Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
39,6805
EURO
45,6827
IMKB
9.174,000
ALTIN
4.296,780
 
Hava Durumu ANKARA
17 / 31 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
KAFASINA GİREN KURŞUNU YUTTU
KAFASINA GİREN KURŞUNU YUTTU
 
magandanın tabancasından çıkıp burun kemiğini parçalayarak ağzına giren kurşunu kanla birlikte yuttu.
 
6.9.2007 - 15:45
MERSİN’de, oturduğu apartmanın damında uyuyan 65 yaşındaki Mehmet Şah Ürüt, bir magandanın tabancasından çıkıp burun kemiğini parçalayarak ağzına giren kurşunu kanla birlikte yuttu.

Hastanede tedaviye alınan Ürüt’ün midesindeki kurşun çekirdeği röntgen filmiyle saptandı.

Olay, dün gece yarısı İhsaniye Mahallesi’ndeki 4 katlı Süttaş Erimez Apartmanı’nda meydana geldi. Havaların sıcak olması nedeniyle dördüncü kattaki dairesinden çatısı olmayan apartmanın tepesine çıkıp yatan bakkal Mehmet Şah Ürüt, henüz uykuya daldığı sırada burnundaki acıyla uyandı. Ürüt'ün çığlıklarına dördüncü kattaki evindeki eşi Ziynet Ürüt yetişti. Ziynet Ürüt, burnu kanayan eşini eve götürüp kanı durdurmaya çalıştı. Ancak yaranın derin olduğunu fark edince, Mersin Devlet Hastanesi’ne götürdü.

Ürüt’ün hastanede yapılan tetkiklerinde, burun kemiğini kırıp ağızına giren kurşunu yuttuğu anlaşıldı. Çekilen röntgen filminde midesinde mermi çekirdeği olduğu anlaşılan Ürüt, hastanede tedavi altına alındı. Ürüt’ün midesindeki mermi çekirdeğinin doğal yollarda çıkmasının bekleneceği, bu şekilde çıkmaması halinde operasyonla alınacağı kaydedildi.

‘KANLA YUTMUŞUM’

Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen 4 çocuk babası Mehmet Şah Ürüt, sıcak nedeniyle sürekli damda yattığını belirterek, şunları söyledi:
“Daha yeni yatağa uzanmış uykuya dalmıştım. Burnumdaki acıyla uyandım. Ne olduğunu anlayamadım. Havaya atılan bir taşın burnuma isabet ettiğini sandım. Bu arada ağzımın içinde biriken kanları yutmuşum. Beni yaralayan şeyin kurşun olduğunu hastaneye geldiğimizde anladık. Burnumu delen mermi çekirdeği ağzımın içine girmiş, ben de kanla birlikte yutmuşum.”

Ziynet Ürüt de olay sırasında komşularının mahallede silah sesi duyduğunu, ancak nereden sıkıldığını kimsenin görmediğini söyledi. Çevrede boş kovan arayan polis, tabancayla ateş edip Ürüt’ün yaralanmasına neden olan magandanın yakalanması için çalışma başlattı.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


ŞAHİN ÜLKÜCÜLERDEN AĞIR BAHÇELİ YAZISI

MÜFTÜ: İSLAMDA DAVULLA UYANILACAK DİYE BİR ŞEY YOK

YÜKSEK YARGIDA SICAK BULUŞMA
»  BAKKAL AMCAYI BÖYLE KURTARACAKLAR
»  PROFESYONEL ASKERLİĞE HÜCUM OLDU
»  CHP: "POLİS OKULU SINAVLARI İPTAL EDİLMELİ"
»  DTP'Lİ BELEDİYE, ASKERE SU VERMEDİ!
»  GÜL, EŞLİ DAVET'E EŞSİZ GİDECEK
»  MEB,VAHŞİ İŞVEREN TAVRINA SON VERMELİ!
»  DTP'Lİ SEBAHAT TUNCEL "SİYASİ AF" İSTEDİ
»  HAKİMLERE YARGILANMA YOLU AÇILMALI
»  HIZLI TREN'DE 226 KİLOMETREYE ULAŞILDI
»  GÜL, MİT'İN SAKINCALI DEDİĞİ KİŞİYİ GENEL SEKRETER YAPTI
»  BOĞAZİÇİ KÖPRÜSÜ'NÜN 7 ASKISINDA ÇATLAK VAR.
»  PORNO FİLMİ ÇEKMEK İSTİYORUM
»  ONUN DEDESİ BİR KATLİAMCIYDI
»  ''YAVERLER ÇOK YORULACAK''
»  ÜNLÜ MODACI DİLİNİN KURBANI OLDU
»  OKAN'I DÖVME TEHDİDİ LAFTA DEĞİLMİŞ!
»  AKP'NİN TEKNOLOJİ KURBANI VEKİLİ!
»  TALAT'TAN RUM TARAFINA VERYANSIN
»  AKP'DEN TRANSFERLERE KIRMIZI PLAKA KIYAĞI
»  BAŞBAKAN'A İSTANBUL'DA İKİNCİ OFİS
»  ERDOĞAN'A PETROL KAÇAKÇILIĞI SORUSU
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.