Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
39,3896
EURO
45,6343
IMKB
9.381,000
ALTIN
4.289,230
 
Hava Durumu ANKARA
11 / 25 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
FENERBAHÇE'DE YÜKSEK GERİLİM
FENERBAHÇE DE YÜKSEK GERİLİM
 
Teknik Direktör Christoph Daum’un, 83. dakikada Semih’i sahaya sürerek kenara çektiği Güiza bu değişikliğe tepki gösterdi.
 
3.12.2009 - 08:10

Antrenör Roland Koch’un tebrik için uzattığı elini sıkmayan İspanyol golcü yedek kulübesine oturmak yerine doğrudan soyunma odasına gitmeyi tercih etti. Maçın son dakikalarında ise Semih ile Cristian arasında gerginlik yaşandı. Semih orta alandaki boş pozisyonda kendisine hızlı bir pas gönderen Cristian’a tepki gösterince, Brezilyalı futbolcu aynı şekilde karşılık verdi. Daha sonra serbest vuruş sırasında yeniden tartışan ikiliye müdahale eden futbolcular gerilimin büyümesini önledi.

Demek ki enerji var!
Daum, maçın son bölümünde birbiriyle tartışan Semih ve Cristian için ilginç bir yorum yaptı. Alman hoca, “Demek ki futbolcuların kapışmak için yeterince enerjisi ve zamanı var. Sahada oyuncuların kapıştığını görünce,  şaka olarak kondisyonumuz yerinde diyesim geliyor. Ama bunları görmek istemiyoruz” diye konuştu.

‘Sorunumuz bu olsun’
Oyundan alınan Güiza’nın tepkisine Daum yorum getirmedi, “Bunu ona sormak lazım” dedi. Hiçbir oyuncunun sahadan çıkmak istemeyeceğini söyleyen Fenerbahçe Teknik Direktörü, “Ancak Güiza ile bazı şeyleri konuşmak istiyorum. Üzülmesi normal ama oyuna giren arkadaşına karşı saygılı olması lazım. Ama sadece sorunumuz bu olsun, üstesinden geliriz” dedi.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


FENER, AVRUPA'DA BİR BAŞKA 1-0

BASIN TOPLANTISINDA TERCÜMAN SKANDALI!

CARLOS, SONUNDA GİTTİ
»  BOBO, TÜRK VATANDAŞI OLUYOR!
»  BEŞİKTAŞ'TA ŞOK İSTİFA
»  KALECİ İVESA FENER'E GOL ATACAK!
»  SERCAN İÇİN SÖZ KESİLDİ
»  VOLKAN'IN BU HAREKETİ 130 BİN KEZ TIKLANDI
»  ŞENOL GÜNEŞ, TRABZONSPOR İLE 3,5 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI
»  KAZIM'A CEZA GELİYOR
»  ANKARAGÜCÜ'NDE YİNE OLAY VAR
»  FENER'DE KOCAMAN'A TAM YETKİ
»  VE AZİZ YILDIRIM, DAUM'U UYARDI...
»  SON DAKİKA GOLÜ TARAFTARI KOMAYA SOKTU
»  FAİRPLAY LİGİNDE GENÇLER ZİRVEDE
»  KARTAL'IN NEFESİ FENER'İN ENSESİNDE
»  SİVAS'TA BEŞİKTAŞ BAYRAMI 1-0
»  TRABZON NEFES ALDI 2-1
»  GALATASARAY'DAN KAZIM'A GEÇMİŞ OLSUN MESAJI
»  KAZIM'IN SAĞ EL BİLEĞİNDE KIRIK OLDUĞU AÇIKLANDI
»  FENERLİ KAZIM TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ
»  RIDVAN'DAN DAUM'A İLGİNÇ TEKLİF
»  CARLOS'TAN DAUM'A : "NE HALİN VARSA GÖR"
»  GS TEKNİK DİREKTÖRÜ RİJKAARD BABA OLDU
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.