Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
IMKB
10.644,000
ALTIN
2.498,740
 
Hava Durumu ANKARA
11 / 24 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Erdoğan'dan Flaş 'İtirafçı Açıklaması
Erdoğan dan Flaş  İtirafçı Açıklaması
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan FETÖ soruşturması için konuştu: "Bu adalet tecelli edecek. Batıda bazıları size pas vermiyor olabilir görüşmüyor olabilir. Hiç umursamayın. Kusura bakmayın biraz ağır olacak ama it ürür kervan yürür. Şu anda içeride olanlardan çok iyi tanıdıklarım var. İtirafçı namıyla ortaya çıkıyorlar. Fakat bunlar doğru konuşmuyor çok açık söylüyorum. İtirafçı diye ortaya çıkarken aldatmayı oynuyorlar. Çünkü bunların bir kısmıyla başa baş görüşmelerim olmuştur. Şimdi itirafçı olarak söyledikleriyle bana Başbakan'ken söyledikleri farklı şeyler."
 
18.1.2017 - 14:09

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yargıda Birlik Derneği üyelerini kabulünde konuştu. Erdoğan konuşmasında özetle şunları söyledi: "Ülkemize milletimize şahsıma kurulan tuzakları oyunları fark etmekte zaman zaman geç kaldığımızı görüyorum. Yargıda yaşanan sıkıntılar da bunlarına arasındadır. Bu sıkıntılar tek taraflı ve sadece bir dönemle sınırlı değildir. Yargıyı milletin değil belli örgütün emrine sokmak isteyenler varken yargı üzerinden siyasi kurumları alt etmeye çalışan vesayetçi bir anlayış söz konusuydu. Başbakanlığımın ilk dönemlerinde sergiledikleri nobranlıkları unutmam mümkün değildir.

'ÖYLE YÖNTEMLERLE KARŞIMIZA ÇIKTILAR Kİ UTANDIM'

367 garabeti dahil öyle yöntemlerle karşımıza çıktılar ki ben utandım. FETÖ örgütü özel önem verdiği yargının içine sızmaya başladı. Kısa sürede bu sızma harekatı yapılmadı. Biz hayatımızın hiçbir döneminde insanları peşin hükümle değerlendirmedik. Hiç kimseye ve hiçbir gruba ne yargıyı ne de başka bir grubu peşinen asla teslim etmiş değiliz. Fakat bu örgütün zihin dünyası ve organizasyon yapısı her türlü iyi niyeti istismara açık olduğu için pek çok yerde güç temerküzüne girdiğini gördük. Suçluyla suçsuzu aynı çuvala dolduran böyle bir anlayışın adalet tesis etmesi mümkün değildir. O dönemde açılan davaların neredeyse tamamı sonuçsuz kalmıştır.

 17-25 ARALIK DARBEDİR

Yargının bağımsızlığına halel getirmemek için meseleye keskin bir şekilde müdahale etmedik. 17-25 Aralık operasyonunu birileri benim şahsi meselem olarak göstermek istedi. Oysaki yargıya hakim olmak isteyen bu örgütün kedini inkar edilemez şekilde ortaya çıkarmasıydı. Meşru hükümeti devirerek yönetime el koymaya çalışmanın anlamım darbedir. 17-25 Aralık da bir darbe girişimidir. Hükümet ve siyasi kadrolar olarak gösterdiğimiz sağlam duruş ve milletimizin güçlü desteği sayesinde bu darbe girişimini boşa çıkarttık. 17-25 Aralık'ta başaramadıklarını 15 Temmuz'da TSK içindeki yandaşları ile gerçekleştirmeye çalıştılar. Hala o Pensilvanya’daki zat utanmadan sıkılmadan bütün bunlar senaryo diyor. Biz neyin senaryo olduğunu biliyoruz. Gelecek yakındır ve gelecek bunu çok açık ortaya koyacaktır. Çünkü ben ilahi adaletin tecellisinden zerre kadar şüphe etmiyorum. Bu adalet tecelli edecek. Batıda bazıları size pas vermiyor olabilir görüşmüyor olabilir.  Hiç umursamayın. Kusura bakmayın biraz ağır olacak ama it ürür kervan yürür.

İTİRAFÇI DİYE ORTAYA ÇIKIP DOĞRUYU KONUŞMUYORLAR


Yargıda birlik derneği iyi ki kuruldu. Meydanı boş bırakırsanız birileri o meydanı doldurur. Şu anda içeride olanlardan çok iyi tanıdıklarım var. İtirafçı namıyla ortaya çıkıyorlar. Fakat bunlar doğru konuşmuyor. Bakın bunu açık söylüyorum. İtirafçı diyerek ortaya çıkarken bunlar, gayet iyi aldatmacayı oynuyorlar. En tehlikeli olan da bu. Çünkü bunların bir kısmıyla benim zamanında başa baş görüşmelerim olmuştur, Başbakanlığım zamanında. Şimdi itirafçı olarak söyledikleriyle Başbakan olduğum zaman bana söylediklerine baktığım zaman tamamen aykırı ifadeler. Bu oyuna asla gelmemek gerekiyor. FETÖ’cülerin kamudaki tasfiyesi işleri kolaylaştırmış, rayına oturtmuştur.

REINA SALDIRISI

Reina saldırganının yakalanması Türk polisinin gücünü gösteriyor. Bugün bizim Emniyet teşkilatımızın TSK’nın içinde bunlar var mı? Var. Bunlar terör örgütlerinin işini kolaylaştırıyor. Her geçen gün eriyorlar daha da eriyecekler. Ya da terk edecekler.

MHP LİDERİNE VE EKİBİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Anayasa değişikliği yasama yürütme yargı arasındaki ilişkiyi yeniden düzenliyor. Yasama yürütme yargı arasındaki ilişkilerin yeniden düzenlenmesi Türkiye için bir kazançtır. Cumhurbaşkanının doğrudan halkın seçmesi bu yönde köklü bir adım olmuştur. Gücünü halktan alan bir cumhurbaşkanının vesayetin değim milli iradenin temsilcisi olması kadar doğal bir durum yoktur. Gücünü milli iradeden alan iki başlı bir yapı ortaya çıkmıştır. Ben patinaj ifadesiyle hep kullandım. Devletin işlerliğinde bir



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Kan Bağış Kampanyasına Gazeteci Desteği

Kritik Görüşmeye 30 Saniyelik Açıklama!

Kritik Görüşme Başladı
»  Reina Katliamcısının İlk Sözü Bu Olmuş1
»  AK Parti'de 2. Tur Alarmı!
»  Ankara'yı Tedirgin Eden Patlama
»  CHP'den Kırmızı Kartlı Anayasa Eylemi
»  Özbekistan'dan Reina Canisi Açıklaması
»  "Kimsenin Yaptığı Yanına Kalmayacak"
»  "Böyle Siyaset Yere Batsın"
»  Emniyet'dan Flaş Uyarı!
»  CHP'li Vekiller Kaza Yaptı!
»   "Söz Konusu Vatansa Gerisi Teferruattır
»  Mehmet Aslan Gözaltına Alındı
»  Başbakan'dan Operasyon Açıklaması
»  Polisi Görünce Böyle Saklanmaya Çalıştı
»  Teröristin Evinden Çıkanlar Şoke Etti
»  Nurgül Yeşilçay'a 2 gece için 200 Bin TL
»  Gökçek'ten Komisyona Fetö Yanıtları
»  Flaş.. Reina Saldırganı Yakalandı
»  Bahçeli'den CHP'ye Ağır Sözler!
»  Başkent'te Kartal Şov 2-0
»  Kılıçdaroğlu, Bahçeli'den Randevu İstedi
»  Diyarbakır'da Alçak Saldırı,4 Şehit
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.