Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
40,5558
EURO
47,7046
IMKB
10.643,000
ALTIN
4.372,880
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 36 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
KILIÇDAROĞLU MANİFESTO AÇIKLAYACAK
KILIÇDAROĞLU MANİFESTO AÇIKLAYACAK
 
CHP, Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde bugün 15. Olağanüstü Kurultayı’na gidiyor. Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun kimleri yönetime alacağı merakla bekleniyor. Listede süpriz isimler var. Salon ise tamamen doldu. Kılıçdaroğlu'nun salona girmesiyle büyük bir coşku yaşandı. CHP liderini 12.500 kişi karşıladı.
 
18.12.2010 - 11:26
CHP'nin "Muhalefetteki son kurultayımız" iddiasıyla yaptığı 15. Olağanüstü Kongreye saatler kaldı. Partililerin erken saatlerde salonu doldurduğu kongrede Ecevit izleri dikkat çekiyor.

CHP'nin kongresi Ankara'nın en büyük spor salonu Arena'da yapılıyor. İlk kez kongre için kullanılan salonda yer tutmak isteyen partililer dün geceden bu yana kongre salonunda bekledi. Salonunda geceleyen partililer saat 11.00'de başlayacak kongre öncesi salonu doldurmuş oldu. Saat 09.00'da kongre salonunda neredeyse oturacak yer kalmadı.

Mavi ve kırmızı renklerle süslenen kongre salonunda küsüye CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile Atatürk'ün büyük fotoğrafları asıldı. "Halkın İktidarını KUracağız" slogna ile yapılan kongrede "Artık Yeter! Bu düzen değişecek, halk iktidara gelecek!", "Az kaldı! Şafak sökecek, halk iktidara gelecek!" gibi pankartlar asıldı.

KONGREDE ECEVİT İZLERİ

Salonda elektronuk sistemle sık sık değişen sloganlar da yer aldı. Bütün salondan görülen "Umudun Adı Kemal" sloganı eski "Umudun adı Ecevit" sloganını hatırlattı.

Kongre salonu kadar kongre dışı da hareketliydi. Partililer, "Bu kongreden Başbakan çıkaracağız", "Yeni CHP yeni sol için Türkiye için geliyoruz", "2. Ecevit Kılıçdaroğlu" ve "Bizim Kemal Başbakan olacak" gibi pankartlar açıldı.

KILIÇDAROĞLU'NU 03.30'DA AYAĞA DİKEN TELEFON

Kılıçdaroğlu ise sabah saatlerinde son zirvelerini yaptı.. Önce Hurşit Güneş sonra da Gürsel Tekin kendisini evinde ziyaret etti.

Hurşit Güneş evden çıkarken yaptığı açıklamada, "Hiç Parti Meclisi'ni konuşmadk. Çay içtik, sohbet ettik" dedi. Güneş, dün gece 02.00'de Konya'dan dönen Kılıçdaroğlu'nun çok yorgun olduğunu ve gece saat 03.30'da kendisini arayan bir CHP'li tarafından uyandırıldığını aktardı. Güneş, telefon açan kişin Parti Meclisi'ne girmek için Kılıçdaroğlu'nu gece 03.30'da aradağını kaydetti.

KURULTAYA BASIN İLGİSİ

CHP’nin kurultayına basının ilgisi de yüksek oldu. Yerli yabancı 980 gazeteci kurultayı izlemek için başvuru yaptı. Basın mensupları salonun ortasına kürsüyü görecek şekilde yerleştirildi.

İNGİLİZCE ÇEVİRİ YAPILACAK

Salon engellilerin katılımı için de uygun olacak. Kurultay sırasında İngilizce tercüme ile işitme engelliler için çeviri yapılacak.

ONUR KONUKLARI

Kurultaya, siyasi parti liderlerin yanısıra, büyükelçiler, sanatçılar ve sivil toplum örgütleri davetli. Rahşan Ecevit ve Sevinç İnönü'nün kurultaya onur konuğu olarak katılması bekleniyor.

KILIÇDAROĞLU MANİFESTO AÇIKLAYACAK

Blok-çarşaf liste tartışmalarının tatlıya bağlandığı kongrede 80 kişilik PM seçilecek. Ancak seçimin yanı sıra kongrede Kılıçdaroğlu'nun yapacağı konuşma da büyük önem taşıyor.
“Eleştiriden çok çözüm odaklı” yapılması beklenen konuşmada CHP iktidarında kurulacak Türkiye resmi çizilecek.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


CHE BERELİ, KILIÇDAROĞLU

CHP'DE, KURULTAY GÜNÜ

BEDELLİ ASKERLİK KANUN TEKLİFİ MECLİS'TE
»  ÜNİVERSİTE'DEN ATILMAYA SON!
»  EGEMEN BAĞIŞ, AFFETME ŞARTINI AÇIKLADI
»  BU CİA'AJANININ SÖZLERİNE DİKKAT!
»  ONLARI MEVLANA BULUŞTURDU
»  BEDELLİ ASKERLİK KANUNU TEKLİFİ MECLİSTE
»  HSYK YASASI ONAYLANDI
»  YANDAŞ BASIN SERBEST BIRAKILAN ALBAYI FİRARA GÖNDERDİ
»  ADANA YÜREĞİR ZİRAAT ODASINDA ÇATIŞMA : 2 YARALI
»  "ANNEM ÖLDÜ YETER SIKMA ARTIK!"
»  GENELKURMAY'IN İKİ DİL AÇIKLAMASI BDP'Yİ KIZDIRDI!
»  SEVİGEN: "BAĞIŞ PAPARAZZİ KAMERAMANI OLSUN"
»  CHP'Lİ VEKİLİ SONUNDA AĞLATTILAR!
»  TERÖRİSTBAŞI, YİNE TEHDİTLER SAVURDU!
»  ARINÇ,HAYATINI ANLATAN SİNEVİZYONU SEYREDİP AĞLADI
»  KONUT KREDİLERİNE SINIRLAMA!
»  CHP'YE ÇOK SERT ÇIKTI!
»  FLAŞ.. GENELKURMAY'DAN İKİ DİL'E ÇOK SERT TEPKİ
»  GÜL'DEN, 'TOPAÇ' ŞOV"
»  BÜTÇE GÖRÜŞMELERİNDE 'ARSENİKLİ SU' TARTIŞMASI
»  MECLİS BAŞKANINA 'KÜRTÇE ÖĞREN' TAVSİYESİ!
»  AKADEMİK TETİKÇİLER!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.