|
 |
 |
|
DOLAR |
39,6744 |
 |
|
 |
EURO |
46,0903 |
 |
|
 |
IMKB |
9.141,000 |
 |
|
 |
ALTIN |
4.276,450 |
 |
|
|
|
Şehir Seçimi

|
|
|
|
|
 |
|
|
|
 |
|
KESİKBAŞ CİNAYETİNDE İLGİNÇ GELİŞME
|
 |
 |
 |
|
|
Münevver Karabulut cinayetinde ilginç bir gelişme yaşandı. Karabulut'un 2 avukatıda duruşmadan çekildi.
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
Bugün Ayşe Arman'a verdiği röportajda önemli açıklamalarda bulunan Münervver Karabulut cinayetinde ailenin iki avukatı davadan çekildiklerini açıkladı.
Başı kesilmiş halde çöp konteynırına atılan Münevver Karabulut’un cinayet zanlısı Cem Garipoğlu hala bulunamazken, Karabulut ailesinin avukatı Faruk Zorba, emniyetin ‘Bulduk’ dediği kamera kayıtlarını kendilerinin bulduğunu açıkladı.
Avukat Faruk Zorba, olay gününe ait kayıtların silinmeye çalışıldığını, polisin olay gecesinden sonra bir daha kayıtları almaya gitmediğini söyledi. Söz konusu görüntüler soruşturma yavaş ilerliyor eleştirilerine hedef olan İstanbul Emniyeti’ni rahatlatmıştı. Eleştirilerin muhattabı Vali Muammer Güler’in en önemli savunması olmuştu. Güler, eleştirileri yanıtlarken hem MSN görüşmelerine hem de güvenlik kamerası kaydına ulaştığını açıkladı. Bu açıklama Karabulut ailesini tatmin etmedi. Ailenin avukatı Zorba’ya göre görüntülere polis değil kendileri ulaştı. Üstelik Zorba, daha önce kamera kayıtta değildi diye tutanak tutulduğunu yani delil karartılmaya çalışıldığını iddia ediliyor.
Zorba, “Kamera kayıtları cinayetten tam 36 gün sonra bulundu. Ben ve bilgisayar konusunda teknik bilirkişi olay yerine defalarca gittik. Gördük ki kameralar bal gibi kayıt yapıyor. O günler zarfında da yapılmış. Biz o kayıtları ele geçirip savcılığa teslim etmeseydik bu cinayetin en önemli deliline hiçbir zaman ulaşılamayacaktı" dedi.
Avukat Faruk Zorba, güvenlik kameralarının bağlı olduğu bilsiyarda 4-5 saatlik çalışmadan sonra kayıtlara ulaşıldığını söylüyor ama kayıtları bulan bilgisayar uzmanına göre bu bir mucize çünkü; “Meğer 7 Mart tarihinde bu görüntülerin üzerine başka görüntüler kayddedilmeye çalışılmış fakat diskte yeterli hafıza olmayınca bu kayıt gerçekleşmemiş. Kaydedemeyince silmeyi denemişyler ama üst bilgisayar onları yedek belleğe atmış. Yapan her kimse dellilleri ortadan kaldırdığını düşünüyordu. Kadere bakın ki biz bu kayıtları tesadüfen ele geçirdik hemen savcılığa götürdük.
Avukat Zorba, savcının bu görüntüleri gördükten sonra donup kaldığını anlatıyor. Çünkü Cem Garipoğlu’nun evden çıkıp testere satın alıp eve döndüğünü gösteren bu görüntüler cinayetin tasarlanarak işlendiğinin kanıtı... Eğer alt kameranın kayıtları yok edilmeseydi daha ileri delillere ulaşılacaktı.
Acılı baba Süreyya Karabulut, avukatın açıklamalarıyla ilgili olarak, “Bu bir skandal tabiki... Sonuçta avukatın vermiş olduğu beyanat doğrudur. Polis bunda neden duyarsız kaldı, bunun hesabını kim verecek? Bunun hesabı sorulmalı... Bu kayıtlar olmasaydı ne olacaktı, sayın valimiz açıklama yapıyor ama ezbere açıklama yapıyor. Burada bir suistimal yok mu? Bu ihmal değil, suistimaldir. Bu görüntüleri sayın Valimizin, emniyetin bulması gerekirken bizler kendi imkanlarımız doğrultusunda bulduk. Demek ki burada büyük bir suistimal var. Benim canım kanım gittikten sonra derdimi tabi ki sizlere anlatacağım. Sayın valinin kızı, evladı yok mu, yazık günah değil mi bana? Ateş düştüğü yeri yakar. Bir baba olarak hitap ediyorum. Bir evlat gitti burada, kanı yerde mi kalsın? Vali Bey ne yaptı bugüne kadar. Bu çok skandal bir olay. “ dedi.
 |
|
|
|
 |
|
|
Toplam yorum |
0 |
|
Onay bekleyen |
0 |
|
|
 |

Yorumunuz editörlerimiz
tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır. |
|
|
|
 |
Bu haber henüz yorumlanmamış...
|
 |
|
 |
Bu kategorideki diğer haberler |

|
|
|
|
|
|
 |
|
|
ÇOK OKUNANLAR |
 |
 |
-
|
 |
 |
|
MHP lideri Devlet Bahçeli, 28 Ocak'tan bu yana ilk kez partisinin TBMM Grup Toplantısı'na katılacak. ... |
 |
|
 |
 |
|
Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump, "Şunu memnuniyetle bildiriyorum ki hiçbir Amerikalıya ... |
 |
|
 |
 |
|
İran’a karşı saldırılarını sürdüren İsrail’in hedeflerine büyük oranda ulaştığı ve hafta sonunda ... |
 |
|
 |
 |
|
Trump, "Belki İran artık bölgede barış ve uyuma doğru ilerleyebilir ve ben de İsrail'i aynı şeyi ... |
 |
-
|
 |
 |
|
Bu gece motorinde 1,66 TL indirime gidilirken, hafta boyunca toplam indirimin 5 lirayı aşması bekleniyor. ... |
 |
-
-
|
|
|
 |
|
 |
 |
YAZARLAR |
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
ÇOK YORUMLANANLAR |
 |
 |
-
|
 |
 |
|
Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump, "Şunu memnuniyetle bildiriyorum ki hiçbir Amerikalıya ... |
 |
|
 |
 |
|
İran’a karşı saldırılarını sürdüren İsrail’in hedeflerine büyük oranda ulaştığı ve hafta sonunda ... |
 |
|
 |
 |
|
Trump, "Belki İran artık bölgede barış ve uyuma doğru ilerleyebilir ve ben de İsrail'i aynı şeyi ... |
 |
|
 |
 |
|
MHP lideri Devlet Bahçeli, 28 Ocak'tan bu yana ilk kez partisinin TBMM Grup Toplantısı'na katılacak. ... |
 |
-
|
 |
 |
|
Bu gece motorinde 1,66 TL indirime gidilirken, hafta boyunca toplam indirimin 5 lirayı aşması bekleniyor. ... |
 |
-
-
|
|
|
 |
|
 |
 |
ANKET |
|
 |
 |
|
|
|
|
 |


 |
Medya
Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden
kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan
haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması
durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır.
Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait
yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz. |
 |
|
|
|