Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,5610
EURO
34,9734
IMKB
9.722,000
ALTIN
2.430,430
 
Hava Durumu ANKARA
18 / 27 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Galatasaray Hatay'da Ağır Yaralı 3-0
Galatasaray Hatay da Ağır Yaralı 3-0
 
Süper Lig'in 32. haftasında Atakaş Hatayspor'a konuk olan Galatasaray, ligdeki son maçına göre ilk 11'de 6 değişiklik yaptı. Zirve yarışında ağır bir darbe alan Galatasaray, 3 puanı rakibine bıraktı.
 
4.4.2021 - 00:00

Şampiyonluk yarışında ağır yara alan Galatasaray, Hatayspor karşısında sergilediği futbolla da umut vermedi. Hatayspor ise üç maç aranın ardından üç puanla tanıştı. Popov, kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

 
Süper Lig’in 32. haftasında Atakaş Hatayspor, sahasında konuk ettiği Galatasaray’ı 3-0 yenerek, üç maç aranın ardından ligde galibiyet almayı başardı. Şampiyonluk yarışında ağır yara alan ve lider Beşiktaş’tan iki maç fazla oynamasına rağmen üç puan gerisinde kalan Galatasaray ise, oynadığı futbolla hayal kırıklığı yarattı. Galibiyet hasretine son veren Hatayspor ise Popov’un kırmızı kart gördüğü maçı 10 kişi tamamlamasına rağmen ortaya koyduğu etkili futbolla dikkat çekti.

Rakibinin 10 kişi kaldığı maçın son bölümünde bile baskı kurmakta zorlanan Galatasaray, topa sahip olmasına rağmen hem adam eksiltemediği hem de topun hızını arttıramadığı için Hatayspor’u zorlayamadı. Galatasaray’a açık alan bırakmayan, böylece Onyekuru’yu etkisiz duruma getiren Hatayspor, başarılı taktik anlayışı sonrası üç puanı alan ekip oldu. Oyunu yönlendirecek oyuncu sıkıntısı da çeken Galatasaray, taraftarına hayal kırıklığı yaşattı.

Eksikler nedeniyle savunmanın ortasında Donk-Gedson ikilisi ile maça başlayan Galatasaray, maça çok kötü başladı. Hatayspor hücumlarında savunmanın ortasındaki uyumsuzluk dışında sağ bekte Şener ve sol bekte Saracchi’nin de kötü performansları, Hatayspor’un ilk yarıda peş peşe bulduğu gollerle iki farklı üstünlüğü yakalamasını sağladı. İlk yarıda Hatayspor kalesine gitmekte zorlandığı da gözlenen Galatasaray, isabetli tek bir şut çekemediği ilk 45 dakika sonrası soyunma odasına iki farkla yenik girdi.

İkinci yarıda yapılan oyuncu değişiklikleri sonrası biraz daha toparlanmış bir görüntü sergileyen Galatasaray, bir şutunun direkten döndüğü maçta gol bulmayı başaramadı. Savunmada hatalar yapan, hücumda etkili bir görüntü sergileyemeyen, rakibin üzerinde baskı kuramayan ve pozisyon bulmakta zorlanan Galatasaray, ligde üst üste ikinci maçından mağlubiyetle ayrıldı.

 
Boupendza’nın eksikliğini hissetmediler
Hatayspor ise rakibini kendi yarı alanında karşıladığı maçta yakaladığı hızlı ataklarla etkili oldu. Güçlü rakibini üç golle mağlup ederek moral bulan Hatayspor, ligde üç maç aranın ardından galibiyetle almayı başardı. Başarılı oyun planıyla, gol krallığı yarışında zirveye yer alan Boupendza’nın eksikliği hissetmeyen ev sahibi ekip, başarılı futbolunu üç puanla süsledi.

Lige bu sezon yükselmesine rağmen sergilediği performansla alkış alan Hatayspor, üst sıraları zorlayacağının sinyalini verdi.

Hücumda hareketli oyuncuları ile tehdit yaratan, savunmada hatasız oynayan Hatayspor, güçlü rakibi karşısında üç puanı alırken zorlanmadı. Yakaladığı fırsatları iyi değerlendiren Hatayspor, final paslarındaki hatalar nedeniyle farkı daha açma şansını kullanamadı.

Bu galibiyetle Hatayspor puanını 49’a yükseltirken, Galatasaray ise 61 puanda kaldı. Lider Beşiktaş’ın 2 maç eksiği olmasına rağmen 64 puanı bulunuyor.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


TFF Prim İddialarını Yalanladı

Millilere Dudak Uçuklatan Primler!

Aziz Yıldırım Susukunluğunu Bozdu
»  TSYD Ankara Şubesine Yeni Başkan
»  Milliler Letonya'ya Takıldı 3-3
»  Erzurumspor'da Yılmaz Vural Dönemi
»  Milli Takımda Koronavirüs Vakası
»  Ronaldo'yu Çıldırtan Pozisyon
»  "Ben Mutluyum Takım Mutlu,Türkiye Mutlu"
»  Emre Belözoğlu'na Kocaman Destek
»  Milliler Norveç’i Duman Etti: 3-0
»  Hatayspor'da Boupendza Şoku
»  Ümit Özat'tan Flaş Fetö İddiası
»  Erol Bulut Veda Etti!
»  G.Saray'dan TFF'ye Fenerbahçe Başvurusu
»  Hatayspor - Fenerbahçe Maçı İptal Oldu!
»  Şenol Güneş. 'Ezik Oynamadık'
»  Uğurcan Çakır: 'Çok Mutluyum,
»  Milli Takım'dan Hollanda Zaferi 4-2
»  Fenerbahçe'de koronavirüs şoku!
»  Fenerbahçe'de Erol Bulut Krizi
»  Erol Bulut:'Savaş devam edecek'
»  Ozan Tufan'ın Attığı Gol Olay Oldu
»  Altay Bayındır'ın Göz Yaşları
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.