Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,5327
EURO
34,8612
IMKB
9.916,000
ALTIN
2.443,990
 
Hava Durumu ANKARA
15 / 22 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
GAZZE'DE 8 ÇOCUK DAHA ÖLDÜ!
GAZZE DE 8 ÇOCUK DAHA ÖLDÜ!
 
Yabancı kaynaklara göre, devam eden İsrail operasyonunda bu gece Gazze'nin doğusunda 4 çocuk, kuzeyinde de aynı aileden 4'ü çocuk 8 kişi olmak üzere, toplam 8'i çocuk 12 kişi yaşamını yitirdi.
 
19.7.2014 - 00:29

Gazze'de son durum... Elektrikler kesildi, telefon hatları çalışmıyor... İsrail tankları kentin içlerine doğru ilerliyor...

 
İsrail topçu birlikleri, Gazze'nin doğusundaki sınır bölgelerini yoğun bombardıma tuttu, saldırılarda ölü ve yaralılar var.
 
İsrail Gazze’ye karadan girdiği dün akşamdan beri 30 Filistinliyi daha öldürdü. Ölü sayısı 274'e yükseldi. İsrail hükümeti kara harekatını genişletme tehdidi savurdu. İsrail askerlerinin Hamas savaşçılarının kullandığı tünelleri de hedef aldığı aktarılırken, İsrail 18 bin yedek askeri daha göreve çağırdı. İsrail ordusundaki asker sayısı 65 bine yükselirken, Netanyahu hükümeti Gazze'ye kara harekatının genişleyebileceğinin sinyallerini verdi.
 
Netanyahu, harekatın 'zaman odaklı değil, hedef odaklı' olduğunu açıkladı.
 
8 ÇOCUK DAHA ÖLDÜ
 
Yabancı kaynaklara göre, devam eden İsrail operasyonunda bu gece Gazze'nin doğusunda 4 çocuk, kuzeyinde de aynı aileden 4'ü çocuk 8 kişi olmak üzere, toplam 8'i çocuk 12 kişi yaşamını yitirdi.
 
İsrail bebek Razel'i de öldürdü!
 
Dün İsrail saldırısında yaralanan bir yaşındaki Filistinli bebek Razel'den de kötü haber geldi. Minik Razel verdiği yaşam savaşını kaybetti.
 
 
İSRAİL ASKERLERİ TUZAĞA DÜŞTÜ
 
Kassam Mücahidleri, Beytlahiya’nın Ummun Nasır köyüne tekrar girmeye çalışan İsrail askerlerini geçtikleri 3 bölgeye döşedikleri bubi tuzaklarını patlatarak püskürttü.
 
Gazze'nin 3 farklı bölgesine girmeye çalışan İsrail özel güçleri, Filistinli gruplar ile yaşanan şiddetli çatışmaların ardından geri çekildi.
 
Kassam Mücahidleri İsrail'e füze saldırılarını da sürdürüyor. Duyuruda, "İsrail’in; Askalan, Eşkul, Hatserim, Merhafim, Ofikim Ve Bi’ri Seba Kasabalarına 16 Adet Grad, 107 Ve M75 füzesi fırlattı" denildi.
 
 
İsrail'in düzenlediği hava ve kara saldırılarında biri çocuk 6 kişi hayatını kaybetti, 45 kişi yaralandı. İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarında hayatını kaybedenlerin sayısı 246'ya, yaralıların sayısı bin 860'a yükseldi. Filistin Hükümeti Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra, İsrail'in Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerine yönelik saldırılarını sürdürdüğünü belirtti. Kudra'nın verdiği bilgiye göre, İsrail tarafından Gazze'nin kuzeyindeki Beyt Hanun beldesine düzenlenen hava saldırısında ikisi kardeş, 20 Filistinli yaşamını yitirirken, güneydeki Refah kentine yönelik top ateşinde ise 6 Filistinli yaralandı. Refah'daki eş-Şevke bölgesine yönelik İsrail saldırısında 5 aylık bir bebek ve bir Filistinli genç olmak üzere 2 kişi hayatını kaybederken, 8 kişi yaralandı. Han Yunus kentinde ise 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Kudra, çeşitli bölgelerde düzenlenen saldırılarda yaralanan 30 Filistinlinin çevre hastanelere nakledildiğini bildirdi. İsrail'in 7 Temmuz'dan bu yana Gazze'ye yönelik saldırılarında ölenlerin sayısının 246'ya yükseldiğini belirten Kudra, yaralı sayısının bin 860'a ulaştığını söyledi.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


OBAMA'DAN İSRAİL'E : 'VUR AMA ABARTMA'

ALMANYA: İSRAİL'İN YANINDAYIZ!

UÇAĞI DÜŞÜREN ŞOK KONUŞMALAR!
»  GAZZE'DE ÖLÜ SAYISI 260'A ULAŞTI!
»  İSRAİL, GAZZE'YE KARA HAREKATI BAŞLATTI
»  ATEŞKES BİTTİ, GAZZE'YE BOMBA YAĞDI
»  FLAŞ..RUSYA,MALEZYA UÇAĞINI DÜŞÜRDÜ
»  ORUÇ TUTMAYANA 5 AY HAPİS!
»  ESAD, KURAN'A EL BASTI, YEMİN ETTİ
»  METRO FACİASINDA ÖLÜ SAYISI 20'YE ÇIKTI
»  İSRAİL, ATEŞKES'TEN VAZ GEÇTİ!
»  .SADDAM'IN ŞEHRİ İÇİN BÜYÜK SAVAŞ
»  MOSKOVA'DA METRO DEHŞETİ,2 ÖLÜ
»  FLAŞ.. İSRAİL'DEN ATEŞ KES KARARI!
»  VAJİNASININ 3 BOYUTLU FOTOĞRAFINI ÇEKTİ
»  İSRAİL'DEN CAMÎ'YE FÜZE, EN AZ 15 ÖLÜ!
»  IRAK'TA SÜNNİ MAHKUM KATLİAMI!
»  NETANYAHU'DAN ŞAKA GİBİ AÇIKLAMA
»  HEM SİYASETÇİ, HEM TACİZCİ!
»  DÜNYANIN KONUŞTUĞU TOPLU SEKS SKANDALI
»  GAZZE'DE ÖLÜ SAYISI 89'A ÇIKTI!
»  GAZZE SALDIRILARI ŞİDDETLENDİ,40 ÖLÜ
»  KÜRDİSTAN'IN PARASI BİLE HAZIR!
»  HAMAS'TAN İSRAİL'E GECE YARISI FÜZESİ!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.