Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,7856
EURO
43,0552
IMKB
9.747,000
ALTIN
4.033,430
 
Hava Durumu ANKARA
9 / 20 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
KILIÇDAROĞLU'NUN COŞKULU TRAKYA TURU!
KILIÇDAROĞLU NUN COŞKULU TRAKYA TURU!
 
CHP Genel Başkanı seçildikten sonra ilk kez İstanbul'a gelen Kemal Kılıçdaroğlu, Atatürk Havalimanı'nda çok sayıdaki partili tarafından coşkuyla karşılanırken, eski İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin'le samimi görüntüler ortaya çıktı.
 
5.6.2010 - 07:20

Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı ve CHP Genel Başkanlığına adaylığı sürecinde hep en yakınında bulunan ve Genel Başkan Yardımcısı olması beklenen Gürsel Tekin, CHP Parti Meclisi'ne girmiş ama 20 kişilik MYK'ya girememişti.

TRAKYA TURU
Kemal Kılıçdaroğlu, Trakya’da bazı il ve ilçeleri kapsayan geziye katılmak için, THY’ye ait tarifeli seferle saat 10.00’da Ankara’dan İstanbul’a geldi. VIP Salonu'nda kendisini karşılayan partililerin sevgi gösterilerine el sallayarak karşılık veren Kılıçdaroğlu, partililerin arasından zorlukla geçip otobüse binebildi. Kılıçdaroğlu otobüsün camından partililere el sallayıp tokalaştı. Çiçek yağmuruna tutulan Kılıçdaroğlu, kendisi için bestelenen şarkı eşliğinde, uzun bir konvoyla ilk durak olan Çorlu'ya hareket etti.

Kılıçdaroğlu'nun CHP Genel Başkanı sıfatıyla gelişinde, daha önceki uygulamaların aksine parti otobüsüne tüm foto muhabiri ve kameramanlar değil sadece Anadolu Ajansı fotomuhabiri ile Halk Tv kameramanı alındı.


İLÇE BAŞKANLARIYLA SORUNUM YOK
Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu karşılamaya gelen CHP Parti Meclisi Üyesi Gürsel Tekin, bir gazetecinin “İl Başkanı olarak tekrar seçilmesinin İstanbul Teşkilatınca istenmediği” yönündeki iddiaları sorması üzerine, ilçe başkanlarıyla bir sorunu olmadığını belirtti. Bir yorum yapmak istemediğini söyleyen Tekin, “Hiçbir ilçe başkanımızın ismi yok. İsmi olsa ona göre yorum yapacağım. Hiçbir arkadaşımızın ismi yok. Sadece sayın genel sekreterimiz İstanbul Milletvekili Çetin Soysal bir kısım ilçe başkanlarımızı davet etmiş. Arkadaslarımız da davete gitmis. İki ay önce bu ilçe başkanlarımız beni oy birliği ile seçtiler. O açıdan benim ilçe başkanları ile bir sorunum yok. Hakkımda hiçbir şikayet yok. Böyle bir şey sözkonusu değil. Ben örgüte bakarım” dedi.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


BAŞSAVCI'DAN ANAYASA AÇIKLAMASI!

FLAŞ.. İSRAİL'DEN SON GEMİYE MÜDAHALE!

FETULLAH GÜLEN'DEN ŞAŞIRTAN GAZZE YORUMU!
»  İŞTE FENERBAHÇE'NİN GÜİZA KARARI!
»  ZAM BEKLEYEN EMEKLİYE ŞOK
»  "YÜZÜ KOYUN YATIP, ÖLÜMÜ BEKLEDİK"
»  BEŞİKTAŞ'TAKİ KRİZİN PERDE ARKASI!
»  İKİNCİ GEMİYE İZİN YOK!
»  BDP'Lİ SEVAHİR BAYINDIR'IN ZOR ANLARI
»  TERÖR LİSTESİ BARZANİ'DE
»  BİZİM YERİMİZE ONLAR HATIRLADILAR!
»  "GAZZE" YÜRÜYÜŞÜN'DEN MEKTUP
»  10 HAFTA'DA 38 ŞEHİT VERDİK
»  BAKIRKÖY SAVCLIĞINDAN İSRAİL'E SORUŞTURMA
»  HAŞİM KILIÇ, KÜÇÜK KONUDA ARAŞTIRMA YAPILACAK
»  BARZANİ, TEMASLARINDA "PKK" KELİMESİNİ KULLANMADI!
»  FLAŞ..!FLAŞ..! HAKKARİ'DE POLİS ARACINA SALDIRI!
»  FLAŞ..!FLAŞ..! SİLOPİ'DE ARBEDE
»  ERDOĞAN,PUTİN İLE GÖRÜŞTÜ
»  BAHÇELİ,"ÇUVAL" OLAYINI HATIRLATIP UYARDI..!
»  ERDOĞAN'A ÇOK AĞIR SÖZLER..
»  BDP'Lİ SEVAHİR BAYINDIR'IN KALÇA KEMİĞİ KIRILDI
»  BARZANİ'DEN ERDOĞAN'A 'TERÖR' TEMİNATI!
»  GÖKÇEK VE TOPBAŞ'A SÜPER YETKİLER GELİYOR
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.