Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,8588
EURO
43,5085
IMKB
9.668,000
ALTIN
4.052,740
 
Hava Durumu ANKARA
7 / 20 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
FENER'İN ZİRVEYİ BIRAKMAYA NİYETİ YOK!
FENER İN ZİRVEYİ BIRAKMAYA NİYETİ YOK!
 
Spor Toto Süper Lig'in 25. haftası bugün oynanan 5 karşılaşmayla tamamlandı.
 
14.3.2011 - 00:10

Günün son maçında Fenerbahçe, İstanbul'da konuk ettiği Konyaspor'u 2-0 yenerek, averajla Trabzonspor'un önünde liderliğini sürdürdü.

Sarı lacivertlilere haftanın kapanış maçında galibiyeti getiren golleri 16. dakikada Niang ve 77. dakikada Semih attı. Fenerbahçe, bu galibiyetle puanını 54'e çıkarırken, rakibi Konyaspor ise 16 puanla, 17. sırada yer aldı. Ligde en son 16. haftada bugün ezeli rakibi Galatasaray'ı 3-2 yenen Ankaragücü'ne yenilen sarı lacivertliler, bu karşılaşmanın ardından üst üste 8. galibiyetini almış oldu.

En son ligde 22. haftada evinde Bucaspor'u 1-0 yenen Galatasaray ise bugün oynadığı maçta Ankaragücü karşısında 1-0 geriye düştükten sonra skoru 2-1'e getirmeyi başardı, ancak başkent temsilcisinin 2 golüne engel olamadı. Karşılaşmada sarı kırmızılıların gollerini 32. dakikada Aydın ve 62. dakikada Pino atarken, sarı laciverlilerin golleri ise 52, 86 ve 88. dakikalarda Sestak'tan geldi.

Galataray bu maçın ardından 33. puanla 11. sırada yer alırken, puanını 31'e çıkaran Ankaragücü ise sıralamada sarı kırmızılıların ardından 12. sırada bulunuyor.

Bu arada, Galatasaray ligde en son deplasman galibiyetini 17. haftada Konyaspor'a karşı almıştı.

Lider Fenerbahçe'nin ardından averajla 2. sırada bulunan Trabzonspor, cezası nedeniyle dün İzmit'te oynadığı maçta Kasımpaşa'yı 1-0 geçmeyi bildi. Bordo mavililere galibiyeti getiren golü 22. dakikada Jaja attı. Trabzonspor, aldığı bu galibiyetle puanını 57'ye çıkardı.

Zirve mücadelesi veren takımlardan Bursaspor ise deplasmanda Kardemir Karabükspor ile 1-1 berabere kaldı. Yeşil beyazlılar, 4. dakikada Miller ile öne geçmesine karşın Kardemir Karabükspor'dan İlhan'ın 20. dakikada attığı gole engel olamadı ve 2 puan bırakarak sahadan ayrıldı. Bu beraberliğin ardından puanını 50'ye yükselten yeşil beyazlılar, 25. hafta mücadelesinin ardından sıralamada 3. oldu.

Haftanın açılış maçında cuma günü Beşiktaş, Manisaspor ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı. ligde kötü günler geçiren Beşiktaş, aldığı bu beraberlikle puanını 36'ya yükseltti ve sıralamada 7. sırada yer aldı. Beşiktaş, sezonun 2. yarısında oynadığı 8 maçta sadece 2 galibiyet elde edebildi. 4 karşılaşmadan yenik ayrılan siyah beyazlılar, 2 karşılaşmada ise 1 puanla yetinmek durumunda kaldı.

Ligin 25. haftasında 16 gol atılırken, 5 karşılaşmayı ev sahibi takımlar, 1 maçı ise deplasmanda oynayan ekipler kazandı, 3 maç ise berabere sonuçlandı.

Gol krallığı yarışında Fenerbahçeli Alex, 18 golle zirvedeki yerini koruyor. Bu futbolcuyu 13'er golle yine Fenerbahçe'den Niang, Karabüksporlu Emenike ve Trabzonsporlu Burak izliyor. Manisaspor'dan Simpson'ın 11 ve Trabzonsporlu Jaja'nın 10 golü bulunuyor.

Bu haftanın maçlarında alınan sonuçlar, gelecek haftanın programı ve puan durumu şöyle:

Manisaspor-Beşiktaş......................................: ( 0 - 0 )
Kardemir Karabükspor-Bursaspor...........................: ( 1 - 1 )
İstanbul Büyükşehir Blediyespor-Eskişehirspor............: ( 0 - 2 )
Trabzonspor-Kasımpaşa....................................: ( 1 - 0 )
Medical Park Antalayaspor-Gençlerbirliği.................: ( 0 - 0 )
Ankaragücü-Galatasaray...................................: ( 3 - 2 )
Bucaspor-Gaziantepspor...................................: ( 2 - 1 )
Sivasspor-Kayserispor....................................: ( 1 - 0 )
Fenerbahçe-Konyaspor.....................................: ( 2 - 0 )

26. HAFTA

Galatasaray-Fenerbahçe, Kasımpaşa-Manisaspor, Gaziantepspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Konyaspor-Medical Park Antalyaspor, Beşiktaş-Kayserispor, Eskişehirspor-Kardemir Karabükspor, Bucaspor-Sivasspor, Gençlerbirliği-Trabzonspor, Bursaspor-Ankaragücü.
14 MART 2011





Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


AYKUT KOCAMAN'DAN TWITTER UYARISI

FENER, 9'DA 9 YAPTI!

EMRE BELÖZOĞLU'NUN GÖZ YAŞLARI!
»  FENER KONYA ENGELİNİ DE AŞTI 2-0
»  SİVASSPOR HAYAT BULDU 1-0
»  HAGİ'NİN KOLTUĞU İYİCE SALLANIYOR!
»  BUCASPOR HAYATA DÖNDÜ 2-1
»  SESTAK, TEK BAŞINA G.SARAY'I DARMADAĞIN ETTİ 3-2
»  HAGİ, BAROS'U ÖNCE KOVDU, SONRA AFFETTİ!
»  BELEDİYE'Yİ ŞİMŞEK ÇARPTI!
»  TRABZONSPOR'DA ONUR ŞOKU!
»  TRABZON KASIMPAŞA'YA 1 ATTI, 3 ALDI 1-0
»  HOVARDA BURSA, 2 PUAN DA KARABÜK'TE BIRAKTI 1-1
»  BİR MAÇTA 36 KIRMIZI KART!
»  KARTAL, MANİSA'DAN DA HÜSRANLA DÖNDÜ 0-0
»  FLAŞ.. HAGİ, MİMAN BAROS'U KOVDU!
»  FENER, AVRUPA DEVLERİNİ SOLLADI!
»  ŞAMPİYON OLMAK MÜMKÜN, FENERBAHÇE OLMAK İMKANSIZ"
»  ŞENOL GÜNEŞ'İN CEZASI BELLİ OLDU
»  DAKİKASI 1 MİLYON EURO!
»  AZİZ YILDIRIM'DAN, ŞOK İDDİAYA AÇIKLAMA!
»  ŞENOL GÜNEŞ'İN FENERBAHÇE KEHANETİ!
»  BEŞİKTAŞ'TA 3 YABANCIYA PARA CEZASI
»  ADNAN POLAT: "İSTİFAMI? ASLA"
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.