Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,3270
EURO
35,0727
IMKB
8,986
ALTIN
2.298,020
 
Hava Durumu ANKARA
8 / 21 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Gonca Vuslateri'nden Samimi İtiraf
Gonca Vuslateri nden Samimi İtiraf
 
Başarılı oyuncu Gonca Vuslateri yakın arkadaşı Armağan Çağlayan’ın Youtube kanalına konuk oldu. Aile hayatı ve oyunculuk kariyerine başlamasına dair samimi itiraflarda bulunan Vuslateri gözyaşlarına hakim olamadı.
 
1.9.2020 - 08:30

Yalan Dünya dizisindeki Vasfiye Teyze rolüyle popülerliğe kavuşan Gonca Vuslateri, Armağan Çağlayan’ın sunduğu ‘Gör Beni’ programına katıldı. İlk defa aile hayatına dair açıklamalar yapan güzel oyuncu bütün içtenliğiyle yaşadıklarını anlattı.

‘ANNEME ANNE OLARAK ULAŞAMIYORDUM’

Özellikle yaz tatillerinde kalabalık aile ortamında yaşadığını söyleyen Vuslateri, anne ve babasının ayrılığından sonra bambaşka bir bakış açısına kavuştuğunu belirtti. Yeni bakış açısını Vuslateri, “Yaratıcılıkta yaralarını daha iyi anlayabiliyorsun. Ben çok uzun zaman mücadele ettim. ‘Bunlarla nasıl başa çıkabilirim, bunları nasıl atlabilirim’ diye... Çok huzurlu bir aile ortamı değildi bizimki. Çok okumuş bir anne ve babadan hiç beklenmeyecek şiddet performansı... Zaman geçince sonuçta gazete okuyoruz ve etrafımızda binlerce şey yaşanıyor. Bir anda o bencillikten biraz geç olsa da çıktım. Devamlı kendimi hayatımı anlatıp, kendi hayatıma odaklıydım ama etrafımda bir sürü şey oluyordu. Biraz o tarafa odaklandım. ‘O pencereden yaşadıklarıma bakmam lazım’ dedim. Oyunculuğunda çok etkisi oldu bunda vizyonumu geliştirdim.” ifadelerini kullandı.
Annesiyle sorunlu bir ilişkisi olduğunu ve ondan şiddet gördüğünü söyleyen genç sanatçı, “Anneme anne olarak ulaşamayacağım kadar çok bilgiliydi. Ondan çok şey öğrendim” dedi.

‘KERAMET DİŞLERDEYMİŞ’

Küçük yaştan beri oyunculuğa marakı olduğunu ve taklit yaparak insanları eğlendirmekten zevk aldığını anlatan Vuslateri serüvenin başlangıcında yaşadığı bir anıyla izleyenleri gülümsetmeyi başardı. Üniversite yıllarında iş görüşmelerinde fiziksel özellikleri nedeniyle eleştirilen oyuncu bu dönemi, “Konservatuvar zamanında dişlerim aralıktı. Yapım şirketlerinde görüşmeye gittiğimde ‘şehirli kızların dişleri ayrık olmaz’ diyorlardı. Çok suni bir ortam... Yalandan çok teşekkür edip çıktığım oldu ki.. Konservatuvarda bir erkek arkadaşım vardı. Meral Okay ona mesaj atmış. Telefonundan Meral Okay’ın numarasını çaldım. Onu aradım. Meral Okay’la görüşmeye gittim. Bir çıkar yol arıyordum hayatımda. Ben bulup buluşturup dişlerimi birleştirdim. Yapımcılardan teklifler gelmeye başladı” diye konuştu.


‘SİYAHİLERİN OLDUĞU BİR BARDA PARMAĞIM KIRILDI’

Oyunculuk yapmaya başladıktan sonra kazandığı paraları biriktirmediğini aksine yerler keşfetmek için kullandığını belirten güzel oyuncu başına gelen ilginç bir anıyı paylaştı. Hayatın keyfini çıkartmaya çalıştığını söyleyen Vuslateri, “Parayı tutma sorunum var. Kazanıp kazanıp kendime saçma sapan hedefler belirleyerek oralara attım. Tek başıma gezip görebileceğim kadar yer gördüm. Sadece siyahilerin olduğu bir bara girip beyaz olduğum için parmağımın kırıldığı anılar yaşadım. Parayla çok eğlendim. Konservatuvarda yapamadığım şeylerin tadını çalışırken çıkarttım” dedi.

‘GİTME TRAVMAM VAR’

Hayata karşı büyük tutkuları olduğunun altını çizen güzel oyuncu, “Aşkla paylaşılacak hikayeler var. Aşkın içinde çok eleştiriyorum, çok yıpratıyorum bazen. İş gitmeye geldiği zaman çok üzülüyorum. Bir ‘gitme’ travmam var. ‘Ben gidiyorum diye kapı çarpılacağını anladığım an’ kendi haklılığımdan dönüveriyorum. Bu iyi bir şey değil aslında” diyerek kendisini eleştirdi.

Oyunculuk yapmaya başladıktan sonra canını en çok yakan olayı anlatan Vuslateri, “Bu piyasada biriyle çalışmak istedim. ‘Senin çok ailevi sorun var, moralsizmişsin. Öyle dediler’ dedi. İçimden ‘ne diyor bu ya’ dedim. Çok özür dileyerek söylüyorum ama ben 10 kişinin tecavüz ettiği bir geçmişe sahip olsaydım. Onu mu söyleyecektiniz iş görüşmesinde. Bu adaletsiz gözümü dolduruyor” diyerek gözyaşlarına engel olamadı.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Esra Erol Otelini Yeniledi

Oyuncu Demet Evgar'ın Acı Günü

Gökçe Bahadır'a piyango vurdu!
»  MasterChef 'de Eleme Potasına Kimler Var
»  Tarkan’dan Giresun Tepkisi: Çok yazık...
»  Şafak Sezer Villasını Satışa Çıkardı
»  Hülya Avşar'dan Balkon Şov
»  Ozan Güven Evinde Kaza Geçirdi
»  Ozan Güven'in Yerine Onur Şaylak!
»  Şeyma Subaşı'ndan Üstsüz Model Pozu!
»  Barış ve Nisa Sarmaş Dolaş!
»  Halit Ergenç Özür Diledi
»  Şeyma Subaşı Komşulrını Bıktırdı
»  Ezgi Mola Gülben Ergen'i Tiye Aldı
»   Ozan Güven, Babil Bizisinden Ayrıldı
»  Mehmet Ali Erbil'den Yeni Haber!.
»  Babil Dizisinde Ozan Güven Krizi!
»  Murat Boz'un Acı Günü
»  Demet Akalın Meğer Dolandırılmamış!
»  Demet Akalın Dolandırıldı
»  Ünlü Oyuncu Dünya Evine Girdi!
»  Hadise'ye Coronavrüs Darbesi
»  Ebru Şall'nın Sosya Medya İsyanı
»  MasterChef Türkiye'de Diskalifiye Şoku!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.