Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
39,6706
EURO
45,7795
IMKB
9.203,000
ALTIN
4.296,860
 
Hava Durumu ANKARA
14 / 25 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
KILIÇDAROĞLU'NDAN KAMER GENÇ'E TEPKİ
KILIÇDAROĞLU NDAN KAMER GENÇ E TEPKİ
 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Balıkesir Ticaret Odası'nda konuştu. Kılıçdaroğlu, Kamer Genç'le ilgili de açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, "Hanımefendinin konuşmasına müdahale etmek doğru değil" dedi.
 
28.11.2013 - 12:42

DERSANE
Biz hiçbir tüccarı cemattendir, a partisinden b partisinden diye ayırmayız. Bizim görevimiz onun önündeki engelleri kaldırmaktır. Bu nedenle dershaneleri kapatacağım diyorsanız yapmanız gereken şudur. Çocukların  dershaneye ihtiyaç duymayacakları bir eğitim sistemi getiriyorsanız biz size destek vermeye hazırız. Hiçbir anne baba gönüllü olarak göndermiyor, zorunlu olarak gönderiyor. Okula gidiyor diploma için, dershaneye gidiyor bir şey öğrenmek için. Her anne baba boğazından kesip gönderiyor.
Bu sistemi yaratan ne? Eğitim sistemi bunu yaratıyor. Dershane sahibini suçlamak kadar yanlış bir şey yok. 50 bin öğretmen 100 bin insan dershanede geçimini sağlıyor. Ne yapacaksınız bunları atacak mısınız? Türkiye’nin en büyük sorunu işsizlik. Siz yeni işsizlik alanları yaratıyorsunuz.

MGK BELGESİ
Bugün yayınlanan MGK belgesi var. o belde iktidarın iki yüzlü politika izlediğini gösteriyor. Düne kadar neler söylüyordu. Meğer neler yapmış. Bunu görüyoruz. Bir siyasetçinin temel kuralı halkına yalan söylememek olmalı. Siyasetçi doğruların arkasında gitmek durumundadır. Gidip o belgeye imza atacaksınız, ama dönüp başka şeyler söyleyeceksiniz. Siyasette iki yüzlüye bu halkın prim vermemesi lazım.

KAMER GENÇ
Hanımefendinin konuşmasına müdahale etmek doğru değil. Japonya Büyükelçiliğinde yapılan toplantı, Japonya’nın topraklarında yapılmış bir toplantı sayılır. Yani Japonya'nın egemenliğinin bulunduğu yerdir. Dolayısıyla müdahale doğru değildir. Ama bir başka gerçek daha var. Kamer Genç’e yapılan müdahale de polisler tarafından yapılan müdahalede doğru değildir. İki yanlış var. iki yanlıştan bir doğru çıkmaz.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


NSA, BAŞBAKAN ERDOĞAN'I DA DİNLEMİŞ!

GÜLEN'İ BİTİRME KARARI MGK'DA ALINMIŞ!

CHP'DEN İTTİFAK HAMLESİ!
»  ''PEYGAMBER SİZİ KAİNATTAN SÜRERDİ''
»  FETULLAH GÜLEN'DEN 'ŞAMAR' YANITI
»  BEDELLİDE KÖTÜ HABER
»  NUMAN KURTULMUŞ HASTANELİK OLDU
»  FLAŞ... EXPO 2020'DEN KÖTÜ HABER
»  "CHP DUR DEMEZSE GENÇ'İN BAŞINA..."
»  MECLİS'TE İKNA ODASI KAVGASI!
»  MECLİS'TE KAMER GENÇ GERGİNLİĞİ!
»  CHP: "AKP ZEYD ASLAN'A NE YAPTIYSA..."
»  KAMER GENÇ: "BEN SARHOŞ DEĞİLDİM"
»  MEDYA'NIN DERSHANE İMTİHANI!
»  30 İL'DE SON SEÇİM ANKETİ
»  MARMARA'DA KORKUTAN DEPREM
»  KAMER GENÇ'E AKP'DEN BÜYÜK TEPKİ
»  İŞTE BAŞKAN ADAYI BAKAN VE VEKİLLER!
»  RESEPSİYONDA KAMER GENÇ KRİZİ!
»  ERDOĞAN'DAN MUHALEFETE ANAYASA RESTİ
»  İDRİS BAL'IN ODASI ÇİÇEK BAHÇESİNE DÖNDÜ
»  BEDELLİ ASKERLİKTE YAŞ, 25'E ÇEKİLİYOR!
»  GÜLEN'E HAKARET CEZASIZ KALMADI!
»  AK PARTİ'DEN 'OYUMUZ DÜŞEBİLİR' İMASI!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.