Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
40,6641
EURO
47,0869
IMKB
10.850,000
ALTIN
4.418,620
 
Hava Durumu ANKARA
21 / 34 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
GÖKÇEK, ANKARA'YA 50 ALT GEÇİT DAHA YAPACAKMIŞ
GÖKÇEK, ANKARA YA 50 ALT GEÇİT DAHA YAPACAKMIŞ
 
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara trafiğinin tamamen rahatlaması için kente 50 tane daha alt ve üst geçit kazandırmayı planladıklarını açıkladı.
 
9.9.2006 - 15:53

Gökçek, gazetecilerle yaptığı sohbette çalışmalarını anlattı. Kuğulu Kavşağı ve ABD elçiliği önündeki alt geçit çalışmaları nedeniyle; Atatürk Bulvarı, Cinnah Caddesi ve yan bağlantı yollarının el ilanları ve basın yoluyla duyurular yapılarak zaman zaman trafiğe kapatılacağını kaydeden Gökçek, bu bölgedeki çalışmaların 2 ay içerisinde tamamlanacağını bildirdi.Ankara’da trafiği tam rahatlatmak ve kesintisiz geçişleri sağlamak için 50 alt-üst geçit daha yapılması gerektiğini belirten Gökçek, “Bu alt-üst geçitleri istersek hepsini bir-kaç ay içerisinde tamamen yapabiliriz. Bunun için gerekli mali gücümüz var. Ancak hepsine bir anda girersek Ankara’da adım atılmaz duruma gelir. Bu nedenle bunların yapımını 3 - 4 yıllık bir zaman dilimine yaymayı planladık” dedi. Gökçek, 2007 programlarında Sincan’da 4, Etimesgut’ta 3 alt üst geçit projeleri bulunduğunu söylerken yine 2007 yılı programında bulunan Yıldız Kavşağı, Kurtuluş Kavşağı, Kolej Kavşağı ve Hacettepe üniversitesinin üst noktası Hasırcılar bölümünde yapılacak 3 katlı kavşak, Cebeci Kavşağı ve Dikimevi Kavşağının belli bir takvim içerisinde yapmayı planladıklarını vurguladı.Gökçek, bundan sonra bazı projeleri halkın onayına sunarak gerçekleştirebilmek için dev bir elektronik referandum aracı yaptırdıklarını söyledi.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


ALİ KIRCA'NIN ÖNLENEMEZ DÜŞÜŞÜ

EYLEMCİ ÇİFTÇİ BAYKAL İLE GÖRÜŞMEDİ!

"BU MAKAMLAR YAN GELİP YATMA YERİ DEĞİL"
»  İSMAİLAĞA SORUŞTURMASI İÇİN POLİS'TE 'ÇIT' YOK!
»  'RECEP TAYYİP ERDOĞAN BULVARI' BAŞBAKANI TAKILDI
»  ORG.CÖMERT:"YANGIN SÖNDÜRME, ASKERİN İŞİ"
»  REYTİNGLER DİYORKİ 'DİNDARLAŞIYORUZ'
»  ''TÜRKİYE. NATO'DA ABD'DEN SONRA 2. BÜYÜK ORDU''
»  ABD İTİRAF ETTİ " GÖREVİNİZ TEHLİKE"
»  KKTC'DE CTP'NİN DP İLE KOALİSYONA DEVAM
»  PETROL BULUNAN ALANLARI İSRAİL KİRALAMAK İSTEMİŞ
»  HASTASINI MUAYENE EDERKEN ÖLDÜ
»  PARMAK İZİYLE ÇALIŞAN REFERANDUM ARACI GELİYOR
»  TRT'NİN BALLI KOLTUĞUNA HÜCUM VAR
»  ŞEHİT ANALARINDAN KORKMASINLAR
»  ŞEHİT CENAZESİNDE 'O YAN GELİP YATMADI' PANKARTI
»  BAŞBAKANA YANYATMA ÖFKESİ DİNMİYOR
»  ARINÇ, KİME 'MAGAZİN AYDINLARI'DEDİ
»  "ERDOĞAN, CUMHURBAŞKANI OLMAK İÇİN ŞAFAK SAYIYOR"
»  FISILTI GAZETESİ 4 BİN KİŞİYİ SOKAĞA DÖKTÜ
»  İNCİRLİK ÜSSÜ ASBEST DEPOSU MU?
»  EDİP BAŞER, PKK KOORDİNATÖRÜ
»  AFGANİSTAN'A ASKER TALEBİNE SERT YANIT
»  TÜRKİYE'NİN EN İLGİNÇ DAVASI!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.