Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,3591
EURO
35,0198
IMKB
9,125
ALTIN
2.325,670
 
Hava Durumu ANKARA
12 / 20 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Kadıköy'de Emenke Şov 2-1
Kadıköy de Emenke Şov 2-1
 
Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında konuk ettiği Monaco'yu 2-1 yenerek tur için büyük avantaj elde etti. Sarı lacivertlileri galibiyete taşıyan golleri Emenike (Dk.39 ve 61) atarken, Fransız ekibinin sayısı Falcao'dan (Dk.42) geldi. Hakem kararlarının önemli rol oynadığı karşılaşmada, Fenerbahçe'den Salih Uçan ve Monaco'dan Dirar'ın birer şutu direkte patladı. Bu maçın rövanşı 3 Ağustos Çarşamba günü Monaco'da oynanacak.
 
28.7.2016 - 00:09

STAT: Ülker
HAKEMLER: Jesus Gil Manzano, Angel Nevado Rodriguez, Jose Miranda (İspanya)
FENERBAHÇE: Ertuğrul Taşkıran, Neustadter, Skrtel, Kjaer, Van der Wiel (Dk. 90+2 Stoch), Salih Uçan (Dk. 82 Şener Özbayraklı), De Souza, Ozan Tufan, Hasan Ali Kaldırım, Fernandao, Emenike (Dk. 71 Chahechouhe)
MONACO: De Sanctis (Dk. 13 Badiashile), Sidibe, Jemerson, Raggi, Mendy, Dirar (Dk. 75 Bernardo Silva), Fabinho, Bakayoko, Lemar, Falcao, Germain (Dk. 86 Cavaleiro)
GOLLER: Dk. 39 ve 61 Emenike (Fenerbahçe), Dk. 42 Falcao (Monaco)
SARI KARTLAR: Dk. 17 De Souza, Dk. 53 Fernandao (Fenerbahçe), Dk. 66 Falcao (Monaco)


1. dakikada Fenerbahçe, Salih Uçan ile gole çok yaklaştı. Rakip ceza alanının önünde topla buluşan Salih'in çıkardığı sert şutta, kaleci De Sanctis'i geçen top yan direğe çarparak auta çıktı.
6. dakikada Monaco ceza alanındaki karambolde Fernandao'nun vuruşunda top kale çizgisini geçti, ancak hakem Manzano, kaleciye faul yapıldığı gerekçesiyle golü geçerli saymadı.
39. dakikada Fenerbahçe öne geçti. Van der Wiel'in savunma arkasına gönderdiği topa hareketlenen Emenike, Jemerson'un büyük hatasından yararlanarak ceza alanı içinde topu kaparak kaleci Badiashile ile karşı karşıya kaldı. Genç kaleciyi çalımlayan Nijeryalı golcü, meşin yuvarlağı boş kaleye gönderdi: 1-0.
42. dakikada Monaco beraberlik golünü buldu. Savunma arkasına atılan topa çıkan kaleci Ertuğrul Taşkıran, Falcao'dan önce müdahale etse de meşin yuvarlağı sektirdi. Fenerbahçeli Skrtel'den seken top altıpas önündeki Falcao'nun önünde kaldı. Bu oyuncu, bekletmeden yaptığı vuruşla topu filelerle buluşturdu: 1-1.
49. dakikada Dirar'ın şutunda top direğe takıldı.
61. dakikada Van der Wiel'in sağdan ortasında penaltı noktası üzerinde topla buluşan Emenike, şık bir vuruşla meşin yuvarlağı kaleci Badiashile'nin sağından filelere yolladı: 2-1.


CEZALI PEREIRA, STATTA YOKTU
Teknik direktör Vitor Pereira, cezası nedeniyle Monaco karşısında takımın başında çıkamadı. Pereira karşılaşmayı Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde izledi. Portekizli teknik adamın yerine başında sahaya yardımcı antrenör Filipe Almeida çıktı.

43 YILLIK HASRET BİTTİ
Fenerbahçe, Fransız ekiplerine karşı 43 yıl sonra iç sahada galip geldi. Son olarak 7 Kasım 1973'te Nice'i İstanbul'da 2-0 yenen sarı-lacivertliler, daha sonra Fransız ekipleriyle seyircisi önünde oynadığı 6 maçı da galip bitirememişti. Sarı lacivertliler, Monaco'yu 2-1 yenerek bu hasretine son vermiş oldu.

Fenerbahçe 2-1 Monaco / MAÇ ÖZETİ VE GOLLERERTUĞRUL TAŞKIRAN İLK KEZ AVRUPA’DA
Fenerbahçe'nin 26 yaşındaki kalecisi Ertuğrul Taşkıran, kariyerindeki ilk Avrupa kupası maçını oynadı. Birinci kaleci Volkan Demirel'in sakatlığı, Brezilyalı Fabiano'nun da Panathinaikos'la oynanan hazırlık maçında yüzünden sakatlanması nedeniyle Pereira, kaleyi Ertuğrul'a emanet etti. Ertuğrul geçen sezon sadece 3 Türkiye Kupası maçında Fenerbahçe kalesini korumuştu.Fenerbahçe 2-1 Monaco / MAÇ ÖZETİ VE GOLLERTAKIM KAPTANI SIMON KJAER
Fenerbahçe'de sahaya kaptan olarak Danimarkalı futbolcu Simon Kjaer çıktı. Takımın ilk iki kaptanı Volkan Demirel'in sakat, Mehmet Topal'ın da cezalı olması nedeniyle kaptanlık pazubandını tecrübeli stoper taktı. Takımın 3. kaptanı olan Kjaer, geçen sezon başı geldiği sarı lacivertlilerde ilk kez bu görevi üstlendi.

YENİ TRANSFERLER SİFTAH YAPTI
Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Van der Wiel, Skrtel ve Neustadter, ilk kez resmi bir maçta sarı lacivertli formayı giydi. Diğer yeni oyunculardan İsmail Köybaşı sakatlığından dolayı kadroda yer almazken, Aatıf Chahechouhe ise ikinci yarıda oyuna girdi.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Fenerbahçe'de Tribün Depremi

"Hakan Şükür'ü Üyelikten Atın"

Taraftarlar Darbeye Karşı Birleşti
»  UEFA Başkanlığına 3 Aday!
»  Osmanlıspor Zimbru'ya Gol Yağdırdı 5-0
»  Gomez, Beşiktaş'a 'Yokum' dedi
»  Mahmut Uslu:En Kuvvetli Takımı Çektik
»  İşte Fenerbahçe'nin Rakibi..
»  Ya Kilo Verecek Ya da Gidecek!
»  Kadıköy'de Emenike Şov!
»  Süper Lig'de Turgay Şeren Sezonu
»  Mario Gomez'in yeni adresi
»  Kara Listeki Hakemler Devre Dışı
»  Aziz Yldırım'a Tarihi Ceza!
»  'O Kupa Kadıköy'e gelecek'
»  Fenerbahçe İsmail Köybaşı ile Anlaştı!
»  İsmail Köybaşı Beşiktaş’tan ayrıldı
»  EURO 2016'nın En iyi Futbolcusu Griezman
»  "Euro 2016 çok kötü bir Turnuvaydı"
»  Avrupa'nın En Büyüğü Portekiz
»  Onur Kıvrak'tan transfer açıklaması!
»  Fenerbahçe'ye Arjantinli sol bek!
»  Türk Futbolunun Acı Kaybı!
»  Beşiktaş, Gökhan Töre'yi Yolladı!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.