|
|
 |
 |
| |
| DOLAR |
| 44,4215 |
 |
|
 |
| EURO |
| 51,2225 |
 |
|
 |
| IMKB |
| 12.698,000 |
 |
|
 |
| ALTIN |
| 6.418,210 |
 |
|
|
|
Şehir Seçimi

|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
| |
| KUYUMCUNUN EŞİ "CİNAYET NAMUS İÇİN DEĞİL"
|
 |
 |
 |
|
|
|
| İzmir-Aydın otoyolunda uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülen kuyumcu Mehmet Kula'nın eşi, cinayetin 'namus için' işlendiği iddialarına tepki gösterdi. |
| |
|
|
 |
|
|
|
|
|
 |
İzmir-Aydın otoyolunda, 10 gün önce, uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülen kuyumcu Mehmet Kula'nın eşi Mücevher Kula, tutuklanan G.B'nin cinayeti namus nedeniyle işlediği iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi. Mücevher Kula, G.B.'nin cezasını hafifleştirme çabası içerisinde olduğunu ileri sürdü.
Kula, iddialarının aksine, eşinin iyi bir aile babası olduğunu ve en büyük lüksünün, ailesiyle birlikte hafta sonları yazlığına gitmek olduğunu kaydetti. Kula, yakınlarıyla birlikte eşine ait otomobil ve diğer eşyaları teslim almak için İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne geldi.
Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kula, mutlu bir evliliklerinin bulunduğunu, eşinin evini hiç ihmal etmediğini savundu. Kula, "Eşim, ortaya atıldığı gibi bir insan değildir. Kendisiyle dertleşirdik ve hep G.B'ye yardım etmeye çalışırdı. Bana, G.B'nin durumunu anlatıp 'çok borçlandılar, sermaye bağladılar karşılığını alamadılar' diyerek, onun için üzülürdü. Beni de onlarla tanıştırmak istiyordu. Ölmüş bir insanı karalamak kadar kötü bir şey yoktur. Eşim şu an gerçekleri anlatamayacağı için, bu konular konuşuluyor. G.B, cezasını hafifleştirme çabasında, konuyu namus meselesi gibi gösteriyor. Ama cezasını cekecek." dedi.
Öldürülen eşinin, zanlı G.B'nin eşiyle birlikte olmak için 'ahlaksız teklifte bulunduğu' iddialarını da sert bir dille yanıtlayan Kula, eşiyle ayrı yaşadıkları söylentilerinin de gerçekdışı olduğunu, asılsız iddialarla ilgili manevi tazminat davası açacaklarını söyledi.
OLAYIN GEÇMİŞİ
İzmir-Aydın otoyolunda 3 Ağustos günü otomobiliyle seyir halinde olan Kuyumcu Mehmet Kula (44), uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülmüş, evli ve 2 çocuk babası Kula'nın aracının bagajındaki 247 bin YTL'lik altın ile üzerindeki para ve dövizler alınmamıştı.
Soruşturmayı sürdüren polis, bir görgü tanığının verdiği eşkal doğrultusunda hazırlanan robot resimden hareket ederek, yaklaşık 40 şüpheliyi takibe almış ve geçmiş yıllarda kuyumcularda tezgahtarlık yapan ve Kula ile yakınlığı bulunan G.B'yi (33) gözaltına almıştı. G.B, borçlarını ödeme önerisinde bununan Kula'nın, bunun karşılığında eşi K.B. ile birlikte olma teklifini yaptığını, cinayeti de bu nedenle işlediğini ileri sürmüştü.
 |
|
|
|
 |
|
|
Toplam yorum |
0 |
|
Onay bekleyen |
0 |
|
|
 |

Yorumunuz editörlerimiz
tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır. |
|
|
|
 |
Bu haber henüz yorumlanmamış...
|
 |
|
 |
|
Bu kategorideki diğer haberler |

|
|
|
|
|
|
 |
|
|
| ÇOK OKUNANLAR |
 |
 |
-
|
 |
 |
|
İsrail'in İran'a karşı PKK ve PJAK'ı kara gücü olarak kullanma planı Türkiye'nin girişimleriyle ... |
 |
|
 |
 |
|
ABD genelinde milyonlarca kişi, "Krallara Hayır (No Kings)" protestolarında bir araya gelerek, ... |
 |
|
 |
 |
|
ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı (CENTCOM), 3500 denizci ve deniz piyadesini taşıyan 'USS Tripoli' ... |
 |
|
 |
 |
|
ABD/İsrail - İran savaşının artırdığı maliyet baskısı karşısında, planlı üretim yapan çiftçilere ... |
 |
-
-
-
|
|
|
 |
|
 |
 |
| YAZARLAR |
 |
|
|
 |
|
|
 |
|
|
 |
|
|
 |
 |
 |
| ÇOK YORUMLANANLAR |
 |
 |
-
|
 |
 |
|
İsrail'in İran'a karşı PKK ve PJAK'ı kara gücü olarak kullanma planı Türkiye'nin girişimleriyle ... |
 |
|
 |
 |
|
ABD genelinde milyonlarca kişi, "Krallara Hayır (No Kings)" protestolarında bir araya gelerek, ... |
 |
|
 |
 |
|
ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı (CENTCOM), 3500 denizci ve deniz piyadesini taşıyan 'USS Tripoli' ... |
 |
|
 |
 |
|
ABD/İsrail - İran savaşının artırdığı maliyet baskısı karşısında, planlı üretim yapan çiftçilere ... |
 |
-
-
-
|
|
|
 |
|
 |
 |
| ANKET |
|
|
 |
 |
|
|
|
| |
 |


 |
Medya
Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden
kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan
haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması
durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır.
Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait
yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz. |
 |
|
| |
|