Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,3584
EURO
34,8015
IMKB
10.209,000
ALTIN
2.394,720
 
Hava Durumu ANKARA
10 / 17 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Gülşen'e 'Ev Hapsi'ne Tepki
Gülşen e  Ev Hapsi ne Tepki
 
"Halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama" iddiasıyla dört gün cezaevinde tutuklu kalan Gülşen, avukatının itirazı sonrası bugün serbest kaldı. Ancak şarkıcı ev hapsi şartıyla tahliye edildi. Gülşen'in dava sonuçlanana kadar evin dışarı çıkamayacak olmasına çok sayıda tepki geldi...Geçen nisan ayında İstanbul’da verdiği konserde imam hatip liselilere yönelik sarf ettiği sözlerden dolayı hakkında “halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama” iddiasıyla soruşturma başlatılan şarkıcı Gülşen, geçen perşembe akşamı çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştı.
 
29.8.2022 - 15:54

Şarkıcı bugün avukatının yaptığı itiraz sonrası ev hapsi şartıyla tahliye edildi. Şarkıcının ev hapsine ise çok sayıda tepki geldi:

SEVENLERİNDEN KOPARMAYA YÖNELİK BİR HİNLİK


CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel: Tahliye kararı ne kadar doğruysa ev hapsi de o kadar yanlış ve hukuksuz bir karardır. Gülşen'i sahnelerden, mesleğinden sevenlerinden koparmaya yönelik bir hinliktir.

CEZAEVİNDE TUTMAKLA AYNI

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan: Tutuklama kararı da ev hapsi kararı da hukuksuzdur. Bir sanatçıyı sahneye çıkmaktan alıkoymak da cezaevinde tutmakla aynıdır. Bu garabet durum sonlandırılmalıdır. Gülşen şarkılarıyla özgürce sahnede olmalıdır.

SANATINI İCRA EDEMEZ

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır: Ayrıca sanatçı Gülşen hakkında kesin olmamakla beraber adli kontrol uygulanıp ev hapsi kararı verildiği bilgisi de vahim bir karardır! Bir sanatçı evinde konser veremez, sanatını icra edemez bu karardan da dönülmesi en büyük dileğimizdir.

SAHNEYE ÇIKMASIN, ÖYLE GİYİNMESİN!

CHP Gençlik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen: Kaçma şüphesi birkaç gün içinde yok olmuş ama ev hapsi var. Yani konser vermesin, sahneye çıkmasın, öyle giyinmesin, bayrak açmasın!

Eski Kültür ve Turizm Bakanı Fikri Sağlar: Gülşen’in tutuklama kararını kaldırıp, kaçma şüphesi olmadığı halde ev hapsi uygulamak bir başka hukuksuzluktur. En başından beri amaçları Gülşen’i sahnelere çıkartmamak. Çünkü Gülşen onlara biat etmiyor, eğilmiyor ve korkmadan özgürlüğü savunuyor.

EVİNDEN ONLINE KONSER VERSİN

İYİ Parti İstanbul Belediye Meclis Üyesi Taylan Yıldız: Gülşen sahneye çıkmasın diye mi ev hapsi verdiniz? Ayıptır ayıp. Bence Gülşen evinden online konser versin. Türkiye'nin en büyük konseri yapılsın.

TERAZİNİN AYARINI BOZDUNUZ, ARTIK DOĞRU TARTMAZ

DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu: Güdümlü yargı Gülşen’in tutuklanması garabetini düzelteyim derken ev hapsi diye başka bir garabete imza atmış. Olayda ne tutuklamanın ne de adli kontrolün şartları var! Mahkeme de kararda bunu belirtip yine yanlış hüküm kuruyor. Terazinin ayarını bozdunuz, artık doğru tartmaz!

TOPLUMUN GAZINI ALMAK

Hukukçu Kerem Altıparmak: Gülşen’e ev hapsi verilmiş. Ev hapsi ancak tutukluluk koşulları varsa verilebilir. Tutuklanmayı gerektiren bir suç şüphesi yok demiyorlar, var ama evde tutarak da tutuklulukla sağlayacağımız sonucu sağlarız diyorlar. Amaç hukuka uygun davranmak değil toplumun biraz gazını almak.

Şahan Gökbakar: Gülşen serbest bırakılmamış ki… Ev hapsine alınmış. Adli kontrol ile salıverildi falan değil ha. Tutuklu ve evinde hapis…

BİRAZ BASİRET

Eski AKP milletvekili Şamil Tayyar: Gülşen tahliye edildi, yargılama süreci ev hapsinde devam edecek. Bu kararı başlangıçta verseydiniz ne olurdu, hukuken ne eksilirdi? Bunca gereksiz ve anlamsız siyasi kavgaya, polemiğe değdi mi? Biraz basiret.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


İkinci El Fiyatlarında Düşüş Beklentisi

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç Evlendi!

Bankaların Promosyon Yarışı Sürüyor
»  Haluk Levent'ten Üzücü Haber
»  Oyuncu Füsun Günuğur Yaşamını Yitirdi
»  3 Yaşındaki Çocuk Babasını Öldürdü!
»  Tarkan'dan Gülşen Tepkisi
»  Hamile Annesini 15 Yerinden Bıçakladı
»  'Tatlıses :Allah Bitti Demeden Bitmiyor
»  İbrahin Tatlıses'ten İyi Haber
»  CHP'li Pekşen Yoğun Bakıma Kaldırıldı
»  Gökçek'ten Şahan Gökbbakar'a Tehdit
»  İstanbul'da Son 10 Yılın Turist Rekoru
»  Aile Hekimlerine Ödeme Düzenlemesi
»  Şarkıcı Gülşen Hakkında Soruşturma
»  Şırnak'ta Kan Donduran Vahşet
»  Genç Hemşirenin Acı Sonu!
»  Kirada Zorunlu Arabulucu Çözümü
»  Metrobüs'te Tacizciye Tokat
»  Bakan Koca'dan 85 Bin Kadro Müjdesi
»  Yeni Salgın Alarmı: Domates Gribi!
»  Hastanelerden Ayrılan Ayrılana
»   Gece Bekçilerine Saldırı,1Şehit
»  Oyuncu Civan Canova Hayatını Kaybetti
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.