Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,7959
EURO
43,1426
IMKB
9.747,000
ALTIN
4.034,700
 
Hava Durumu ANKARA
9 / 17 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
HAYRUNİSA GÜL'E SOHPİA LOREN İMAJI
HAYRUNİSA GÜL E SOHPİA LOREN İMAJI
 
İngiliz Guardian gazetesi, First Lady olması halinde Hayrünnisa Gül’e, modacı Atıl Kutoğlu tarafından “Sophia Loren tarzı" bir imajın yapılabileceğini önesürdü.
 
20.8.2007 - 13:15
      Guardian gazetesininde yayınlanan Helena Smith imzalı haberde, First Lady olma ihtimali bulunun Hayrünnisa Gül’ün, tartışmalı türbanını modernleştirmesi için Viyana’da bulunan Türk modacı Atıl Kutoğlu ile anlaştığı kaydedildi.
      Modacı Kutoğlu’nun, “Hayrünnisa Gül’ün başörtüsü konusunda aklımda yeni fikirler var" dediği ifade edilen haberde, "bir söylentiye göre Kutoğlu’nun Hayrünnisa Gül’e, “Sophia Loren tarzı" bir imaj yapacağı" önesürüldü. Haberde, "ancak dindar bir First Lady olacak Hayrünnisa Gül’ün saçının ne kadarınını görünmesine izin verip vermeyeceğinin belli olmadığı" şeklinde yorumu yapıldı. Haberde, "Sofia Loren tarzı" konusunda herhangi bir bilgi veya tanımlama yer almadı.
     
      AKP’YE “NEO İSLAMCI" TANIMLAMASI"
      AKP için “neo-İslamcı" tanımlaması yapılan haberde, Dışişleri Bakanı Abdullah Gül’ün üçüncü turda Cumhurbaşkanı seçilebileceği vurgulandı. Haberde, bir taraftan Cumhurbaşkanlığı seçim süreci başlarken diğer taraftan da Hüyrünnisa Gül’ün, başörtüsünü Türk kamu hayatında siyasi İslam’ın bir simgesi olarak gören milyonlar için kabul edilebilir olması için çalıştığı ifade edildi.
     
      “HAYRÜNNİSA GÜL TÜRBAN İÇİN AİHM’YE GİTMİŞTİ"
      Hayrünnisa Gül’ün başındaki örtünün, Abdullah Gül’ün ilk adaylığından bu yana siyasi bir tartışmaya neden olduğu vurgulanan haberde, Türkiye’deki yasalara göre türbanın hükümet binaları ve üniversitelerde yasak olduğu hatta Hayrünnisa Gül’ün bu nedenle Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne gittiği hatırlatıldı.
      Haberde, Türkiye’deki kadınların yüzde 63’ünün başörtüsü taktığı da ifade edildi.(MİLLİYET)
     


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


GENELKURMAYIN İNCE MESAJLI AFİŞLERİ

HAPSANELERDE VİP KOĞUŞ 10 BİN DOLARDAN BAŞLIYOR

BAROLAR BİRLİĞİ'NDEN GÜL'E DESTEK YOK
»  SEZER, TOPTAN'A DA 'GELME' DEMİŞ
»  SAĞLIK PERSONELİNE EŞ DURUMUNDAN TAYİNE İZİN YOK
»  ORDUYA YERLİ MALI İNSANSIZ HELİKOPTER
»  BİNGÖL'DE YÜK TRENİ'NE BOMBALI SALDIRI
»  'SANA NE LAN BENİM HABERİMDEN'
»  GÜL, 30 AĞUSTOS TÖRENİNE EŞİYLE KATILMAYACAK
»  KURAKLIĞIN NEDENİ GÜNAHKARLARMIŞ!
»  CUMHURBAŞKANLIĞI İÇİN İKİSİ FOMALİTE, ÜÇ ADAY YARIŞACAK
»  SİVAS, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE'NİN FİYAKASINI BOZDU 2-1
»  EMİN ŞİRİN SERBEST BIRAKILDI
»  ZEKİ SEZER YENİDEN DSP GENEL BAŞKANI
»  DSP'DEN SÜRPRİZ CUMHURBAŞKANI ADAYI
»  TÜRKİYE'DE SAVAŞ YOK AMA, 35 KİŞİ KAZADA ÖLDÜ
»  HALACOĞLU; BELGESİZ KONUŞMAM
»  YAZICIOĞLU: "GÜL İLK TUR'DA SEÇİLMELİ"
»  BOĞAZİÇİ KÖPRÜSÜ'NDE ÇALIŞMA BAŞLIYOR
»  "BAŞBAKAN HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI"
»  MELİH GÖKÇEK'TEN ŞARTLI SU KESMEME SÖZÜ
»  SEÇMEN LİSTELERİ YARIN ASKI'DAN İNDİRİLİYOR
»  GÜL VE ERDOĞAN, EL ELE ABD'YE GİDECEK
»  SEZER'E EL BOMBALI ÖLÜM TEHDİDİ
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.