Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,3496
EURO
35,0999
IMKB
9,080
ALTIN
2.307,710
 
Hava Durumu ANKARA
8 / 21 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Kadıköy'de Gol Şov 5-0
Kadıköy de Gol Şov 5-0
 
Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı BAY geçen ve Avrupa Ligi’nde Rennes ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe, 7. hafta maçında Corendon Alanyaspor’u 5-0’lık skorla mağlup etti.
 
19.9.2022 - 08:01

Maçı baştan sona üstün götüren sarı lacivertliler, Diego Rossi (5′), Gustavo Henrique (17′), Miguel Crespo (45+4), Enner Valencia (70′) ve İrfan Can Kahveci’nin (76′) kaydettiği gollerle taraftarına bol gollü bir zafer armağan etti. Öte yandan, Fenerbahçe 45+3’te kullandığı penaltıyı Joao Pedro ile gole çeviremedi.

Fenerbahçe bu galibiyetle puanını 13 yaparken Alanyaspor 8 puanda kaldı. Sarı lacivertliler, milli aradan sonra deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak.

CRESPO KAPTI, ROSSI YAZDI
Maça baskılı başlayan Fenerbahçe, 5. dakikada Miguel Crespo’nun kaptığı top sonrası golü buldu. Rakip alandaki baskı sırasında Leroy Fer’den topu kapan Crespo pasını Enner Valencia’ya iletti. Efecan Karaca araya girmek istedi ancak top Diego Rossi’nin önünde kaldı. Uruguaylı futbolcu topu tek vuruşla ağlarla buluşturdu.

HENRIQUE GOLLERE DEVAM EDİYOR

Golden sonra da oyunun kontrolünü elinde tutan Fenerbahçe, 17. dakikada Gustavo Henrique’nin golüyle skoru 2-0’a getirdi. Diego Rossi’nin kullandığı köşe vuruşunu ön direkte Willian Arao arkaya doğru sektirdi. Altıpas çizgisi üzerinde topu tamamlayan Gustavo Henrique, Avrupa Ligi’ndeki Dinamo Kiev maçında da 1 gol-1 asistlik performansıyla galibiyette önemli rol oynamıştı.

PENALTI KAÇTI, CRESPO ATTI
Ön alan baskısıyla Alanyaspor’u zor durumda bırakan Fenerbahçe, ilk yarının son dakikalarında yine benzer bir baskı sonrası kazandığı topla penaltı elde etti. Ceza sahası içinde topla buluşan Joao Pedro, rakibini çalımlamak isterken yerde kaldı. Taraftarın ‘Pedro’ tezahüratları sonrası 45+3’te vuruşu kullanan Brezilyalı yıldız, kaleci Alex Runarsson’u geçemedi.

Kaçan penaltıya rağmen temposunu düşürmeyen Fenerbahçe, 45+4’te Miguel Crespo’nun füzesiyle ilk yarıyı 3-0’lık skorla önde tamamladı.

ÜÇÜNCÜ GOL VALENCIA’DAN!
İkinci yarıda da etkili başlayan sarı lacivertliler art arda pozisyonlar buldu. Maçın 66. dakikasında oyuna giren İrfan Can Kahveci ve Lincoln, birlikte yarattıkları ilk pozisyonda Fenerbahçe’yi 3-0’lık üstünlüğe taşıdılar. Maçın 70. dakikasında yine Crespo’nun baskısı sonrası kazanılan topu İrfan Can Kahveci, sol kanattaki Lincoln’e gönderdi. Brezilyalı futbolcunun yerden sert ortasını altıpas içinde Valencia tamamladı ve topu ağlara yolladı.

İRFAN CAN’DAN RESİTAL
Taraftarının desteğini de arkasına alan Fenerbahçe, 76’da İrfan Can Kahveci’nin şık golüyle skoru 5-0’a getirdi. Sağ kanatta topla buluşan İrfan Can Kahveci, rakibini çalımladıktan sonra çaprazdan kaleciyle karşı karşıya kaldı. Vuruşunda topu ağlara gönderen İrfan Can Kahveci, bu sezon Süper Lig’deki ilk golünü atmış oldu. Yıldız futbolcu, Avrupa Ligi’ndeki Rennes maçında da uzaktan şık bir gol kaydetmişti. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Fenerbahçe sahadan 5-0’lık galibiyetle ayrıldı.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Süper Ligde Adanadmirspor Fırtınası

İstanbulspor'dan Beşiktaş’a Çelme 2-2

Galatasaray Lideri Devirdi,Zirveyi Kaptı
»  Kayseri Hatay'ı Evinde Dağıttı 4-0
»  Trabzonspor Kızılyıldız'ı Devirdi 2-1
»  Fenerbah Fransa'da Pes Etmedi 2-2
»  Rıza Kayaalp 5.Kez Dünya Şampiyonu
»  Abdullah Avcı:Kendimi Sorgulayacağım
»  Başakşehir Kartal'ı Evinde Yıktı 1-0
»  Trabzon, Adana'da 90+4'te Yıkıldı 3-2
»  Göztepe'de Volkan Demirel Sesleri
»  Konyaspor'dan Tarihi Performans
»  Trabzon Macaristan'dan Eli Boş Döndü
»  Kadıköy'de Batshuayi Gececi
»  Galatasaray 10 Kişiyle Kazandı 2-1
»  EuroBasket'te Skandal!
»  Beşiktaşlı Futbolculara Uçan Tekme
»  Beşiktaş Ankara'da 3 puanı 3 Golle Aldı
»  Başakşehir Alanya'yı Rahat Geçti 2-0
»  Fenerbahçe Rahat Kazandı 2-0
»   Batshuayi Fenerbahçe'de
»  Trabzon Üçlük Attı 1-0
»  Ener Valencia'nın Cezası Belli Oldu
»  UEFA'dan Emre Belözoğlu'na Ceza
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.