Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Çevik Kuvvet ve Spor Şube polisleri yoğun güvenlik önlemi aldı. Tesis kapısına yaklaştırılmayan taraftarlar oyuncuları bir süre protesto edip olaysız şekilde dağıldı.
11.4.2017 - 00:40
Galatasaraylı taraftarlar, takımlarının 4-0 mağlup olduğu Medipol Başakşehir maçı sonrası protesto için Florya Metin Oktay Tesisleri önünde toplanmaya başladı. Takım otobüsünü karşılamak ve tepki göstermek için örgütlenen taraftarlar için güvenlik çemberi oluşturuldu.
Yaklaşık 50 kadar sarı kırmızılı taraftar için polis geniş güvenlik önlemleri aldı. Florya'nın girişinde bir TOMA da hazır bulundu. Sarı kırmızılı oyuncuların geldiği sırada yoğun protesto gösterisinde bulunan taraftarlar daha sonra olaysız şekilde dağldı.
Ameliyat sonrası sağlık durumu yakından izlenen tutuklu Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat ...
ANKET
Medya
Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden
kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan
haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması
durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır.
Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait
yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.