Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
47,2172
EURO
53,9143
IMKB
13.974,140
ALTIN
6.249,799
 
Hava Durumu ANKARA
18 / 32 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Teknoloji   Magazin   Polis Adliye 
 
Karabük'te Kan Donduran Dehşet!
Karabük te Kan Donduran Dehşet!
 
Karabük'te dini nikahlı eşinin yaşadığı eve gelen bir şüpheli, 3 çocuğu dışarı çıkardıktan sonra tartıştığı 29 yaşındaki kadını boğazını keserek öldürdü. Olayın ardından bileklerini kesen şüpheli hastaneye kaldırılırken, kısa süre önce aynı kadına şiddet nedeniyle cezaevinden tahliye edildiği ve 6 suç kaydının bulunduğu öğrenildi.
 
22.7.2026 - 08:31

Karabük'ün Yenice ilçesi Menderes Caddesi'nde Yusuf B. (48), dini nikahlı eşi Tutku Burcu Köseoğlu'nun (29) yaşadığı eve geldi.

İddiaya göre Yusuf B., yaşları 7 ile 10 arasında değişen ikisi kız, biri erkek 3 çocuğu evden çıkardıktan sonra Köseoğlu ile tartışmaya başladı. Evden yükselen sesleri duyan çocuklar, yaklaşık 200 metre uzaklıktaki Yenice İlçe Emniyet Amirliği'ne koşarak durumu polis ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine adrese gelen ekipler, kapının kilitli olması nedeniyle içeri giremeyince itfaiyeden yardım istedi. İtfaiye ekiplerinin kapıyı açmasının ardından eve giren polisler, Tutku Burcu Köseoğlu'nu kanlar içerisinde hareketsiz yatarken buldu.


Aynı evde bulunan Yusuf B.'nin ise bıçakla bileklerini kestiği belirlendi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Köseoğlu'nun boğazına aldığı bıçak darbeleri sonucu olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Yaralı şüpheli Yusuf B. ise olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından polis gözetiminde ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından Olay Yeri İnceleme ekipleri delil çalışması yaptı. İncelemelerin tamamlanmasının ardından genç kadının cenazesi otopsi yapılmak üzere Yenice Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayın ardından anne ve babalarının kavgasını polise haber veren üç çocuk, polis ekipleri tarafından koruma altına alındı. Olay yerine gelen çocuklardan birinin komşularına sarılarak gözyaşlarına boğulması çevrede duygusal anlar yaşanmasına neden oldu.

ŞÜPHELİNİN 6 SUÇ KAYDI OLDUĞU ÖĞRENİLDİ
Öte yandan, dini nikahlı eşini öldüren Yusuf B'nin 6 ayrı suç kaydının bulunduğu, kısa süre önce aynı kadına yönelik şiddet nedeniyle cezaevinde bulunduğu ve bir süre önce tahliye edildiği öğrenildi./nefes



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Yenenler Çiftinden Üzücü Haber

Tüketici En Çok Neden Şikayetçi?

Oğuzhan Uğur Tutuklandı
»  Flaş.. YKS Sonuşları Açıklandı
»  BAE Vize Kurallarını Değiştirdi!
»  Yeni Nesil Suç Örgütlerine Opğerasyon!
»  Oyuncu Gökçe Bahadır Anne Oluyor
»  Dev Çekirgeler Her Yerde!
»  Yeni Haftada Çöl Sıcaklarına Hazır Olun!
»  Trafik Cezasına İtiraz Eden Yandı
»  Aslı Baykal'dan Bomba Gönderme!
»  Yavuz Bingöl Hastanelik Oldu
»  Fenomen Vali Görevden Alındı
»  Kanser Teşhisinde Rekor Artış
»  Hisseli Tapuda Yeni Dönem
»  6 Meslek Grubu YeşilPasaport İçin Sırada
»  Muğla Alev Alev
»  Muğla Milas'ta Orman Yangını
»  Eda Ece'nin Ahbap Pişmanlığı
»  Konya'da Kan Donduran Katliam!
»  Yeşim Salkım Haluk Levent'i Topa Tuttu!
»  Keçiören Eski Uygulama Geri Geldi
»  El Nİno'dan Kritik Kuraklık Uyarısı
»  Haluk Levent'ten O İddaya Yalanlama
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETECI ACI SOYLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.