Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,2535
EURO
34,8117
IMKB
10.056,000
ALTIN
2.422,790
 
Hava Durumu ANKARA
8 / 17 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Fenerbahçe'ye Tribün Cezası Şoku!
Fenerbahçe ye Tribün Cezası Şoku!
 
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle sarı-lacivertli ekibe tribün kapatma cezası uyguladı.
 
12.3.2015 - 19:35

Yapılan açıklamada, Galatasaray'ı konuk ettiği derbi maçta taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle, bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi olduğu müsabakada 4. kez gerçekleştirilmesinden dolayı Fenerbahçe'ye tribün kapatma ve 200 bin lira para cezası verildiği kaydedildi.

Cezanın, ihlalin gerçekleştirildiği okul açık ve Migros tribünlerinde infaz edileceği belirtilirken, Fenerbahçe, Tahkim Kurulu'ndan aksi bir karar çıkmaması durumunda Süper Lig'in 25. haftasında Beşiktaş'ı ağırlayacağı derbi maçta bu tribünlere taraftar alamayacak.

Öte yandan sarı-lacivertli ekibin, aynı müsabakada taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 20 bin lira, yayıncı kuruluşun müsabakadan önce soyunma odasından görüntü almasının sağlanmamasından dolayı da 10 bin lira para cezalarına çarptırıldığı aktarıldı.

Beşiktaş, Trabzonspor ve Bursaspor'a tribünü kapatma cezası

Bu arada, Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Spor Toto Süper Lig maçlarındaki ihlaller nedeniyle Beşiktaş, Trabzonspor ve Bursaspor'a deplasman tribünü kapatma cezası verdi.

Yapılan açıklamada, Medicana Sivasspor-Beşiktaş maçında taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 5. kez gerçekleştirilmesinden dolayı siyah-beyazlı ekibe, tribün kapatma ve 37 bin 500 lira para cezası uygulandığı aktarıldı.

Aynı karşılaşmada Medicana Sivassor'a ise taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 10 bin lira para cezası verildi.

Kurul, Trabzonspor'a da deplasman tribünü kapatma cezası uyguladı. Bordo-mavili ekibin, Mersin İdmanyurdu-Trabzonspor karşılaşmasında taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 4. kez gerçekleştirilmesinden dolayı tribün kapatma ile 30 bin lira para cezası verildiği duyuruldu.

PFDK'dan deplasman tribünü kapatma cezası alan bir diğer Süper Lig ekibi ise Bursaspor oldu. Yeşil-beyazlılar, Eskişehirspor-Bursaspor maçında taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle, bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 4. kez gerçekleştirilmesinden dolayı tribün kapatma ile 30 bin lira para cezası aldı.

Bursaspor'a, aynı müsabakada taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle de 10 bin lira para cezası verildi.

Öte yandan, İstanbul Başakşehir-Torku Konyaspor müsabakasında konuk ekip, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle, bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 3. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 75 bin lira para cezası alırken, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyessporlu futbolcu John Boye'ye ise Gençlerbirliği maçında rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle 3 resmi müsabakadan men ile 13 bin lira para cezasına çarptırıldı.

Ayrıca, PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'a, evinde Adanaspor ile yaptığı müsabakada taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle tribün kapatma ile 15 bin lira para cezası, Spor Toto 2. lig ekiplerinden Bayrampaşa ile Centone Karagümrük'e de yine taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürattan dolayı 1'er maç kendi evinde seyircisiz oynama cezası uygulandı.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Andoff'tan Kadınlar Günü'ne Özel!

Devler Liginde Gecenin Sonuçları

Galatasaray Fener'i potada devirdi
»  Fırtına Mersin'de Patladı, 5-1
»  Volkan Demirel:Fark olabilirdi
»  ''Oturup Ağlayacak HalimizYok''
»  GS Tv Spikeri Kahroldu!
»  Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe Sokak Kedisi
»  Kadıköy'de Gelenek Bozulmadı 1-0
»  Kartal, Sivas'ta 3 Puanı Tek Golle Aldı
»  F.Bahçe'ye UEFA'dan Müjdeli Haber
»  F.Bahçe-Beşiktaş Derbisi Tehlikeye Girdi
»  F.Bahçe- G.Saray Derbisi Cüneyt Çakır'ın
»  Fener'e Derbi Öncesi Mersin Morali
»  Emmanuel Emenike'den açıklama
»  Cimbom, Tarzan'ıa Rahat Geçti!
»  Trabzon, 89'da Maden Buldu, 3-2
»  Avrupa Kartala Ankara'da Uçamadı 2-2
»  Kocaman'dan Şike Tepkisi
»  ''G.Saray Şampiyon Olursa Alkışlarım''
»  Aziz YıldırımBeşiktaş'ı Ayakta Alkışladı
»  Fenerbahçe'den Tarihi Zafer
»  Aslan Arena'da Kükredi 3-1
»  Flaş.. Kartal'a Tam Dişine Göre Rakip!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.