Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,5020
EURO
34,6037
IMKB
9.548,000
ALTIN
2.499,640
 
Hava Durumu ANKARA
11 / 25 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Fener, Turu Ukrayna'ya Bıraktı 0-0
Fener, Turu Ukrayna ya Bıraktı 0-0
 
Vítor Pereira yönetimindeki Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3.ön eleme turu ilk maçında Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımını ile Kadıköy'de 0-0 berabere kaldı. Rövanş 5 Ağustos Çarşamba günü Ukrayna'da oynanacak.
 
28.7.2015 - 23:11

İŞTE İLK 11'LER:
Fenerbahçe:
Volkan, Hasan Ali Kaldırım, Kjaer, Alves, Caner, Nani, M.Topal, Josef, Diego, Fernandao, Sow.
Shakhtar Donetsk:
Pyatov, Shevchuk, Ordets, Srna, Rakitskiy, Stepanenko, Fred, Marlos, Alex Teixeira, Gladkiy, Taison.UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme ilk maçında temsilcimiz Fenerbahçe kendi sahasında Ukrayna'nın ekibi Shakhtar Donetsk ile 0-0 berabere kaldı.
Rövanş maçı ise 5 Ağustos Çarşamba günü Ukrayna'nın Lviv kentinde oynanacak.
MAÇTAN DAKİKALAR
5. dakikada Nani'nin ceza alanı dışı sağ çaprazdan çıkardığı sert şutta, kaleci Pyatov topu güçlükle çeldi.
16. dakikada konuk ekip Shakhtar Donetsk, Teixeira ile net bir pozisyondan yararlanamadı. Sağ bek Srna'nın savunma arkasına gönderdiği uzun topla buluşan Teixeira, uygun durumda sağdan ceza alanına girdi. Brezilyalı oyuncu, kaleci Volkan ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topa vuruşunu yaptı, ancak meşin yuvarlak uzak direğin dibinden auta çıktı.
19. dakikada Marlos'un ceza alanı içinde sağ çaprazdan topa vuruşunda, kaleci Volkan meşin yuvarlağı kale sahasında kontrol edemedi. Son anda araya giren Kjaer, Gladkiy'den önce topa ayak koyarak meşin yuvarlağı kornere gönderdi.
24. dakikada soldan ceza alanına giren Teixeira, Gladkiy ile duvar pası yaparak kaleci Volkan ile karşı karşıya kaldı. Ancak son anda topa müdahale eden Caner, mutlak bir golü önledi.
28. dakikada organize gelişen Shakhtar Donetsk atağında sağ kanatta topla buluşan Srna, bekletmeden ortasını yaptı. Yerden penaltı noktası üzerine gelen topa Taison sert ve düzgün vurdu, ancak kaleci Volkan soluna gelen topu şık bir kurtarışla önledi.
35. dakikada Nani'nin sağdan ortasında savunma arkasına sarkan Fernandao, ön direkte topa kafa vuruşunu yaptı. Meşin yuvarlak üstten auta çıktı.
İlk yarının kalan bölümünde iki takım adına da önemli bir gol pozisyonu yaşanmadı ve devre arasına 0-0'lık eşitlikle girildi.
51. dakikada Rakip yarı alanda topla buluşan Diego, rakibini geçip sağ kanattaki Hasan Ali'ye pasını verdi. Hasan Ali'nin orta şut karışımı vuruşunda top üst direği sıyırıp dışarıya gitti.
56. dakikada Shakhtar Donetsk'in gole yaklaştığı an. Savunmamızın arkasına koşu yapan Taison, Kjaer'den sıyrılıp ceza alanına girdi ve dar açıdan ayağının dışıyla vuruşunu yaptı ama top kaleye paralel gitti.
68. dakikada Fenerbahçe'de ikinci oyuncu değişikliği. Moussa Sow oyundan çıkarken Robin van Persie oyuna girdi.
71. dakikada sol çaprazdan ceza alanına giren Fernandaoi rakibini geçti ve dar açıdan topu kale sahasına çevirdi ama kaleci Pyatov'u geçen topu Van Persie ve Nani'den önce son anda savunma karşıladı.
82. dakikada etkili gelişen atağımızda Caner, sol kanattan bindirip ceza alanına ortasını yaptı. Herkesi aşan topu kontrol eden Van Persie, pasını Nani'ye verdi ama Nani'nin kaleye şutu savunmadan döndü.
88. dakikada Fenerbahçe çok net bir pozisyondan daha yararlanamadı. Stoch'un ceza alanı içi sağ çaprazına gönderdiği topa Van Persie yakın mesafeden dokunamadı.
Karşılaşma başladığı gibi 0-0 tamamlandı.
Robin van Persie ilk maçına çıktı
Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Hollandalı yıldız futbolcu Robin van Persie, sarı lacivertli takımla ilk maçına çıktı.
UEFA Şampiyonlar Ligi 3'üncü ön eleme turunda Shakhtar Donetsk ile karşılaşan Fenerbahçe'de taraftarın sabırsızlıkla beklediği Van Persie, ikinci yarıda forma şansı buldu. Sarı-lacivertli takımla 3 idmana çıkan, fizik ve kondisyon eksikliği nedeniyle Shakhtar Donetsk mücadelesinde yedek soyundurulan Hollandalı futbolcu, karşılaşmanın 68'inci dakikasında Moussa Sow'un yerine oyuna dahil oldu. Van Persie'nin oyuna girdiği sırada sarı-lacivertli taraftarlar iki futbolcu lehine tezahüratlarda bulundu.
700 GÜN SONRA İLK MAÇ
UEFA tarafından verilen cezanın ardından sarı-lacivertli takım, 700 gün sonra Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterdi. En son 27 Ağustos 2013'te UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Arsenal ile karşılaşan sarı-lacivertli takım, Shakhtar Donetsk mücadelesiyle 700 günlük hasretine son vermiş oldu.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Trabzonspor'da Onur Depremi!

Pereira'dan günün bomba esprisi

Real,120 Milyon Euro'yı Reddetti!
»  Terim'den Kura Değerlendirmesi
»  Türkiye'nin Rakipleri Belli Oldu!
»  Gurbette Meşale Rezaleti!
»  Ersun Yanal'ın yeni adresi
»  Fenerbahçe Suruç İçin Siyah Bant Takacak
»  Melo G.Saray'da Kaldı
»  Rıdvan Dilmen'den şok Pereira yorumu
»  Fenerbahç Sow Yaptı, 3-1
»  Bursaspor'dan Manchester City'ye!
»  Fenere Ön Elemede Zoru Rakip!
»  Kartal'dan Flaş Transfer
»  Fenerbahçeliler'i Çileden ÇıkaranTişört!
»  Sivas'ta Fenerbahçe Şov 3-2
»  Robin Van Persie İmzayı Attı
»  Fenerbahçe'den Luigi Datome Bombası!
»  Emenike'nin Dudak Uçuklatan Ücreti!
»  Cem Uzan, G.Saray'a Başkan Adayı Oluyor
»  Topuk Yaylasında Fener Şov 7-0
»  Egemen Korkmaz'ın Yeni Takımı Belli Oldu
»  Fenerbahçe'de Flaş Ayrılık!
»  Aziz Yıldırım 'dan 2 Bomba Daha!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.