Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,7906
EURO
43,4684
IMKB
9.700,000
ALTIN
4.051,930
 
Hava Durumu ANKARA
7 / 15 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
GASP'ÇIYA TKC KIYAĞI
GASP ÇIYA TKC KIYAĞI
 
Samsun’da silahlı gasp suçundan 12.5 yıl hapis cezası alan Erkan Şenel, yeni TCK ile yeniden yargılanınca 10 ayda salıverildi.
 
6.10.2005 - 08:47

Kurusıkıyla bir kadının cep telefonunu gasp eden sanık, eski TCK’dan 12.5 yıl ağır hapse mahkûm oldu. Yargıtay’ın talebiyle yeni TCK ile 2. kez yargılanan gaspçı, 10 ay yatıp serbest kaldı.

SAMSUN’da silahlı gasp suçundan 12.5 yıl hapis cezası alan Erkan Şenel, yeni TCK ile yeniden yargılanınca 10 ayda salıverildi.

Olay, Samsun’da 10 ay önce meydana geldi. Erkan Şenel, Sahil Yolu’nda koşu yaptığı sırada dinlenmek için duran Yasemin Bekar’ın cep telefonunu silahla tehdit edip aldı. Ardından genç kız durumu polise bildirip, zanlıyı yakalattı. Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen dava sonunda Erkan Şenel gasp suçundan suçlu bulunup 12.5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Ancak Yargıtay 6. Ceza Dairesi, sanığın lehine hükümler olabileceği gerekçesi ile yeni TCK’ya göre tekrar yargılanması için geçen ay dosyayı yerel mahkemeye gönderdi.

İHTİYACIM VARDI ÇOK PİŞMANIM

Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde dün yeniden hákim önüne çıkan tutuklu sanık Erkan Şenel, ‘İşsizdim, paraya ihtiyacım vardı. Bayanı telefonla konuşurken görünce ‘Silahım var. Telefonunu bana ver’ diyerek kuru sıkı tabancayı gösterdim. Sonra telefonu sattım. Paraya ihtiyacım olduğu için böyle bir suç işledim. Çok pişmanım’ diye konuştu.

Yeniden yapılan yargılama sonucu tutuklu sanık Erkan Şenel’e 4 yıl 2 ay hapis cezası verildi. 10 aydır tutuklu bulunan Şenel, cezaevinde kaldığı süre de göz önüne alınarak tahliye edildi.

Silahı dayadı

DURUŞMADA
dinlenen Yasemin Bekar, ‘Başıma silahı dayayınca telefonumu vermek zorunda kaldım. Kendisinden davacıyım’ dedi. Ancak bu ifadeye karşın gaspçı tahliye edildi. 




Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


MAAŞ ARTI PRİMLE FUHUŞ!!!

ANKARA-İSTANBUL YOLUNDA FECİ KAZA... 5 KİŞİLİK AİLE YOK OLDU

HAKAKRİ'DE ÇATIŞMA 1 ÖLÜ, 1 YARALI
»  ÇAĞLAYAN'DA PATLAMA: 1 ÖLÜ, 7 YARALI
»  ÇAPKIN ERKEKLERİ AT BAYILTICI İLE BAYILTIP SOYDULAR!!!
»  KUMA GETİRMEYİ HAZMEDEMEYEN KARISI ÖLDÜRDÜ EVİNE GÖMDÜ!!!
»  PKK MİLİTANLARI DERİNDEVLETİN ADAMI YEŞİL’İN KÖYÜNÜ BASTI!
»  TBMM ÖNÜNDE TAYAD EYLEMİ
»  ANNESİ FUHUŞTAN FİŞLİ DİYE OKULDAN ATTILAR!!
»  ESRAR İMAL EDİP SATAN İMAM, "ŞEYTANA UYDUM" DEDİ!!!
»  DANIŞTAYIN MÜTHİŞ KARARI." FUHUŞTAN DAHA ETKİLİ EYLEMLER VAR"
»  ŞANLIURFA7DA POLİSLERE SALDIRI DÜZENLEYEN PKK'LI KATİLLER YAKALANDI
»  SU TESTİLERİ KUYUMCU YOLUNDA KUYUMCU SİLAHIYLA KIRILDI
»  BU CİNAYET İTİ İTE KIRDIRMAK MI?
»  14 YAŞINDAKİ KIZI ERKEKLERE SATTILAR
»  sUÇ ÖRGÜTÜ BAŞI SEDAT PEKER " BERAAT EDECEĞİMİ BİLİYORUM" DEDİ.
»  MAFYANIN AVUKATI,BÜROSUNDA ÖLDÜRÜLDÜ
»  SEDAT ŞAHİN'İN AVUKATI ÖLDÜRÜLDÜ
»  PAPA'NIN TEMSİLCİSİNE KAPKAÇÇI ŞOKU
»  13 YAŞINDA ASANSÖRDE KALBİ DURDU
»  İNŞAAT ÇUKURUNA UÇAN ALKOLLÜ SÜRÜCÜYÜ POLİS SIRTINA ALARAK ÇIKARDI
»  BAHÇESİNDEN NAR ÇALDILAR DİYE ÇOCUKLARI ÖNCE DÖVDÜ SONRA YAKTI
»  HSCB BANK MÜDÜRÜ CİNAYETİ AYDINLANDI
»  FUHUŞ KRALİÇESİ BÖYLE YAKALANDI
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.