Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
39,4137
EURO
45,6045
IMKB
9.350,000
ALTIN
4.305,080
 
Hava Durumu ANKARA
10 / 25 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
FLAŞ...VEKİLE KARA CUMA
FLAŞ...VEKİLE KARA CUMA
 
Milletvekillerine özel haklar getiren yasa teklifinden MHP grup olarak imzasını çekti. Ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu"nun Grup yönetici
 
10.5.2013 - 18:01
Milletvekillerine özel haklar getiren yasa teklifinden MHP grup olarak imzasını çekti. Ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu"nun Grup yöneticilerine "imzaları çekin" talimatı verdiği bildirildi. Son olarak BDP de imzasını geri çekti. AK PARTİ"DEN İLK AÇIKLAMA AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli, TBMM Üyeliği Kanun Teklifi"nden MHP"nin imzasını çekmesine ilişkin, "Biz attığımız imzanın doğru olduğuna yürekten inanıyoruz, yapılan düzenlemelerin doğru olduğuna inanıyoruz... Biz imzamızın elbette arkasındayız" dedi. OKTAY VURAL : BÜYÜK BİR HAKSIZLIK MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, partisinin Milletvekillerinin Özlük Hakları Kanun Teklifinden, "MHP"nin, ülkemizin bekasını ilgilendiren bir süreçte ortaya koyduğu tavrın sulandırılmasına, sanki tamamen bireysel menfaatler doğrultusunda siyaset yapıldığına yönelik bir algı oluşturulmasına, milletimizin hassasiyetlerinin göz ardı edilmesine izin vermemiz de mümkün olmayacaktır" gerekçesiyle imzasını çektiğini bildirdi. Konuya ilişkin TBMM"de bir basın toplantısı yapan Vural, "Teklife konulan imzaların mevki ve bireysel beklentileri karşılamak ve daha da arttırmak amacıyla atıldığını ifade etmek her şeyden önce büyük bir haksızlık ve kötü niyetliliktir" diyerek şöyle devam etti: "MHP olarak hiçbir zaman bireysel beklentilerle veya imtiyaz arayışlarıyla hareket etmedik. Bu kanun teklifine verdiğimiz desteğin özünde de bu prensip vardır. Bu teklif içinde yer alan kimi hususların eleştirilmiş olması elbette demokrasinin bir gereğidir ve olmalıdır. TBMM"de herşeyi yapma gücü olan, her kanun tasarı ve teklifini istediği gibi çıkaran, muhalefetin önerilerini hiçe sayan çoğunluk partisinin, milletvekillerinin tamamını ilgilendiren bir konuda tüm partilerin üst düzeyde mutabakatına müracat etmesi de milletimizce değerlendirmesi gereken bir konudur. TBMM Başkanlığının en üst düzeyde oluşturduğunu ifade ettiği bir irade buluşmasına yaptığımız katkıyla oluşan tekliften Başbakan Erdoğan"ın haberinin olmadığının servis edilmesi, TBMM Başkanının girişimlerinin gözardı edilebilmesi verdiğimiz imzanın siyasi taktik amacıyla saptırılarak, kendi siyasal amaçları için kullanılmasıdır. Buna MHP"nin müsaade etmesi mümkün değildir. Bu anlayış çerçevesinde, MHP"nin ülkemizin bekasını ilgilendiren bir süreçte ortaya koyduğu tavrın sulandırılmasına, sanki tamamen bireysel menfaatler doğrultusunda siyaset yapıldığına yönelik bir algı oluşturulmasına, milletimizin hassasiyetlerinin göz ardı edilmesine izin vermemiz de mümkün olmayacaktır." Söz konusu kanun teklifinde yer alan imzalarını çektiklerini ifade eden Vural, ayrıca Genel Kurul"da da teklife destek vermeyeceklerini söyledi.


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


KÖŞK TARTIŞMASI!

FLAŞ.. MHP, KIYAK YASADAN İMZASINI ÇEKT

PKK, BARZANİ'YE MEYDAN OKUYOR!
»  "GÜLEN ARTIK AŞIRI DEĞİL"
»  CİHANER HAKKINDA FLAŞ KARAR
»  200 PKK'LI KUZEY IRAK YOLUNDA!
»  "İSLAM BAYRAĞI KAN GETİRİR"
»  ''CEHENNEMİN DİBİNE GİTSİNLER''
»  VEKİL'E ÖZEL HAKLARA JET ONAY!
»  ERDOĞAN'DAN FLAŞ SURİYE AÇIKLAMASI!
»  SENMİSİN VEKİLE KIYAK YASAYI ELEŞTİREN!
»  TBMM BAŞKANI ÇİÇEK MEDYAYI TOPA TUTTU!
»  KONUK BAKAN CANLI YAYINDA BAYILDI!
»  TSK RÜTBE BEKLEME YAŞINI DEĞİŞTİRİYOR
»  BAŞBAKAN'DAN İŞ MÜJDESİ!
»  ÇİÇEK'TEN, 'KUTSAL İTTİFAK' SAVUNMASI
»  ORDU VALİSİNİN GÖZ YAŞLARI
»  BİLİN BAKALIM KAÇ PKK'LI ÇEKİLİYOR?
»  İSTANBUL EMNİYETİNDE TERFİLER!
»  GENÇ BAKIŞ'TA GERGİN DAKİKALAR!
»  ERDOĞAN'I KAÇ KİŞİ KORUYOR?
»  YANDAŞ-BAKAN KAVGASININ SIRRI
»  FLAŞ. 6 VALİ MERKEZE ÇEKİLDİ!
»  ERDOĞAN'A ABD'DE BAŞKAN KARŞILAMASI
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.