Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
IMKB
9.916,000
ALTIN
2.441,870
 
Hava Durumu ANKARA
15 / 23 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Fener'in Paşa Keyfi 3-0
Fener in Paşa Keyfi 3-0
 
Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısının lideri Fenerbahçe, ikinci devreye galibiyetle başladı. Ligin etkili hücum takımlarından Kasımpaşa'yı deplasmanda 3-0 yenen İsmail Kartal'ın ekibi, üst üste 6'ıncı galibiyetini aldı. 3 as oyuncusu; Emre Belözoğlu, Moussa Sow, Mehmet Topal'dan yoksun Kanarya'yı Dirk Kuyt sırtladı. Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Kuyt, attığı 2 golle galibiyetin baş mimarı oldu.
 
24.1.2015 - 21:14

İKİNCİ YARININ İLK GOLÜ KUYT'TAN
Maça Alper Potuk'un bulunduğu sol kanadı etkili kullanarak başlayan Fenerbahçe, kurduğu baskının meyvesini 15. dakikada aldı. Gelişen organize atakta top Raul Meireles'ten Emenike'ye, Nijeryalı golcüden de penaltı noktasında bulunan Diego'ya geldi. Topu kontrol eden Diego, ceza sahası dışındaki Dirk Kuyt'ı gördü. Kuyt topun gelişine yaptığı harika vuruşla Issakson'un sağından meşin yuvarlarlağı ağlarla buluşturdu: 0-1.

CASTRO KALE ÇİZGİSİNDEN KAÇIRDI
Maça tutuk başlayan ev sahibi ekip, ikinci devrede üzerindeki 'ölü toprağını' atıp rakip kaleye çok adamla hücum etmeye başladı. Ande Casto 52'de ceza sahası dışında çok sert vurdu Volkan Demirel ters eliyle çok iyi uzandı. Dakikalar 61'i gösterdiğinde Castro golle burun buruna geldi. Viudez'in ortasını Adem Büyük kafayla ceza sahasına indirdi. Altıpas üzerinde topu önünde bulan Andre Casto çok kötü bir vuruşla gol fırsatını değerlendiremedi.

Kasımpaşa'nın Fenerbahçe kalesine baskı kurmaya başladığı anlarda Fenerbahçe çok kritik bir dakikada golü buldu ve farkı 2'ye çıkararak iyice rahatladı. Maçın 69. Dakikasında sağ çaprazdan ceza sahasına giren Gökhan Gönül pasını Dirk Kuyt'a aktardı. Hollandalı yıldıza tecrübesini konuşturdu, yaptığı net vuruşla kendisinin ve takımının 2'inci golünü attı.

SON SÖZÜ CANER SÖYLEDİ
Fenerbahçe, Caner Erkin'in son dakikada attığı golle farka koştu. Hızlı gelişen Fenerbahçe atağında Pierre Webo'nun pası ile buluşan Diego yerden pasını hafif sol çaprazında bulunan Caner Erkin'e bıraktı. Caner Erkin yerden düzgün bir vuruşla topu kaleci Andreas Isaksson'un sağından ağlarla buluşturdu: 3-0.

DİEGO İLK KEZ 11'DE
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Spor Toto Süper Lig'in 17. hafta mücadelesinde Kasımpaşa ile yaptıkları maçta, eksikler nedeniyle kadrosunda değişiklikler yaptı.

Kart cezalısı Mehmet Topal ile kart cezasının yanı sıra sakatlığı bulunan Emre Belözoğlu'nun yokluğunda, Selçuk Şahin ve Diego Ribas ilk 11'de şans buldu.

Senegal Milli Takımı ile Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden Sow'un yer almadığı sarı-lacivertli takımda, bu futbolcunun genelde görev aldığı orta alanın soluna Alper Potuk geçti. Hafif sakatlığı bulunan Webo'nun yedek tutulduğu Fenerbahçe'nin forvetinde ise Emenike yer aldı.

Serdar Kesimal'in yer almadığı sarı-lacivertli takımın 18 kişilik kadrosunda genç oyunculardan Uygar Mert Zeybek de bulundu.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


HavuzaYıldırım Düştü!

Salih Ucan, Palermo Yolunda!

CardozoVarsa sorun Yok 3-1
»  TFF'den devrim gibi karar!
»  G.Saray'a Kupa Şoku!
»  Sosyal medyada Hacıosmanoğlu depremi!
»  Dün Nasa, Bugün Trabzon!
»  Kartal'ın Adana Keyfi 4-1
»  Emre'den Federsayona Çok Sert Tepki
»  F.Bahçe İzmir'den lider döndü
»  Ve Erkan Zengin Trabzonspor'da!
»  Sivasspor'un ismi Değişti!
»  G.Saray'da Kriz!
»  Yılın Hocası Ersun Yanal!
»  Abdurrahim Albayrak hastanelik oldu!
»  Emenike Evlenmek İstiyor!
»  G..Saray'dan Belgrad'da Tarihi Zafer
»  Yeni yabancı kuralında flaş karar!
»  Almeida Bursaspor Yolunda
»  Ülker Futboldan Tüm Desteğini Çekti
»  Erkan Zengin'den Trabzospor'a Şok Yanıt
»  Hakemler Ankara'da Buluştu
»  Emre Belözoğlu'nden Flaş Sözler
»  Şampiyonlar Gecesi'nde 4x4'lük Eğlence
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.