Trendyol Süper Lig'in 3. hafta açılış maçında karşı karşıya geldi.Ankara'da oynanan müsabaka 1-1 beraberlikle sona erdi.
Erzurumspor FK'nın golü 55. dakikada Eren Tozlu'dan geldi. Gençlerbirliği ise bu gole 66. dakikada Adama Traore ile yanıt verdi.
Bu sonucun ardından sezona 2'de 2 başlayan Gençlerbirliği, puanını 7'ye yükseltti. Erzurumspor Fk ise bu sezon ilk kez puan aldı.
Gelecek hafta Gençlerbirliği, Trabzonspor deplasmanına gidecek. Erzurumspor FK ise Konyaspor'u ağırlayacak.
Maçtan dakikalar (İlk yarı)
9. dakikada Traore’nin sağ kanattan ortasında savunmanın dokunduğu top direkten döndü.
11. dakikada Tongya'nın penaltı noktasına doğru ortasında Koita’nın vuruşunda top yandan auta gitti.
22. dakikada sağ kanattan ceza sahasına giren Orhan Ovacıklı'nın şutunda kaleci İrfan Can topu son anda kornere çeldi.
55. dakikada ceza sahası içinde seken topa Eren Tozlu'nun vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti. 1-0
66. dakikada ceza sahası dışı sağ kanattan Adama Traore'nin sert şutunda top köşeden filelerle buluştu. 1-1
77. dakikada Cardoso’nun ceza sahası dışından sert şutunda kaleci İrfan Can topu çeldi.