Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,2609
EURO
34,8015
IMKB
10.269,000
ALTIN
2.434,190
 
Hava Durumu ANKARA
14 / 24 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Fenerbahe'Qye Gaziantep Darbesi 3-2
Fenerbahe Qye Gaziantep Darbesi 3-2
 
Süper Lig'in 16. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Gaziantep FK'ya 3-2 mağlup oldu. Müthiş bir düeolloya sahne olan maçta sarı lacivertliler çok kritik bir 3 puan kaybederek lider Trabzonspor ile farkı eritme şansını kaybetti.
 
13.12.2021 - 22:40

Geçtiğimiz hafta Çaykur Rizespor’a karşı alınan galibiyetin ardından lider Trabzonspor’un da Antalya’da puan kaybetmesi sonrası 3 puana kilitlenen sarı lacivertliler Gaziantep’ten istediğini alamadı.

Oldukça heyecanlı anlara sahne olan maçta lider Trabzonspor ile olan 12 puanlık farkı 9 puana düşürmek isteyen Fenerbahçe kalesinde gördüğü 3 gole engel olamadı. 2 kez beraberliği yakalayan Fenerbahçe öne geçmeyi bir türlü başaramadı ve 73’te yediği golle maçı kaybetti.

8. dakikada Gaziantep FK, Joao Figueiredo’nun golüyle öne geçti. Luiz Gustavo’nun hatalı pasında topla buluşan Joao Figueiredo, kaleci Berke Özer’in önde olduğunu gördü ve orta yuvarlağın sağından bekletmeden şutunu çekerek müthiş bir gole imza attı. 43.3 metre mesafeden atılan o gol şu ana kadar Süper Lig’de en uzun mesafeden atılan gol olarak kayıtlara geçti.

Fenerbahçe, 30’da Mesut Özil’in golüyle maçta eşitliği sağladı. Bright Osayi-Samuel, sol çaprazdan ceza alanı içine hareketlenen Mesut Özil’i çok iyi gördü. Mesut Özil, sol ayağıyla yaptığı vuruşla topu kaleci Günay Güvenç’in üzerinden ağlara gönderdi ve durumu 1-1 yaptı.

53’te Ferdi Kadıoğlu’nun Joao Figueiredo’ya ceza alanı içinde yaptığı müdahale sonrasında hakem Atilla Karaoğlan penaltı noktasını gösterdi. Ev sahibi Alexandru Maxim’in penaltıdan attığı golle 2-1 öne geçti. Maxim, sağ ayağıyla yerden yaptığı vuruşla topu kaleci Berke Özer’in solundan filelerle buluşturdu.Fenerbahçe, Gaziantep'te kayıp

67’te Fenerbahçe, Miha Zajc’ın golüyle maçta 2-2’lik eşitliği sağladı. Sağ kanattan Ferdi Kadıoğlu’nun pasında Mergim Berisha’nın ceza alanı içinden vuruşunda top savunmadan geri döndü. Ceza yayına açılan topa Miha Zajc, sağ ayağıyla etkili bir şut çıkartı ve topu kaleci Günay Güvenç’in uzanamayacağı köşeden ağlara gönderdi.

73’te yine sahnede Joao Figueiredo vardı. Muhammet Demir’in pasıyla topla buluşan Furkan Soyalp, ceza alanı içine hareketlenen Joao Figueiredo’yu çok iyi gördü. Joao Figueiredo, sağ ayağının içiyle vuruşunu yaptı ve topu kaleci Berke Özer’in solundan ağlara yolladı.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe 27 puanda kalırken, Gaziantep FK 21 puana yükseldi. Gelecek hafta Fenerbahçe sahasında Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Gaziantep FK ise deplasmanda Kayserispor ile oynayacak.

Maçtan önemli anlar
90' + 3' SON ANDA MÜDAHALE! Hızlı gelişen Gaziantep FK hücumunda Dicko ceza sahasına girdi, sağ çaprazdan vuruşunu yaptı fakat savunmada Crespo kayarak topun kaleye gitmesini önledi.
 
88' KAÇTI! Serdar Dursun'un son çizgiden geriye çıkardığı topta Muhammed Gümüşkaya ceza sahası içi sol çaprazından sol ayağıyla uzak köşeye doğru vuruşunu yaptı, top yandan az farkla auta çıktı.
 
88' KAÇTI! Serdar Dursun'un son çizgiden geriye çıkardığı topta Muhammed Gümüşkaya ceza sahası içi sol çaprazından sol ayağıyla uzak köşeye doğru vuruşunu yaptı, top yandan az farkla auta çıktı.
 
77' KAÇTI! Fenerbahçe beraberliğe çok yaklaştı. Ferdi sağ kanattan yerden ortaladı, kale dibinde dokunuşu yapan Serdar Dursun topu üstten auta gönderdi.
 
73' GOL! Figueiredo attı, Gaziantep FK yeniden öne geçti! Hızlı gelişen Gaziantep FK hücumunda Furkan'ın pasıyla ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Figueiredo, sağ ayağının içiyle vuruşunu yaptı ve topu uzak köşeden ağlarla buluşturdu: 3-2.
 
72' TEHLİKE! Sol çaprazdan ceza sahasına giren Osayi-Samuel sol ayağıyla sert vurdu, kaleci Günay'dan seken topu savunmada Djilobodji uzaklaştırdı.
 
67' GOL! Zajc harika bir gol attı, Fenerbahçe beraberliği yakaladı! Ceza sahası yayının üzerinde topu önünde bulan Zajc, yerden seken topa sağ ayağını üstüyle çok sert vurdu, top 'doksan' diye tabir edilen noktanın biraz aşağısından ağlarla buluştu: 2-2
 
65' KAÇTI! Min-Jae'nin kısa düşen pasında topu kontrol eden Figueiredo savunma arkasına sarktı, kaleci Berke ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda ceza sahası yayı üzerinden sağ ayağının içiyle vuruşunu yaptı, kaleci Berke topu kornere çeldi.
 
54' GOL! Maxim attı, Gaziantep FK öne geçti! Penaltı vuruşunda topun başına geçen Maxim, sağ ayağının içiyle kendisine göre sağ köşeye yerden vurdu. Top, Berke'nin doğru yere uzanmasına rağmen ağlarla buluştu: 2-1.
 
52' PENALTI! Gaziantep FK penaltı kullanacak. Muhammet'in kullandığı serbest vuruşta top barajdan sekip ceza sahasında kaldı. Sol çaprazda topla buluşan Figueiredo, Ferdi'nin müdahalesinde yerde kaldı ve bu pozisyonun ardından hakem penaltı noktasını gösterdi.
 
37' TEHLİKE! Sağ çaprazdan ceza sahasına giren Kitsiou sol ayağıyla vurdu, savunmadan seken top kornere çıktı.
 
30' GOL! Mesut Özil attı, maça denge geldi! Osayi-Samuel'in ara pasında savunma arkasına sarkan Mesut Özil, ceza sahası içi sol çaprazından sol ayağının içiyle vuruşunu yaptı ve kaleci Günay'ın üzerinden topu ağlara gönderdi: 1-1.
 
8' GOL! Figueiredo çok uzaktan attı, Gaziantep FK öne geçti! Gustavo'nun pas hatasında topu Fenerbahçe yarı alanının ilk metrelerinde kontrol eden Figueiredo, kaleci Berke'nin önde olduğunu gördü ve sağ ayağının üstüyle çok uzaktan vuruşunu yaptı, Berke'yi aşan top ağlarla buluştu: 1-0.
 
7' TEHLİKE! Sağ çaprazdan ceza alanına giren Rossi, topu kale sahasına çıkardı. Savunmadan geri dönen topu Rossi bir kez daha aynı bölgeye gönderdi fakat top yine savunmadan sekti ve kornere çıktı.
 
5' BERKE ÇIKARDI! Gaziantep FK etkili geldi. Doğan sağ kanattan yerden ortaladı, kale sahası içinde Muhammet, topuğuyla şık bir vuruş yaptı, kaleci Berke topu kornere çeldi.
 
3' KAÇTI! Fenerbahçe yine etkili geldi. Rossi sağ kanattan topu kale sahasına çevirdi, ön direkte Serdar Dursun topa sağ ayağıyla dokundu fakat top yandan dışarıya gitti.
 
2' BİR KAFA! Fenerbahçe maça hızlı başladı. Sağ kanattan savunma arkasına sarkan Ferdi ortayı yaptı, ön direkte Serdar Dursun'un kafa vuruşunda top yandan auta çıktı.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Rıza Çalımbay Gol İçin Özür Diledi

Fenerbahçe’nin Rakibi Belli Oldu

Muslers SakatlaNdı Sivasspor Golü Attı
»  Sivas,G.Saray'ı Eli Boş Gönderdi 1-0
»  Karagümrük Farioli'yi Kovdu
»  Beşiktaş'ta 3 Yerli Hoca Adayı
»  Başakşehir Dolu Dizgin 2-1
»  Abdullah Avcı: Kaza Diyemeyiz
»  Trabzon'a Antalya Darbesi 2-1
»  Galatasaray,Türkiye'yi Uçurdu
»  Hatay Altay'ı Evinde yıkyı 2-1
»  Sergen Yalçın'dan Ağlatan Veda
»  Galatasarayİtalya’da Liderliği Bırakmadı
»  Pereira: Bu Yıl Bizim İçin Tecrübe Oldu
»  Fenerbahçe'den Avrupa Ligine Veda!
»  Beşiktaş'ta Sergen Yalçın İstifa Etti
»  Sergen Yalçın: Söylenecek Bir Şey Yok!
»  Kartal'dan Devler Ligine Acı Veda 5-0
»   "Galatasaray Camiası Bunu Yapmazdı"
»  Dostluk maçı Sonrası Cincon Gafı
»  Kadınlar Derbisinde Tarihi Fark
»  Fatih Terim Hastaneye Kaldırıldı
»  Göztepe'li İfran Can'ın Acı Günü
»  Serdar Dursun Şov Yaptı
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.