Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,2452
EURO
34,8156
IMKB
10.269,000
ALTIN
2.419,200
 
Hava Durumu ANKARA
12 / 23 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
KOVALAR DİKKAT! AŞK HAYATINIZ KARIŞIK..
KOVALAR  DİKKAT! AŞK HAYATINIZ KARIŞIK..
 
Kovalar aşk hayatınız son günlerde oldukça karışık! Twitter'ın fenomenlerinden ünlü astrolog twitterburç için yorumladı
 
18.2.2014 - 17:04

KOÇ:
Neye yetişeceğinizi şaşırmış bir haldesiniz. Bir yandan elinizde biriken işler bir yandan yöneticilerinizin bitmek bilmeyen isteklerine karşı nerdeyse patlayacak konuma geldiniz. Ay, karşıt burcunuzda hareket ederken, adalete olan hassasiyetiniz artıyor. Kendi hakkınızı sonuna kadar koruyacak. Söyleyeceklerinizi sakınmayacaksınız. Aşk hayatınızda ise romantizmin hakim olduğu günler. Partnerinizin de sizin gibi hareketli bir yapıda olması sürprizlere açık bir ilişkiniz olduğunu gösteriyor.

BOĞA:
Yoğunlaştığınız konuların yön değiştirmesi sizi de şaşırtabilir… Beklenmedik gelişmelere hazır olmalısınız! Siz kolay pes eden biri değilsiniz. Bildiğiniz yolda ilerlemek için bütün şartları zorlayabilirsiniz. Sır tutmak konusunda başarılısınız. Bu huyunuzu en iyi yakınlarınız biliyor. Siz istemedikçe size söylenilenleri kimseye söylemeyeceksiniz. İki arkadaşınızın arasındaki soğukluğu bitirmek için arabulucu olabilirsiniz.  Ay, Terazi burcunda hareket ederken, kendinizi ihmal etmeyin ki hastalıklarla uğraşmak zorunda kalmayın.

İKİZLER:
Haftaya hızlı bir başlangıç yapıyorsunuz. Yeni iş bağlantıları, toplantılardan dolayı gündeminiz oldukça yoğunlaşabilir. Açık fikirli olduğunuz için işinizde her yeniliği kullanmak isteyeceksiniz. Alacağınız haberlere göre ruh halinizin değiştiği görülebilir. Bir an neşeli iken bir an durgunlaşmanız Ay’ın Terazi burcundaki hareketinden kaynaklı. Kendinizi motive etmekte zorlanmayacağınızı da belirtelim. Kişisel bakımınıza bu günlerde daha çok önem verebilirsiniz.

YENGEÇ:
İşinizde yaşananlar tahammülünüzü zorlayabiliyor. Özellikle haftanın ilk günleri sizin için daha stresli olabilir. Stresle baş etme yöntemini bulmanız lazım. Her bunaldığınızda kabuğunuza çekilemezsiniz. Alım satımlar açısından olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Finansal anlamda giderek yükselen bir tablo çizmeniz sizi keyiflendirecek. Ay, Terazi burcunda hareket ederken, aşk yaşamınız ve ilişkileriniz ön planda olacaktır. Arkadaş çevrenizle planlar yapabilir, akşam saatlerinizi değerlendirebilirsiniz.

ASLAN:
Fedakar olduğunuz gibi onurlu bir yapınız olduğu için kimseden yaptıklarınız için bir karşılık beklemiyorsunuz. Gerek maddi gerekse manevi anlamda yakınlarınıza karşı destek verdiğiniz görülecektir. Ay, Terazi burcunda hareket ederken, elinizdeki işleri süratli bir şekilde çözümleyeceksiniz. Pratikliğinizi bir kez daha sergileyeceksiniz. Partnerinize karşı aklınıza takılan konularda fazla ısrarcı olmanız bir şey kazandırmaz. Biraz esnek bırakın, göreceksiniz kendiliğinden cevaplara ulaşacaksınız.

BAŞAK:
İşlerinizde düzen ve tertip çok önemli. Her şeyin bir program dahilinde ilerlemesi işlerinizi daha da hızlandıracaktır. Kendinizde olduğu gibi çevrenizi organize etmede de başarılı olacaksınız. Çevrenize yardımcı olmak için adeta kendinizi ortaya atarken, kendi işinize müdahale edilmesine ise izin vermeyeceksiniz. Maddi konularda tasarruf yapayım derken durumu fazla abartıyor olabilirsiniz. Ay, Terazi burcunda hareket ederken, ilişkinizde yapmış olduğunuz hataları düzeltmek için karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmelisiniz.

TERAZİ:
İşinizde kendinizden ödün vermekten çekinmiyorsunuz. Üstlendiğiniz projelerde adınızdan söz ettirmek için elinizden gelen bütün çabayı ortaya koyacaksınız. Ay burcunuzda hareket ederken, detaylar her zamankinden daha önemli bir hal alabilir. Çevrenizdeki insanların tavırları ve konuşmaları düşüncelerinizde farklılık yaratabilir. Partnerinizin size karşı imalarının altındaki sebepleri öğrenmelisiniz. Belki de gizli bir kırgınlığı ortaya çıkarsınız.

AKREP:
Gerçekleri görme zamanı geldi! Bir şeye olan inancınız sarsıldığı zaman kendinizi yol ayrımında bulabiliyorsunuz. Kararlarınız siyah ve beyaz kadar net. Çalışma ortamınızda yanlış ilerlediğini düşündüğünüz işlerde tavrınızı açıkça ortaya koyacaksınız. Aile içi iletişiminize önem veriyorsunuz. Sosyal ilişkilerinizi aksatmadan ailenizle ilgili konularla yakından ilgileneceksiniz. Ay, Terazi burcunda hareket ederken, ikili ilişkiler hayatınızda önem kazanacaktır.

YAY:
Karasızlıklarınız bu günlerde sizi fazlasıyla yavaşlatabilir. Önce bir karar alıp sonra vazgeçmeniz ya da elinizdeki işi tamamlamadan başka işe başlamanız başarılarınızın önüne bir engel çıkartır. İstikrarlı bir şekilde ilerlemeniz gerekiyor. Özellikle iş hayatında insanların fazla tolerans göstermeyeceğini unutmayın. Ay, Terazi burcunda hareket ederken, duyarlılığınız artıyor. Çevrenize karşı elinizden geldiğince yardımcı olmak isteyeceksiniz.

OĞLAK:
Mesleki yönden yükselmek istiyorsunuz. Üst üste girişimlerde bulunabilirsiniz. Ortak bağlantılarınızı kullanarak, yeni projelere adım atacaksınız. Pazartesi gündeminiz öylesine yoğun olabilir ki koşturmacadan bir an bile kendinize zaman ayıramayabilirsiniz. Ay Terazi burcunda hareket ediyor. Kişisel problemlerinizi çözmekte zorlansanız da konuşmalarınızdaki sakinlik ve soğukkanlılıkla küçük problemlerin üstesinden rahatça gelebilirsiniz. Hava koşullara göre giyinmekte fayda var. Soğuk algınlıklarına dikkat etmelisiniz.

KOVA:
Çevreyle iletişim kurmakta zorlanmazsınız. Yeni biriyle tanıştığınız kişilere karşı bile samimi davranmanız rahatlıkla yakınlaşmanızı sağlıyor. Ay, Terazi burcunda hareket ederken, sosyalliğiniz artıyor. İş arkadaşlarınıza ve sosyal yaşamınıza yeni kişiler ekleyebilirsiniz. Aşk hayatınız son günlerde oldukça karışık ama bu karışıklığının üstesinden geleceksiniz. Planlı hareket etmek yerine aklınıza estiği gibi davranmayı seçebilirsiniz.

BALIK:
Sırların ortaya çıkma zamanı geldi! Bir süredir içinizde sakladığınız ama sürekli kendinizi engellediğiniz konulara artık bir son vereceksiniz. Artık sizin için her şey daha şeffaf. Sizi mutsuz edenleri kendinizden uzak tutmayı tercih edeceksiniz. Bu şekilde işinize kolaylıkla odaklanabileceğiniz gibi ilişkilerinizde düzene girecektir. Ay ,Terazi burcunda hareket ediyor. Duyduklarınızı objektif bir şekilde değerlendireceksiniz.

Zeynep Turan
twitter.com /twitburc

KAYNAK: http://www.haberedikkat.com/haber/Kovalar-ask-hayatiniz-son-gunlerde-oldukca-karisik/121247



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


FACEBOOK'UN GİZLİ AMACI!

CEP TELEFONLARINDAN ÜCRETSİZ İNTERNET!

İZİNSİZ GÖNDERİLEN MESEJA CEZA!
»  İPAD'IN SATIŞ FİYATI BELLİ OLDU!
»  TEKNOLOJİK TÜKETİMDE SÖZ GENÇLERİN!
»  BİLGİSAYAR KULLANICILARI DİKKAT!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.