Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,4994
EURO
34,5602
IMKB
9.548,000
ALTIN
2.497,010
 
Hava Durumu ANKARA
11 / 25 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Kaftancıoğlu İmamoğlu Gerilimi Sürüyor
Kaftancıoğlu İmamoğlu Gerilimi Sürüyor
 
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 2023 bütçe sunumu sonrası CHP'nin 39 ilçe başkanı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek vermek amacıyla İmamoğlu'nu ziyarette bulundu. Son günlerde gündeme oturan İmamoğlu - Kaftancıoğlu arasındaki gerginlik bu ziyarete de yansıdı. Canan Kaftancıoğlu bu ziyarete katılmadı.
 
29.11.2022 - 11:09

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 2023 bütçe sunumu sonrası İstanbul'un 39 ilçesinin CHP'li ilçe başkanları İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tebrik ziyaretinde bulundu. Son günlerde CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu arasında var olduğu iddia edilen gerginlik bu ziyarete de yansıdı. Kaftancıoğlu, 39 ilçe başkanının İmamoğlu ziyaretinde orada olmadı.

İMAMOĞLU AÇIKLAMA YAPMIŞTI

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile eski CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu arasında 'Cumhurbaşkanlığı adaylığı' kavgası patlak vermiş ve Kaftancıoğlu'nun İmamoğlu için sert ifadeler kullandığı iddia edilmişti. Medyatava da bu iddiaları dile getirmişti. İkili arasındaki gerginlikle ilgili İmamoğlu'ndan açıklama geldi. İmamoğlu kavga için çok net 'hayır' ya da 'evet' ifadeleri kullanmadı ancak dikkat çekici bir açıklama yaptı.

Ekrem İmamoğlu-Canan Kaftancıoğlu arasındaki kavgada yeni perde. İmamoğlu'ndan açıklama geldi: Bahsi geçen bu kelimeleri bir kadın olarak söylememiştirEkrem İmamoğlu-Canan Kaftancıoğlu arasındaki kavgada yeni perde. İmamoğlu'ndan açıklama geldi: Bahsi geçen bu kelimeleri bir kadın olarak söylememiştirKaftancıoğlu İmamoğlu gerilimi sürüyor. CHP'nin 39 ilçe başkanı İBB Başkanı İmamoğlu'nu ziyaret etti: İlçe başkanları ziyaretine Canan Kaftancıoğlu ziyarete katılmadı - Resim : 3
KAFTANCIOĞLU NEZAKETLİ BİR HANIMEFENDİ

İmamoğlu, bütçe sunumu öncesi gazetecilerin, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu konusundaki sorusuna çarpıcı yanıtlar vermişti. İmamoğlu, “CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile aranızda olduğu iddia edilen bir polemik söz konusu. Bununla ilgili bir açıklamanız olacak mı” sorusunu, “Canan Kaftancıoğlu, nezaketli bir hanımefendidir. Yani bu bahsi geçen kelimeleri bir kadın olarak söylememiştir, diye düşünüyorum. Söyleyeceğim bu kadar” şeklinde yanıtlamıştı.

Kaftancıoğlu İmamoğlu gerilimi sürüyor. CHP'nin 39 ilçe başkanı İBB Başkanı İmamoğlu'nu ziyaret etti: İlçe başkanları ziyaretine Canan Kaftancıoğlu ziyarete katılmadı - Resim : 3

İLÇE BAŞKANI PAYLAŞTI

Bütçe sunumu sonrası CHP'nin İstanbul'daki 39 ilçe başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek ziyaretinde bulundu. İmamoğlu'nu ziyaret eden ilçe başkanlarının yanında CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun olmaması dikkat çekti. Avcılar İlçe Başkanı Erdal Nas, ilçe başkanları ile İmamoğlu'nun fotoğrafını, "İstanbul Büyükşehir Belediyemizdeydik! İstanbul Büyükşehir Belediyemizin 2023 yılı bütçe görüşmeleri öncesi 39 İlçe Başkanımız ile birlikte İBB Başkanımız Sn.Ekrem İmamoğlu ziyaret ettik. 16 Milyon İstanbul’lunun bütçesi hayırlı olsun" ifadeleriyle paylaştı.

 



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Kılıçdaroğlu'ndan 'Kış Saati' Tepkisi

Bahçeli: Sabır ve Tahammülümüz Kalmadı

Kadroya Geçecek Sözleşmeliye Kötü Haber
»  EYT’liler Biraz Daha Bekleyecek
»  'Millet İttifak'ını Alkışlayacaksınız"
»  Olaylı İzmir Derbisinde Flaş Gelişme
»  Konut Kredilerinde Yeni Adım
»   İşte 6'lı Masanın Anayasa Değişikliği
»  "Akşener’den Habersiz Hareket Etmez"
»  6'lı Masanın Anayasa Taslağı Sızdı!
»  AK Parti'den Olaylı Derbi Açıklaması
»  Erdoğan: Siyasette Küslük Olmaz
»  Düzce'de 4.5 Şiddetinde Deprem
»  "Merak Etmeyin Enflasyon da İnecek"
»  MSB: 22 Terörist Etkisiz Hale Getirildi
»  Kılıçdaroğlu: Bunun Adı Zulumdür
»  Vatan Partisi’nin Adayı Doğu Perinçek
»  Garo Paylan Geçmişte FP'ye Oy Vermiş
»  Pençe-Kilit Operasyonundan Acı Haber
»  100 Fetöcünün Türkiye'ye İadesi Sağlandı
»  Fincancı Hakkında 7.5 Yıl Hapis İstemi
»  ÖSYMSınav Duyurusunu Geri Çekti
»  "Erdoğan İlk Turda Kazanıyor"
»  Mısır'dan Şaşırtan Suriye Çıkışı!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.