Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,3721
EURO
34,9916
IMKB
9,097
ALTIN
2.326,010
 
Hava Durumu ANKARA
12 / 21 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Galatasaray'da Dev Operasyon
Galatasaray da Dev Operasyon
 
Galatasaray'da Fatih Terim'in istediği takviyeleri gerçekleştiremeyen yönetim, ocak ayında bu durumu telafi etmeyi planlıyor. İşte Aslan'da gönderilecek futbolcular...
 
13.10.2020 - 10:42

Süper Lig'in 4. haftasında Kasımpaşa karşısında beklemediği bir yenilgi alan Galatasaray'da gözler Aytemiz Alanyaspor maçına çevrildi. Sarı-kırmızılılar, ilk 4 hafta sonunda topladığı 10 puanla zirvede bulunan rakibini mağlup ederek üst sıraları zorlamayı hedefliyor.

Cimbom'da gözler Akdeniz ekibiyle oynanacak kritik maça çevrilirken, bir yandan da ara transfer dönemi için çalışmalar sürüyor.

Yaz transfer döneminde teknik direktör Fatih Terim'in istediği takviyeleri gerçekleştiremeyen yönetim, ocak ayında bu durumu telafi etmeyi planlıyor. Cimbom'da takımdan gönderilecek isimler de merak konusu oldu.

Fatih Terim'in takımda düşünmediği isimleri büyük ölçüde belirlediği ve bu oyuncularla ocak ayında yolların ayrılması planlandığı öğrenildi. İşte ara transfer döneminde Galatasaray'dan ayrılması beklenen isimler...

 Teknik direktör Fatih Terim'in kadroda düşünmediği ve taraftarlarla bir türlü yıldızı barışmayan Belhanda, ocak ayında elden çıkarılmaya çalışılacak. Sarı-kırmızılılar, yaz transfer döneminde de satış listesine koyduğu Faslı futbolcu için istenen teklifi alamamış ve oyuncu Galatasaray'da kalmıştı. Cimbom, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Belhanda'yı ocak ayında göndererek deneyimli isimden kazanç sağlamayı hedefliyor

 Galatasaray'da Belhanda ile birlikte takımdan ayrılacağı konuşulan isimlerden biri de Sofiane Feghouli'ydi. Sarı-kırmızılı yönetim, yüksek maliyeti nedeniyle kadroda düşünmediği Cezayirli yıldız için ocak ayında gelecek teklifleri değerlendirecek. Feghouli'nin adı yaz transfer döneminde Suudi Arabistan ve Katar ekipleriyle anılıyordu.

 Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon başında kadrosuna kattığı ancak sezonun ikinci yarısında disiplinsiz davranışları nedeniyle Ajax'a kiraladığı Ryan Babel, sezon başında sarı-kırmızılı takıma geri dönmüştü. Aslan, hem ilerleyen yaşı hem de yüksek maliyeti nedeniyle kadro planlamasında düşünmediği Hollandalı futbolcu için gelecek teklifleri değerlendirme kararı aldı.

 Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon başında Nijerya'nın Enyimba Aba takımından transfer ettiği ve aynı sezon İspanya'nın Almeria takımına kiraladığı Valentine Ozorwafor, teknik direktör Fatih Terim'in gözüne girmeyi başaramadı. Sezonun ilk yarısı için lisansı çıkarılmayan 21 yaşındaki stoperin ara transfer döneminde takımdan ayrılması bekleniyor.

 Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından Galatasaray ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Şener Özbayraklı da ara transfer döneminde gönderilecek isimler arasında yer alıyor. Cimbom, adı Süper Lig ekipleriyle anılan ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 30 yaşındaki sağ beki ara transfer döneminde satmaya çalışacak. Aksi halde Şener ile sezon sonunda yollar ayrılacak.

 Galatasaray'ın geride bıraktığımız ara transfer döneminde Eskişehirspor'dan kadrosuna kattığı Jesse Sekidika, performansıyla hayal kırıklığı yarattı. Fatih Terim'in zaman zaman şans verdiği Nijeryalı futbolcu, gösterdiği performansla isteneni veremedi. Sarı-kırmızılı takımla 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Sekidika'nın kiralanması bekleniyor.

 



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Cengiz Ünder: 3 Puanı Kaçırdık

Şenol Güneş'ten Beraberlik Yorumu

Milliler Rusya'da Direklere Takıldı 1-1
»  TFF'den Flaş Seyirci Kararı
»  Şenol Güneş Almanya Maçını Yorumladı
»  Almanya ile Gol Düellosu 3-3
»  Deniz Türüç Başakşehir'e Transfer Oldu
»  Muslera'nın Lisansı Askıya Alındı!
»  Sergen Yalçın Faturayı Yönetime Kesti
»   Premier Lig'de Tarihi Hezimet
»  Fatih Terim Sahayı Terk Etti
»  Alanyaspor Hatay'a Gol Yağdırdı 6-0
»  Beşiktaş'a Evinde Gençlerbirliği Şoku
»  Kasımpaia G.Saray'a Geçit Vermedi 1-0
»  Malatya'da Seyircili Maç Tartışması
»  Karagümrük Cephesi Hakeme Tepkili!
»  Kadıköy'de Nefes Kesen Maç 2-1
»  A Milli Takım Kadrosu Açıklandı
»  Trabzon 90 + 3'te Yıkıldı 1-1
»  Galatasarat Avrupa'ya Veda Etti!
»  Başakşehir'e Zorlu Rakipler
»  Muslera'nın Acı Günü!
»  Derbide Gol Sesi Çıkmadı 0-0
»  Trabzonspor İlk Galibiyetini Aldı
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.