Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,3295
EURO
35,0907
IMKB
9,042
ALTIN
2.298,580
 
Hava Durumu ANKARA
8 / 21 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Fenerbahçe Liderin Ensesinde 3-1
Fenerbahçe Liderin Ensesinde 3-1
 
Lider Beşiktaş'ın kazandığı haftada Fenerbahçe, Gaziantep FK'yı 3-1'le geçti. 1 maçı fazla olan sarı-lacivertliler, rakibiyle puan farkını 4'te tuttu.
 
12.4.2021 - 21:07

Süper Lig’in 34. haftasında Fenerbahçe ile Gaziantep FK karşı karşıya geldi. Ülker Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi ev sahibi takım 3-1 kazanarak şampiyonluk yarışındaki iddiasını sürdürdü.

İlk yarısı golsüz geçilen mücadelede Gaziantep FK’nın Dicko ile filelere gönderdiği top faul gerekçesiyle sayılmadı. Sarı-lacivertli takıma galibiyeti getiren golleri 56. dakikada Mert Hakan Yandaş, 71. dakikada Valencia ve 90+5’te Sinan Gümüş kaydetti. Konuk takımın tek golü ise 65’te Maxim’den geldi.

Sarı-lacivertli takımda sakatlanan Valencia, 81. dakikada yerini Osayi-Samuel’e bıraktı.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe 66 puana yükselirken, 1 maçı eksik olan 70 puanlı Beşiktaş ile puan farkını aynı tuttu. Gaziantep FK ise 50 puanda kalarak 6. sıraya geriledi.

Ligin 35. haftasında Fenerbahçe, Pazar günü 19.00’da Başakşehir ile deplasmanda; Gaziantep FK ise aynı gün saat 16.00’da Kasımpaşa ile sahasında karşılaşacak.

AYNI DAKİKADA İKİ KALEDE TEHLİKELER
11. dakikada Dicko’nun sağ kanattan taşıdığı top sonrasında Fenerbahçe savunmasının eksik yakalandığı pozisyonda Serdar Aziz altı pas üzerinde araya girerek kalesindeki tehlikeyi önlemeyi başardı.

Ardından Fenerbahçe’nin atağında Mert Hakan’ın şutunu Djilobodji çizgi üzerinden çıkardı. Seken topta Valencia müsait pozisyonda şutunu çekti ancak topu dışarı atarak tehlikeli pozisyonda takımını öne geçirme fırsatını değerlendiremedi.

SERDAR AZİZ KALE DİBİNDE KAÇIRDI
34. dakikada Fenerbahçe bir kez daha öne geçme fırsatını kaçırdı. Kullanılan kornerde Gökhan Gönül ön direkten kale sahasına pasını aktardı. Altı pas içerisindeki Serdar Aziz sağ ayağıyla bomboş pozisyonda topu üstten auta gönderdi ve ardından büyük bir üzüntü yaşadı.

DICKO ATTI AMA HAKEM FAUL DEDİ
39. dakikada Gaziantep FK’da Dicko topu filelere gönderdi. Arka direkte Szalai’nin üzerinden kafa vuruşu yapan Djilobodji’nin rakibini ittiğini belirten hakem Mete Kalkavan, faul düdüğünü çalarak golü iptal etti.

SON DAKİKADA GAZİANTEP TEHLİKELİ GELDİ
İlk yarıda duraklama dakikalarının sonunda Gaziantep FK kontra atakla tehlikeli geldi. Olkowski’nin hızla çıktığı hücumda pasını Dicko’ya attı. Dicko da ceza sahasına koşan Kenan’a pasını aktardı. Kenan Özer’in çektiği şutta top direğin yanından auta gitti.

Dakikalar 56’yı gösterdiğinde Fenerbahçe’nin golü geldi. Sosa’nın Rashid’e yaptığı baskı sonrasında pas arası yapan Ozan Tufan, sol kanattan ceza sahasına giren Mert Hakan’a pasını aktardı. Mert Hakan da sağ ayağıyla uzak köşeye plase vuruş yaparak bu sezon 4. golünü atıp takımını da 1-0 öne geçirmeyi başardı.

Dakikalar 65’i gösterdiğinde Gaziantep FK, serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Maxim, barajın altından topu kaleye gönderdi. Kaleci Altay topu kayarak kontrol etti. Konuk takım gol itirazında bulunsa da hakem Mete Kalkavan oyunu devam ettirdi. VAR odasının uyarısıyla topun çizginin tamamını geçtiğine karar verildi ve maça 1-1’lik denge geldi.


FENERBAHÇE BİR KEZ DAHA ÖNDE
Maçın 71. dakikasında Fenerbahçe 2-1 öne geçti. Caner Erkin’in yaptığı ortada Pelkas arka direğe topu kafasıyla aşırttı ve bomboş pozisyondaki Valencia rahat bir şekilde topu filelere göndererek takımını yeniden üstünlüğe taşıdı.

MIRALLAS NET POZİSYONU KAÇIRDI
89. dakikada Gaziantep FK beraberlik golüne çok yaklaştı. Maxim’in sağ kanattan ceza sahasına girip, pasını aktardığı Mirallas sağ ayağıyla çektiği şutta topu kalenin sağ üstünden auta gönderdi.

SİNAN MAÇIN SKORUNU BELİRLEDİ
Fenerbahçe, Gaziantep FK’nın beraberlik golünü aradığı dakikalarda kontra atakta 3. golünü buldu. Gustavo’nun taşıdığı topta Sinan Gümüş ceza sahasına sağ kanattan girip şutunu çekerek maçını skorunu 3-1 olarak belirleyen golü 90+5’te kaydetti.

 



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Cenk Tosun Ameliyat Oldu

Yılmaz Vural'dan Hakem İsyanı!

Erzurum'da Beşiktaş'ı Yıkan Sakatlık
»  Fatih Terim Tribünde İsyan Etti
»  Galatasaray Galibiyeti Unuttu 1-1
»  Belözoğlu'ndan Pelkas Sürprizi!
»  Emre Belözoğlu:Net Penaltımız Verilmedi
»  Fenerbahçe'ye Malatya Darbesi 1-1
»  Sergen Yalçın: Kolay Bir Maç Oldu
»  Kartal Alanya'yı Rahat Geçti 3-0
»  Bakan Koca'dan Futbolculara Aşı Onayı
»  Trabzonspor Direkleri Geçemedi 1-1
»  Samatta'dan Altın Gol 1-0
»  Kartal Zirve Yolunda Ağır Yaralı
»  Beşiktaş Basketbol Takımında Şok
»  Galatasaray Hatay'da Ağır Yaralı 3-0
»  TFF Prim İddialarını Yalanladı
»  Millilere Dudak Uçuklatan Primler!
»  Aziz Yıldırım Susukunluğunu Bozdu
»  TSYD Ankara Şubesine Yeni Başkan
»  Milliler Letonya'ya Takıldı 3-3
»  Erzurumspor'da Yılmaz Vural Dönemi
»  Milli Takımda Koronavirüs Vakası
»  Ronaldo'yu Çıldırtan Pozisyon
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.