Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,3591
EURO
35,0198
IMKB
9,125
ALTIN
2.325,670
 
Hava Durumu ANKARA
12 / 20 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Erdoğan:Her Sıkıntının Farkındayız
Erdoğan:Her Sıkıntının Farkındayız
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sivas'ta konuşuyor. Ekonomide yaşanan sıkıntılara dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İnsanımızı enflasyona ezdirmeme sözümüze bağlı kalacağız." ifadelerini kullandı.
 
23.5.2023 - 19:54

Seçimin ikinci tura kalmasının ardından siyasiler çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sivas'ta halka seslendi.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Rakamı istedim. Şu anda alanda yol boyu olanlarla beraber 100 bin. Siyasette ben Sivas'ta böyle bir muhteşem coşkuyu yaşamamıştım. Bugün bir başkasınız. Biliyorum ki pazar gününe hazırlık yapıyorsunuz. Biz sizinle pazara değil, mezara gidiyoruz. Buradan sizlerin aracılığıyla ilçeleri ve köyleriyle tüm Sivas'ı selamlıyorum.

Yıllarca kara trenli türküler söyleyen Sivas, bugün Yüksek Hızlı Trenin konforunu yaşıyor. Yaparsa AK Parti yapar. Laf ola beri gele yok. İcraat var. Bay Kemal bu işler lafla olmuyor. İcraat gerektiriyor.Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar - Son Dakika  Haberler

SİNAN OĞAN'IN CUMHUR İTTİFAKI'NI DESTEKLEMESİ
Sinan Bey'in aldığı bu kararın hayırlı olmasını diliyorum. Büyük Birlik Partisi ile zaten beraberiz. Cumhur İttifakındaki ortaklarımızla birlikte Türkiye Yüzyılının inşasını beraber sürdüreceğiz. Bugün bize gerçekten farklı bir gurur yaşattınız. Yalnız olmadığımızı, bu kutlu yolda asla yalnız yürümeyeceğimizi bize gösterdiniz. Rabbim muhabbetimizi daim eylesin. Allah bizi Sivas'tan, Sivas'ı da bizden ayırmasın.

14 Mayıs seçimlerinde Sivas bir kez daha kendine yakışanı yaptı. Milletvekilliğinde yüzde 72 oy oranıyla tercihinin Cumhur İttifakı olduğunu ortaya koydu. Cumhurbaşkanı seçiminde de yüzde 70'e yakın oranla Sivaslı kardeşlerimiz bize büyük bir teveccüh gösterdi. Her birinize teşekkür ediyorum. Bize oy versin vermesin, sandığa giderek demokrasimizin gücüne güç katan tüm Sivaslılara şükranlarımı sunuyorum. Gönlümüz elbette tüm seçmenlerin güvenine mahzar olmayı ister. Farklı tercihi olan vatandaşlarımıza da asla Bay Bay Kemal gibi hor bakmayız. Sırf istedikleri sonuç sandıktan çıkmadığı için 'milletin karnı Togg'muş' diye manşet atmak ne basın özgürlüğüne, ne insanlığa yakışır. Bir zamanlar Devrim otomobili vardı. Biz devrin otomobilini 60 sene sonra yaptık.

'SİYASİ ÜSLUPLARINI HER GÜN DAHA DA ÇİRKİNLEŞTİRDİLER'
Bu depremzedelerimize yönelik hakaretleri biz dibin dibi olarak görüyoruz. Böyle bir ahlaksızlığı haklı gösterecek hiçbir sebep olamaz. Yaralı bir gönüle böyle bir zulmü yapmanın hiçbir gerekçesi olamaz. Bunu yapanların insanlıkla alakası olamaz. 14 Mayıs'tan bu yana yapılanlar CHP Genel Başkanı ve yoldaşlarının yüzüne kara bir leke olarak yapışmıştır. Bu rezillikleri ısrarla görmezden gelmişlerdir. Hatalarını kabullenmek yerine, bize oy veren 27 milyon insanımızı vatanı satmakla itham etmişlerdir. Siyasi üsluplarını her gün daha da çirkinleştirdiler. Darbelere rağmen milletimiz bu zihniyetin oradan çıkmasına 73 yıldır izin vermedi. 28 Mayıs, ülkemizin bu çirkin dilden ve siyasetçilerden kurtuluş günü olacaktır.

'28 MAYIS İLE BİRLİKTE ÜLKEMİZİN ÖNÜNDE YENİ KAPILAR AÇILACAK'
CHP Genel Başkanı bir kaset kumpasıyla başladığı siyasi yolculuğunu böylece Nazi Kemal olarak bitirecektir. Bu hakaretlerin, bu densizliklerin hepsi kaybedeceklerini anlayanların son çırpınışlarıdır. Milletin şamarını bir kez daha yemekten kendilerini kurtaramayacaklardır. Ben buradan Sivaslı kardeşlerime sesleniyorum. Sivas, sadece Sivas'ta değil, İstanbul'da Sivas'ın potansiyeli nedir? Sivas'ın İstanbul'daki potansiyeli ilk 3'ün içindedir. Böyle yoğun bir nüfusa sahip. İstanbul'da doğmuş, belediye başkanlığı yapmış biri olarak Sivaslı kardeşlerimin İstanbul'daki potansiyelini iyi bilirim. İstanbul'daki tüm Sivaslı hemşehrilerinizi arayacaksınız, onları da harekete geçireceksiniz. 28 Mayıs ile birlikte ülkemizin önünde yeni kapılar açılacak. Daha hızlı yol alacağız. Türkiye Yüzyılının inşası yolunda durmadan çalışacağız.

'HER SIKINTININ FARKINDAYIZ'
İnsanımızı enflasyona ezdirmeme sözümüze bağlı kalacağız. Milletimizin günlük hayatını olumsuz yönde etkileyen sıkıntılarla mücadele edeceğiz. Bunları biz başaracağız. İBB Başkanının halini görüyorsunuz. Ankara'daki belediye başkanınız görüyorsunuz, İzmir hepten rezalet. Ama biz 21 yıl Türkiye'de bir şeyi ispatladık. Eğer Türkiye dünyada farklı bir yere oturmuşsa, tüm dünya eğer Türkiye'yi farklı bir şekilde anıyorsa, Rusya-Ukrayna savaşında arabuluculuğu Türkiye yapıyorsa burada duracaksın. Kim Türkiye'nin başında? Tayyip Erdoğan. Şimdi ben sayın Putin ile görüşüyorum diye Bay Bay Kemal rahatsız olmuş. Diyor ki 'Batının talimatına uyarım, Putin'e yaptırımı uygularım.' Sen siyasetten zerre anlamıyorsun. Bay Bay Kemal sen git yat. Biz dünyada tüm ülkelerle irtibatımızı en güzel şekilde götürüyoruz. Milletimiz müsterih olsun. Her sıkıntının farkındayız.

'TERÖR ÖRGÜTÜNÜ ÜLKEMİZDE KIPIRDAYAMAYACAK HALE GETİRDİK'
Kılıçdaroğlu talimatı Kandil'den alıyor. Biz Allah'tan alıyoruz. Bütün bunlarla beraber Türkiye'yi enerjide dışa bağımlılıktan kurtarana kadar bakmadık yer bırakmayacağız. Terör örgütü PKK ve uzantıları dahil tüm şer şebekeleriyle mücadelemiz devam edecek. Bölücü terör örgütünü ülkemiz içinde kıpırdayamayacak hale getirdik. Bunların ümüğünü sıktık. İnlerinde mahkum ettik. Neredeler? Artık başlarını çıkaramıyorlar. Biliyorlar ki başlarını çıkarırlarsa SİHA'lar başlarına inecek. Akıncı'mız da var mı? Bütün bunlarla beraber Kızılelma'mız var mı? Nereden nereye?

 



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Kılıçdaroğlu ile Özdağ Anlaştı mı?

Erdoğan'dan Malatya'da Rehavet Uyarısı

Biner TL’lik Doğalgaz Yüklemesi Başladı
»   Yurt Dışı Oy Kullanımında Büyük Artış
»  İnce Hastaneden Fotoğraf Paylaştı
»  Tuğrul Türkeş'ten Bahçeli'ye Destek
»  Kılıçdaroğlu'ndan Sahte Video Tepkisi
»  Erdoğan Sahte Videoları Sahiplendi
»  Meral Akşener: Kılıçdaroğlu’na Kefilim
»  Kılıçdaroğlu ve Özdağ’danSürpriz Görüşme
»  İyi Parti'de Kurultay Kararı
»  Kılıçdaroğlu'ndan Sinan Özdağ Tepkisi
»  Ümit Özdağ: Kendi Kararı,Bizi Bağlamaz
»  Sinan Oğan'dan Erdoğan'a Destek Kararı
»  Erdoğan'dan 'Rehavet' Uyarısı
»  Yurt Dışı Oylar Rekora Gidiyor
»  "Sağcılar CHP'ye İyi Bir Kazık Attı"
»  Cüneyt Özdemir Akşener'i 'Ti'ye Aldı
»  Yaşar Okuyan'dan 'Erdoğan' Kararı
»  'Sinan Oğan'la Yollarımız Ayrılabilir'
»  Kulislerde Sinan Oğan Tahminleri
»  İyi Parti’de Parti İçi Muhalefet
»  Yurtdışında Seçmen Sandığa Koştu
»  Bahçeli'den Erdoğan'a 28 Mayıs Desteği
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.