Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
39,7952
EURO
46,6962
IMKB
9.512,000
ALTIN
4.224,000
 
Hava Durumu ANKARA
11 / 26 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
GÖKÇEK-ALTINOK DÜELLOSUNA AKP YÖNETİMİ EL KOYDU
GÖKÇEK-ALTINOK DÜELLOSUNA AKP YÖNETİMİ EL KOYDU
 
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'le Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok arasındaki kavganın büyümesi üzerine AKP Genel Merkezi olaya el koydu.
 
3.11.2005 - 12:42
İkisi de AK Partili olan Melih Gökçek ve Turgut Altınok arasındaki kavga, geçtiğimiz günlerde Gökçek'in Keçiören Belediyesi'nin borç batağı içinde olduğunu iddia etmesiyle su yüzüne çıktı. Gökçek, "Keçiören Belediyesi'nin uçan kuşa borcu var. İstisnasız bütün malları hacizli" diyerek savaşı aleni hale getirdi. Turgut Altınok, Gökçek'e yazılı yanıt verdi ve iddiaları 'iftira, yalan ve çamur atma' olarak nitelendirdi. İki başkanın kamuoyu önünde süren savaşı, hafta başında yapılan AK Parti Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısında gündeme geldi. Parti yöneticileri, söz alarak tartışmaya müdahale edilmesi gerektiğini dile getirdiler. Bunun üzerine Gökçek ve Altınok'un uyarılması kararlaştırıldı. AK Parti'nin yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Ergün, iki başkanla temas kurdu. Ergün, iki başkandan da 'karşılıklı suçlamalar, sorumsuz beyanlardan vazgeçmelerini ve tartışmaya son vermelerini' istedi. KAVGANIN ALTINDA YATAN GERÇEK Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok arasındaki kavganın görünen nedeni borç ve alacak... Asıl neden ise daha farklı. İl Başkanı Nurettin Akman, iki başkanı barıştırmak için devreye girdi. Bir süre çaba harcadı ama girişimlerinde başarılı olamadı. Altınok'un, sürpriz bir gelişme olmazsa önümüzdeki yerel seçimlerde Ankara Büyükşehir Belediye başkanlığına adaylığını koyacak. Halen bu görevi sürdüren Melih Gökçek ise görevi bırakma niyetinde değil. Gökçek, bırakmak durumunda kalsa bile halefinin Turgut Altınok olmasını istemiyor. Dahası, Gökçek'in bir düşüncesinin daha olduğu belirtiliyor. Oğlu Osman’ı, Altınok’un yerine Keçirören'e başkan olmasını istiyor. (haber7)


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


CHP'Lİ ESKİYAPAN, AKP YOLUNDA

"HİÇ BİR ÖĞRETİM GÖREVLİSİNE DAYATMA İÇİNDE OLMAYIZ"

ERDOĞAN KASIM AYINDA DA YURTDIŞINDA!!
»  "ERDOĞAN'IN CUMHURBAŞKANLIĞINI DESTEKLEMEYİZ; ÇÜNKÜ KAFASINI ONAYLAMIYORUZ"
»  CHP'DEN ÇALIŞANLARINA MÜKEMMEL TOPLU SÖZLEŞME
»  ASKERLERİN 10'UN ÜZERİNDE MÜZAKERE BAŞLIĞI'NA KARŞIN BABACAN'DA İKİ TANE VAR
»  "TÜRKİYE İÇERDEN VE DIŞARDIN KUŞATILMIŞ"
»  AKP, CUMHURİYETİ VE KURUMLARINI YIPRATMAKTAN ÇEKİNMİYOR"
»  HALUK KOÇ:"BAŞBAKAN'A MAZOŞİST DEMEDİM"
»  TOPBAŞ DEDİĞİM DEDİK DİYOR
»  ERDOĞAN'DAN VEKİLLERE: "BİRİLERİNE REFERANS OLURKEN DİKKATLİ OLUN"
»  'MAZOŞİST' SÖZÜ AKP'LİLERİ KIZDIRDI
»  BAYKAL, TERÖRİST SALDIRILARA İSYAN ETTİ
»  AKP'DEN ÇUBUKÇU'YA DESTEK!
»  BAYRAMDA KİM, NEREDE?
»  DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI SURİYE'Yİ BAŞINA GELEBİLECEKLERE KARŞI UYARDI
»  BAŞBAKANDAN OLAN ŞİKAYETİNİ BAŞBAKANA SÖYLEDİ
»  "TMSF BENLE UĞRAŞMAYI BIRAKSIN, İŞİNE BAKSIN"
»  ULUS PROPAGANDA DEĞİL AŞ, İŞ, ADALET İSTİYOR
»  CHP'DEN ERDOĞAN'A "PSİKİYATRİSTE GİDİN" ÖNERİSİ
»  CHP'DEN BAĞIMSIZLIK HAFTASI TEKLİFİ
»  FATURAYI YİNE MEDYA'YA KESTİ!!!
»  ERDOĞAN: ''GÖLGE SİYASETİ BİR TARAFA BIRAKILMALI''
»  "CUMHURBAŞKANLIĞI MAKAMI HERKESİ KUCAKLAMALI"
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.