Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,4131
EURO
34,8222
IMKB
10.083,000
ALTIN
2.441,640
 
Hava Durumu ANKARA
14 / 23 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Galatasaray'dan Müthiş Geri Dönüş 4-2
Galatasaray dan Müthiş Geri Dönüş 4-2
 
Galatasaray, Akhisarspor'u iki takımın da 10 kişi kaldığı maçta 2-0 geriden gelerek 4-2 yendi ve uzun yıllar unutulmayacak bir dönüşe imza attı!
 
9.12.2017 - 22:05

Akhisarspor, ilk yarıda kontrataklarda sarı-kırmızılı kale önünde tehlike aramaya devam etti ancak konuk ekip 43. dakikada 10 kişi kaldı. Badou Ndiaye'nin pasına hareketlenen Yasin Öztekin, Miguel Lopes'le girdiği ikili mücadele sonrasında yerde kaldı ve hakem Ümit Öztürk, sarı kartı bulunan Portekizli oyuncuya direkt kırmızı kart gösterdi. Kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Younes Belhanda sonuç alamadı. Bu frikikten kısa süre sonra Akhisarspor farkı 2'ye çıkardı: Savunmadan atılan uzun topta Fernando Reges'ten seken top Olcan Adın'da kaldı. Kaleci Fernando Muslera'nın önde olduğunu gören Olcan uzak mesafeden yaptığı vuruşla skoru 2-0'a getirdi.

SÜPER LİG PUAN DURUMU

Sarı-kırmızılı taraftarlar ilk yarı sonunda hem yönetimi hem de Igor Tudor'u tezahüratlarla istifaya davet etti. Galatasaray, ilk yarı bitiminde soyunma odasına 2-0 önde gitti.

İkinci yarının ilk dakikalarından itibaren sahada bambaşka bir Galatasaray vardı! Sarı-kırmızılılar henüz 49. dakikada Fernando Reges'le farkı 1'e indirdi: Rakip kalede baskısını artıran Galatasaray'da Badou Ndiaye'nin pasında Fernando Reges topu önce düzeltti sonra yaklaşık 25 metreden vuruşunu yaptı ve skoru 2-1'e getirdi.

SÜPER LİG FİKSTÜRÜ

Golden sonra rakip kalede baskısını artıran Galatasaray, 51. dakikada skoru eşitlemeyi başardı. Hızlı gelişen atakta Badou Ndiaye'nin savunma arkasına bıraktığı topa hareketlenen Bafetimbi Gomis, rakibinden sıyrılarak ayak içiyle yaptığı vuruşla skoru 2-2'ye getirdi. Fransız yıldız, Süper Lig'deki 14. golünü kaydetti ve Burak Yılmaz'ı geride bırakarak yeniden gol krallığına yükseldi.

Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk, 62. dakikada hakem Ümit Öztürk tarafından tribüne gönderildi. Buruk karara itiraz edince oyun bir süre durdu, Muslera Buruk'un yanına gelerek bir süre başarılı çalıştırıcıyla konuştu.

Galatasaray, öne geçmek için fırsat aradığı dakikalarda gördüğü kırmızı kartla şok yaşadı! 68. dakikada Gomis, Mustafa Yumlu'yla girdiği ikili mücadele sonrasında direkt kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. Fransız oyuncu kariyerindeki 2. kırmızı kartını gördü. Gomis bir önceki kartını 2005 yılında St. Etienne formasını giyerken görmüştü.

Sarı-kırmızılılar 70. dakikada 2-0 geriye düştüğü maçta 3-2 öne geçti! Sağ kanattan gelişen atakta rakibinden sıyrılıp son çizgiye inen Jason Denayer yerden içeri çevirdi. Belçikalı oyuncunun pasında ön direkte bulunan Sofiane Feghouli topun üstünden atladı. Feghouli'nin atladığı topta Younes Belhanda gelişine vurdu ve skoru 3-2'ye getirdi.

Galatasaray, 60+4. dakikada Sofiane Feghouli'yle bir gol daha buldu ve farkı 2'ye çıkardı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Galatasaray, uzun yıllar unutulmayacak bir geri dönüşe imza attı. Beşiktaş mağlubiyetiyle liderliği kaptıran sarı-kırmızılılar, puanını 32'ye yükselterek maç fazlasıyla yeniden liderliğe oturdu.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Kasımpaşa Fırtına'ya Tutuldu 3-0

Göztepe, Malatya'yı Evinde Dağıttı 3-2

Aykut Kocaman:Takımımız Şampiyon Oacak
»  Fener'i Tutabilene Aşk Olsun 1-0
»  Bosna Hersek, Fatih Terim ile görüştü
»  Başakşehir Arupa'ya Veda Etti
»  Ayhan Akman'ın Burnu Kırıldı
»  Kartal, Almanya'da Tarih Yazdı 2-1
»  Galarasaray Tudor Kararını Verdi
»  Kayseri'nib Zirve İnadı 2-1
»  Burak Yılmaz, Trabzon'u Coşturdu 3-0
»  Fenerbahçe Seriyi Sürdürdü 4-2
»  Şenol Güneş:Çok Güzel Bir Galibiyet Oldu
»  Tudor'dan Tek Cümlelik Yorum
»  Fikret Orman'dan ilginç galibiyet yorumu
»  Florya'da Fatih Terim Sesleri
»  Rıdvan Dilmen'den Derbi Yorumu
»  Gomis 3-0 İçin Ne dedi?
»  Beşiktaş, Aslan'ı Fena Ezdi 3-0
»  Ali Koç'tan Başkanlık YarışındaYeni Adım
»  Dünya Kupası Grupları Belli Oldu
»  Dünya Kupası'nda kura çekimi heyecanı
»  Fener, Adana Demrispor Önünde Şov Yaptı
»  Fatih Terim'den TFF'ye Dava!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.