Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
40,5711
EURO
46,9322
IMKB
10.487,000
ALTIN
4.342,690
 
Hava Durumu ANKARA
22 / 38 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
FÜZE NAMLULARI SURİYE'YE ÇEVRİLDİ
FÜZE NAMLULARI SURİYE YE ÇEVRİLDİ
 
GAZİANTEP 5’inci Mekanize Zırhlı Tugayı General Ataman Kışlası’ndan Kilis’e sevk edilen ’Atılgan’ ve ’Zıpkın’ modeli Stinger füzeleri, Suriye sınırındaki Öncüpınar Sınır Karakolu’na yerleştirildi. Füzelerin rampaları da Suriye’ye çevrildi.
 
29.6.2012 - 12:37

Adana 6’ncı Mekanize Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Sezai Bostancı ile Gaziantep 5’inci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Kahraman Güneş’in de dün ziyaret edip inceleme yaptığı sınır bölgesine, Gaziantep ve İskenderun’daki 39’uncu Mekanize Tugay Komutanlığı’ndan sevk edilen askeri araçlar ve Stinger füzeleri yerleştirilmeye başlandı. Generallerin inceleme yaptığı 2’nci Hudut Taburu’na bağlı Öncüpınar Sınır Karakolu’na yerleştirilen Stinger füzesinin rampalarının Suriye’ye çevrilmesi dikkat çekti.

Geçen aylarda Suriye ordusu da muhaliflere karşı başlattıkları operasyonlar çerçevesinde Türkiye sınırına yakın bölgelere askeri araç, tank ve uçaksavar ile keskin nişancıları yerleştirmişti.

SAVAŞ İSTEMİYORUZ

Türkiye’nin de sınıra birlik kaydırması ve füze ile uçaksavar bataryalarını Suriye’yi hedef alacak şekilde yerleştirmesi Kilislileri tedirgin etti. Gelişmelerin kendilerini endişelendirdiğini belirten Kilisliler, "Türkiye sınıra yığınak yapmaya başladı. Suriye de daha önceden muhaliflere karşı yığınak yapmıştı. Sınırda muhalifler ile Suriye ordusu arasında çatışmalar çıkıyor. Tarlamıza girmeye korkuyoruz. Biz savaş istemiyoruz" diye konuştu.
VATAN



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


ESAD'DAN KÜSTAH SÖZLER!

TIR, OTOBÜSE ÇARPTI, 1 ÖLÜ, 39 YARALI

KESK BAŞKANI SERBEST BIRAKILDI!
»  BARZANİ, 4 BİN PKK'LIYI GERİ DÖNDÜRMÜŞ!
»  ''BAZILARI KENDİNİ ALLAH SANIYOR''
»  ESAD'DAN YENİ AÇIKLAMA!
»  "PASAPORT KRİZİ HABERLERİ GERÇEK DIŞI"
»  KANLI HAZİRAN, 1 AYDA 23 ŞEHİT!
»  MGK'DAN SURİYE TEPKİSİ!
»  GENERALLER SURİYE SINIRINDA
»  ULEDERE'DE YÜKSEK TANSİYON!
»  O BAYRAK İNDİRİLDİ!
»  KEMAL DERVİŞ'E DARBE ŞOKU!
»  TANSU ÇİLLER HER ŞEYİ AÇIKLAYACAK!
»  MECLİS'E EMZİRME ODASI!
»  TSK'DAN DÜŞÜRÜLEN UÇAK AÇIKLAMASI
»  ASKERLİK BORÇLANMASI TARİH OLACAK!
»  AB STANDARDINA UYGUN EYLİYETLER GELİYOR>
»  PKK'NIN SURİYE'Lİ ÇOCUK MİLİTANLARI!
»  COLA'DA BULUNAN ŞOK GERÇAK!
»  TORBA YASADA ÖĞRENCİ AFFI BOMBASI!
»  SURİYELİ ASKERLER KAÇIYOR!
»  55 İLDE DEPREM RİSKİ!
»  SURİYE KIVIRTMANIN YOLUNU ARIYOR!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.