Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
39,4698
EURO
45,5794
IMKB
9.312,000
ALTIN
4.373,120
 
Hava Durumu ANKARA
11 / 25 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
KONUŞAN ÇAMAŞIR MAKİNASI
KONUŞAN ÇAMAŞIR MAKİNASI
 
Konuşan çamaşır makinesi Beyaz eşya üreticisi Electrolux, yeni teknolojik özellikleri ve hayatı kolaylaştıran tasarımı birarada sunan yeni ve son derece marjinal bir ürünü piyasaya sunuyor: Konuşan çamaşır makinesi.
 
15.6.2005 - 07:52

 "Sesli kullanım kılavuzluğu" yapan ve Electrolux'ün Communication teknolojisiyle donatılan makineler, kullanıcısını küçük bir müzik ile karşılıyor. Makineyi açtıktan sonra, "Start" düğmesine 6 saniye içinde basılmadığında, kullanıcısına düğmeye basmasını veya programlardan birini seçmesini hatırlatıyor.

Electrolux'ün bu çamaşır makinesi, kapısı açık unutulduğunda veya musluk açılmadığında sesli olarak kullanıcısını uyarıyor. Seçilen programın özelliklerini ve faydalarını sesli olarak anlatan çamaşır makinesi, programın tamamlandığını da kullanıcısına haber veriyor.

Bugünün çamaşır makinelerinin her kumaş türü için farklı programlar önerdiğini ve ekstra programlar sunduğunu belirten Electrolux yetkilileri, makine sahiplerinin genelde bunlardan yararlanamadığını ve bu tür özellikleri karışık bulduğunu söylüyor.

Tüketicilerin hayatını biraz daha kolaylaştırmak ilkesiyle hareket eden Electrolux, Communication teknolojili çamaşır makinesi ile yıkama ve durulama sürecinde tüm operasyonel hataları göstererek ve tüm süreci kolaylaştırarak bir ilke daha imzasını atıyor. Türkçe konuşan Electrolux Communication'ların 2006 yılında Türkiye'de olması bekleniyor.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


DÜNYA'YA BENZEYEN YENİ BİR GEZEGEN KEŞFEDİLDİ

İNSAN BİRYERDEN BİRYERE IŞINLANABİLİR Mİ..? İŞTE CAVABI..!

JAPONLARDAN ARZIN MERKEZİNE SEYAHAT
»  BİLİŞİM DERİSİ, BİLİM KURGU ÖYKÜ" YARIŞMASI DÜZENLİYOR
»  KOYUN İDRARI BENZİNE RAKİP
»  KOYUN İDRARINDAN AKAR YAKIT YAPTILAR.
»  İNTERNET ADRESLERİ, UZANTILARDAN KURTULUYOR
»  ENDONEZYA MİCROSOFT'A TESLİM OLDU
»  IBM İNSAN BEYNİNİ TAKLİT EDECEK...
»  TERLETMEYEN TEKNOLOJİK GİYSİ ÜRETİLDİ
»  GOOGLE'NİN PİYASA DEĞERİ DUDAK UÇUKLATIYOR!!
»  OFİS TEKNOLOJİLERİ RALLİ PİSTİNDE
»  "HİDROJEN'Lİ OTOMOBİL ÜRETİP, DEVRİM YAPACAĞIZ"!!!
»  BİLGİSAYAR KULLANICILARINA 'TROJAN PGPCOPER" UYARISI
»  1 LİTRE YAKITLA 3836 KİLOMETRE GİDEN ARAÇ
»  MARS'TA KAYA KATMANLARI BULUNDU
»  İNSAN EMBRİYOSUNDAN İLK KÖK HÜCRE...
»  DİKKAT VİRÜS GELİYOR!
»  AVRUPALI GÖKTEKİ CİSİMLE ŞAŞKINA DÖNDÜ
»  SOBER VİRÜSÜ HIZLA YAYILIYOR
»  GÜNEŞ DÜNYAYI YUTACAKTI...
»  MARS'TA ''OPPORTUNITY'' KUMA SAPLANDI
»  İŞTE İNANILMAZ BİSİKLET!..
»  DİSCOVERY'NİN FIRLATILIŞI ERTELENDİ
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.