Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
49,3855
EURO
55,3720
IMKB
12.250,680
ALTIN
6.607,105
 
Hava Durumu ANKARA
13 / 18 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Teknoloji   Magazin   Polis Adliye 
 
Flaş.. HalkTV'ye Kayyum Atandı
Flaş.. HalkTV ye Kayyum Atandı
 
Halk TV’nin İstanbul’daki binasına sabah saatlerinde polis ekipleri girdi. Kanalın yayınını durdurduğu açıklanırken, Halk TV Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Mahiroğlu kanala kayyım atandığını duyurdu. YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel, baskına tepki gösterdi.Halk TV’nin İstanbul’daki merkez binasına sabah saatlerinde polis baskını düzenlendi. Baskının ardından kanalın yayını durdurulurken kayyum atandığı açıklandı. Operasyonda 17 kişi hakkında gözaltı kararı verildi, 11 kişi gözaltına alındı. Hakkında gözaltı kararı bulunan kanalın sahibi Cafer Mahiroğlu ile bağlantılı şirketlere de kayyum atandı.
 
14.10.2026 - 08:05

Halk TV’nin İstanbul’daki merkez binasına sabahın erken saatlerinde polis baskını düzenlendi. Baskının ardından kanala kayyım atandığı duyurulurken, televizyon yayını da durduruldu.

Polis ekiplerinin binadaki aramaları sürerken kanalın bulunduğu yol trafiğe kapatıldı. Halk TV çalışanlarının binaya girişine izin verilmedi.

HALK TV’NİN YAYINI DURDURULDU
Baskının ardından kanalda yaşanan gelişmelere ilişkin bilgi veren Halk TV programcısı Deniz Bayramoğlu, yayın yönetmeni Suat Toktaş’ın kayyım heyeti başkanıyla yaptığı görüşmenin sonuçsuz kaldığını açıkladı.

Bayramoğlu, “Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş’ın kayyum heyeti başkanı ile yayının devam etmesi konusunda yaptığı görüşme sonuçsuz kaldı. Halk TV yayını durduruldu” ifadelerini kullandı.

ÖZGÜR ÖZEL’DEN TEPKİ
YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel, Halk TV’ye yönelik polis baskını ve kayyım atandığı yönündeki açıklamaya tepki gösterdi. Özel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Şafak vakti bir televizyon kanalına polis baskını yapıp, kayyum atamak ancak diktatörlerin yapacağı iştir” dedi.

Uyku Apnesi İçin Basit Bir Yöntem (Gerçekten Çok Zekice!)
Derila Ergo

Ekonomik kriz, geçim sıkıntısı ve adaletsizliklerin gündemde olduğu bir dönemde baskının gerçekleştiğini belirten Özel, açıklamasında fon krizine ve Türkiye’nin en büyük siyasi davalarından birinde savunmaların başlayacağı güne de dikkat çekti.

Özel, belediyelere kayyım atanmasını da hatırlatarak, milyonlarca kişinin izlediği Halk TV’nin de kayyım uygulamasıyla karşı karşıya bırakıldığını savundu.

Halk TV çalışanlarıyla dayanışma içinde olduklarını belirten Özel, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Çünkü ACİZ ve KORKAKLAR! Halk TV’nin, basın özgürlüğünün, orada çalışan yüzlerce emekçinin ve ailelerinin yanındayız. Yargıyla siyaseti, kollukla haberciliği, kayyumla millet iradesini terbiye edeceğini sananlar tarihin en büyük yanılgısı içindeler. Türkiye bu kötülüğü yenecek. Halkımızı bu mücadeleye sonuna kadar sahip çıkmaya davet ediyoruz. Millet kazanacak, darbeciler, vesayetçiler YENİLECEK!”

KILIÇDAROĞLU HALK TV’Yİ HEDEF ALMIŞTI
Halk TV’ye yönelik baskın ve kayyım atandığı yönündeki açıklamalar, kanal ile mahkeme kararıyla CHP Genel Başkanı olarak atanan Kemal Kılıçdaroğlu arasında yaşanan gerilimi de yeniden gündeme getirdi.

Kılıçdaroğlu, KRT’de katıldığı canlı yayında Halk TV’yi hedef almış, kanalı “24 saat yalan haber yapmak”la suçlamıştı. Halk TV’nin sahibi Cafer Mahiroğlu’nun yurt dışında bulunmasını da eleştiren Kılıçdaroğlu, kanalı Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’na (RTÜK) şikâyet ettiklerini açıklamıştı.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Sözcü TV'de Tenkisat Depremi!

Beyaz TV'den Sürpriz Karar!

MHP'li İsimden RTÜK'e 'Sansür'Gibi Çağrı
»  İki Gazeteci Hakında Tutuklama Kararı
»  T 24'ün İtiraz Kararı Reddedildi
»  Saymaz ve Ağırel'e Adli Kontrol Talebi
»  İki Gazeteci Gözaltına Alındı
»  Üç Gazeteciler İfadeye Çağrıldı
»  Cem TV’de Yayınlara Veda Kararı
»  T24 Hakkında Yeni Erişim Engeli Kararı
»  Sözcü Gazetesi'nde Bir Veda Daha
»  Özgür Özel'den T 24 Tepkisi
»  T 24'e Kapatma Kararı
»  Sözcü’de Yaprak Gökümü
»  Deniz Göktaş Tahliye Edildi
»  Trump'tan Gazetecilere Yeni Yasak
»  Ali Tarakçı Gözaltına Alındı
»  Hürriyet'te Üst Düzey Veda
»  Trump'ın Gazeteci Yasağı MahkemedenDöndü
»  Gazeteci Ali Çağatay Tahliye Oldu
»  Ahmet Hakan'dan Berhan Şimşek Tepkisi
»  Muret Yetkin'e Scooter Çarptı
»  Altaylı'dan İnce'ye: Cacık Bile Olmuyor!
»  Gazeteci Şükran Soner Hayatını Kaybetti
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETECI ACI SOYLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.