STAT: Atatürk
HAKEMLER: Bünyamin Gezer, Serdar Diyadin, Asım Yusuf Öz
KAYSERİSPOR: Souleymanou, Durmuş, Ali Turan, Toledo, Eren, Saidou, Mehmet Topuz, Olembe, Turgay, Abdullah, Aghahowa
TEKNİK DİREKTÖR: Tolunay Kafkas
GALATASARAY: De Sanctis, Linderoth, Meira, Servet, Hakan Balta, Barış (dk.12 Mehmet Topal), Ayhan, Arda, Aydın, Kewell, Ümit Karan
TEKNİK DİREKTÖR: Michael Skibbe
SARI KART: Ayhan (G.Saray) Saidou (Kayseri)
MAÇTAN NOTLAR
Turkcell Süper Lig'deki Kayserispor-Galatasaray maçını, 10 bin civarında taraftar izledi. Kayseri Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadı'ndaki karşılaşmaya, taraftarlar fazla ilgi göstermedi.
Karşılaşmayı, yaklaşık 1000'i Galatasaraylı olmak üzere toplam 10 bin civarında taraftar izledi.
Yaklaşık 30 derece sıcaklıkta ve nemli bir havada başlayan karşılaşmada, 1000 dolayında güvenlik görevlisi ve polis görev aldı. Maçı Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, Kayseri Valisi Mevlüt Bilici, kimi milletvekilleri ve eski DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar da izledi.
Kayserisporlu taraftarlar, maç öncesinde Kayseri Erciyesspor Kulübü Basın Sözcüsü Kadir Uslu'ya tepki gösterdi. Taraftarlar Uslu'ya, "Bu şehri bölmeye ne gücün yeter, ne beynin yeter Kadir Uslu ol" diye pankart açtılar.