞAN, İSRAİL'İN ÖZRÜNÜ KABUL ETTİ!
»  5 MİT GÖREVLİSİNE TAKİPSİZLİK
»  ERDOĞAN'DAN CHP'Lİ AYGÜN'E DAVA
»  FLAŞ.. İSRAİL TÜRKİYE'DEN ÖZÜR DİLEDİ!
»  KARAYILAN'DAN EYLEMSİZLİK TALİMATI
»  "KİMSE SİLAHLARI BIRAKACAĞIM DEMİYOR"
»  ERDOĞAN: BAYRAĞI OLMAMASI BİR SABOTAJ
»  BEYAZSARAY'DAN BOMBA AÇIKLAMA
»  GÜL: "BAYRAK OLMAMASI ÇOK BÜYÜK YANLIŞ"
»  "ERDOĞAN'IN EN BÜYÜK KUMARI"
»  KANDİL'DEN YANIT GELDİ!
»  KILIÇDAROĞLU'NDAN BAYRAKLI MESAJ
»  CHP'DEN BAYRAKLI TEPKİ!
»  ABD, ÖCALAN'IN MESAJI İÇİN NE DEDİ?
»  EROĞAN'IN KONVOYUNA ÇİRKİN SALDIRI
»  BAĞIMSIZ KÜRDİSTAN İPTAL OLDU
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.