Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
IMKB
9.916,000
ALTIN
2.441,870
 
Hava Durumu ANKARA
13 / 26 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
ERSUN YANAL AYRILIYOR MU?
ERSUN YANAL AYRILIYOR MU?
 
Fenerbahçe'de hazırlık maçlarında alınan kötü sonuçlar Ersun Yanal'ı hedef tahtası yaptı.Şimdi Yanal'ın ayrılacağı konuşuluyor
 
7.8.2014 - 09:37

İşte Ersun Yanal ile Fenerbahçe’yi yol ayrımına kadar getiren süreçte yaşananlar...

Geçtiğimiz sezon nisan ayında şampiyonluğunu ilan eden Fenerbahçe’de yeni sezon başlamadan krizler patlak verdi. Son günlerde medyada yer alan Samandıra’daki kriz zirvesinin arkasında çok farklı konuların olduğu ortaya çıktı.

 Habertürk'ten Feridun Niğdelioğlu'nun haberine göre, Geride kalan sezonda oyuncuların en büyük şikayeti, Ersun Yanal ile sağlıklı bir iletişim kurulamamasıydı. Çok farklı bir profil çizen Yanal’ın içe dönük yapısı, futbolcular tarafından garipsenmiş; tecrübeli hoca genelde sistem, taktik ve oyuncu seçimleriyle ilgilenirken, motivasyon ve bire bir iletişimden uzak görüntü çizmişti. G.Saray’la girilen yarışta zaman zaman F.Bahçe’nin sallandığı dönemlerde devreye Aziz Yıldırım girmiş ve Ersun Yanal’ı uyarmıştı. O dönemde Yanal tüm bunları düzeltip oyuncularla daha sıcak bir iletişim sağlayacağı sözünü verdi. Kalan haftalarda dediklerini nispeten yaptı. Oyuncuların sorunlarını dinledi, daha yakın ilişkiler kurdu, Başkan’ın da adeta Samandıra’ya yerleşmesiyle şampiyonluğa ulaşıldı.

Eskiye dönüş
Yeni sezon hazırlıkları başlamadan Başkan Yıldırım, Ersun Yanal’la 2 yıllık sözleşme imzalayarak, hocasının tamamen işine odaklanmasını sağlamayı amaçladı. Yanal’ın işine daha sıkı sarılacağı, öğrencileriyle baba-oğul gibi ilişkiler kurup takımda kolej havası oluşturacağı düşünülüyordu., İpler kopma noktasına geldi
Ancak Yanal, pozitif görüntüsünden tamamen uzaklaşıp, yeniden eski kimliğine döndü. Futbolcuların serzenişleri, Aziz Yıldırım’ın kulağına kadar gitti. Yanal’ın özel hayatına hiç dikkat etmediği istihbaratını da alan Yıldırım, tecrübeli hocanın düzensiz yaşamının ileride takımın performansına da olumsuz etkileri olabileceğini düşünerek küplere bindi. "El koymanın zamanı geldi"

Bardağı taşıran gelişme, kamp bittiğinde yaşandı. Sheffield (2-1) ve Sevilla (2-0) karşısında alınan yenilgilerin ardından Ersun Yanal 2 buçuk gün izin verdi. Takım İstanbul’a dönerken, Yanal’ın yakın arkadaşlarıyla vakit geçirmek için Kopenhag’da kalması Yıldırım’ın sinirlerini daha da gerdi. Bu nasıl iş! Maç kazanamıyoruz ancak hoca gününü gün ediyor. Böyle iş olmaz, artık duruma el koymanın zamanı geldi” diyen Yıldırım, pazartesi akşamına idman koydu! Tüm takımı Samandıra’ya çağırırken, Ersun Yanal da apar topar İstanbul’a döndü.

"Sizi satmayacağım"
Antrenman öncesi ‘görüntüler’ eşliğinde Azizsilin” uygulayıp futbolcuları azarlayan Aziz Yıldırım, bu sırada kızgın olduğu Ersun Yanal’ın yüzüne bile bakmadı. Yanal’ı takımla yaptığı toplantıya almayan Yıldırım, futbolculara yaptığı konuşmada hocayla yolları ayırabileceğinin sinyalini verdi: Sizler, beni 3 Temmuz sürecinde satmadınız. Bana sahip çıktınız. Ben de sizi satmayacağım. Bu takımın şampiyon olacağına inanıyorum. Ha Ersun Yanal’la olmuş ha başkasıyla olmuş. Gerekirse bu takım kendi başına çalışır yine şampiyon olur. Size güveniyorum. Ancak hatalarınız da var. Hatalarınızı siz de görün. Ben neden kaynaklandığını biliyorum. Ve bunu çözeceğim.”

 



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


BEŞİKTAŞ'I ZORLU RAKİPLER BEKLİYOR

KARTAL'I DEMBA BA UÇURDU,3-1

DEVLER LİGİNDE ÖN ELEME SONUÇLARI
»  TRABZON'DATRANSFER FIRTINASI!
»  SOSYAL MEDYA'YI SALLAYAN SABRİ İDDİASI
»  TUNCAY ŞANLI KATAR YOLCUSU
»  KARTAL TUR KAPISINI ARALADI 2-1
»  EMENİKE'DEN TRANSFER AÇIKLAMASI
»  ÜNLÜ FUTBOLCUNUN BABASI KAÇIRILDI
»  PRANDELLİ ORUÇ SÖZÜNÜTUTTU!
»  BEŞİKTAŞ'IN MENFAATİ İÇİN BABAMI TANIMAM
»  ŞOV MAÇI RIDVAN'A YARAMADI!
»  YANAL: 75 PUANLA ŞAMPİYONUZ!
»  RİBAS'LI FENER SAHAYA İNDİ
»  ERDOĞAN'DAN FATİH TERİM'E SÜRPRİZ!
»  BURSA'DAN AVRUPA'YA ERKEN VEDA!
»  SABRİ VE GÖKHAN'A KASIMPAŞA KANCASI
»  İŞTE G.SARAY'IN YENİ KAPTANI
»  GERRARD,İNGİLİZ MİLL TAKIMINI BIRAKTI
»  MEİRELES PREMİER LİG YOLCUSU
»  MOUSSA SOVDAN GAZZE TEPKİSİ
»  YENİ FORMA TANITIMI AZİ,Z YILDIRIM'DAN
»  SALİH, İLK MAÇINDA UÇTU!
»  BEŞİKTAŞ'A DİŞİNE GÖRE RAKİP
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.