Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
39,4509
EURO
45,5789
IMKB
9.340,000
ALTIN
4.287,580
 
Hava Durumu ANKARA
11 / 25 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
FUTBOL FEDERASYONU'NDA SKANDAL
FUTBOL FEDERASYONU NDA SKANDAL
 
Lig Tv, A Milli Futbol Takımı'nın Bosna Hersek maçı öncesinde futbol gündemine bomba gibi düşen açıklamalar yaptı.
 
23.10.2008 - 14:05

Şansal Büyüka, Futbol Federasyonu'ndan önemli bir ismin, İnönü Stadı'nda Bosna Hersek ile yapılacak milli maç öncesinde Beşiktaşlı bir amigoya 3 bin 500 adet bilet verdiğini, bu kişinin de biletleri satarak kendisine rant elde ettiğini öne sürdü. Büyüka'nın iddiasının peşine düşen SABAH Spor, konuyla ilgili mühim bilgilere ulaştı. Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'ndan bir üyenin, Beşiktaşlı amigo Alen Markaryan'a 3 bin 500 bilet verdiğini, Markaryan'ın da bu biletleri sattığını doğrulayan kaynaklarımız, skandal boyutundaki gelişmenin duyulması sonrası üç kulübün başkanının büyük tepki gösterdiği bilgisini verdi.

ÜÇ BAŞKAN KÜPLERE BİNDİ

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray Başkanı Adnan Polat ve Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'e telefon açarak tepkilerini dile getirdiler. Üç başkan da, federasyonun kulüplere amigo ve taraftar temsilcilerine bedava bilet verilmemesi konusunda yaptığı baskıyı hatırlatarak, "Futbolun Türkiye'deki patronunun bunu kendisinin, üstelik milli maçta, yapması uluslararası çapta bir skandal olabilir" diyerek Özgener'e ültimatom verdiler. Özgener'in hemen sözkonusu yönetim kurulu üyesine ulaşarak kendisini sert bir şekilde uyardığı ve benzeri bir hatanın tekrarlanmamasını istediği öğrenildi.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


FATİH TERİM, 12 MİLYON YTL'YE, 'VARIM' DEDİ

FLAŞ.. ARAGONESBIRAKIYOR

RIDVAN DİLMEN:"FENER İÇİN YETERLİ DEĞİLİM"
»  FENERBAHÇE'DE SÜRPRİZ GELİŞME
»  ARDA, EN DEĞERLİLER LİSTESİNDE
»  YAZARLAR, ARAGONES İÇİN NE DEDİ?
»  VE FENER'DE DÜĞMEYE BASILDI
»  KAZIM, SAMANDRA'YI TERK ETTİ!
»  DEVLER LİGİNDE GOL YAĞDI, GECENİN SÜRPRİZİ DİNAMO KİEV'DEN GELDİ
»  RIDVAN, ARAGONES HAKKINDA AĞIR KONUŞTU
»  FENERBAHÇE'NİN ARSENAL HEZİMETİ
»  FENERBAHÇE:1 ARSENAL: 3 (İLK YARI)
»  FENERBAHÇE, ARSENAL KARŞISINDA NASIL OYNAMALI?
»  AHMET ÇAKAR, BU KEZ, 'FENER YENER' DEDİ
»  "ÇAKTIRMA, HAKEM GÖRMEDİ"
»  HAKEMLER, YILMAZ VURAL'A SERT ÇIKTI
»  ARSENAL CEPHESİNDEN FENER'E İYİ HABER
»  -ANKARAGÜCÜ'NDE TEKNİK DİREKTÖR HAKAN KUTLU İSTİFA ETTİ
»  "SERVET'İN Kİ GOL DEĞİL, KOL BÖREĞİ"
»  KARTAL ZİRVEYE KONDU
»  DEV MAÇIN GALİBİ ASLAN OLDU
»  GENÇLERBİRLİĞİ: 1 BEŞİKTAŞ: 3
»  KARTAL, DENİZLİ İLE ZİRVEYE UÇUYOR 31-
»  KAYSERİ ANKARA'YA DAYANAMADI
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.