Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
IMKB
9.916,000
ALTIN
2.441,870
 
Hava Durumu ANKARA
14 / 24 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Kartal Antalya'da Fırsat Tepti 0-0
Kartal Antalya da Fırsat Tepti 0-0
 
Spor Toto Süper Lig'de 25. hafta mücadelesinde lider Beşiktaş, Medipol Başakşehir'in sahasında Kardemir Karabükspor ile 3-3 berabere kaldığı haftada d
 
19.3.2017 - 21:14
Spor Toto Süper Lig'de 25. hafta mücadelesinde lider Beşiktaş, Medipol Başakşehir'in sahasında Kardemir Karabükspor ile 3-3 berabere kaldığı haftada deplasmanda Antalyaspor ile golsüz berabere kaldı. Antalya Arena'da oynanan mücadelede iki takım da girdiği pozsiyonları gole çeviremeyince maç 0-0 berabere bitti. Bu sonucun ardından Beşiktaş puanını 55'e yükseltip liderliğini kururken Antlayaspor da puanını 39'a yükseltti. BEŞİKTAŞ MAÇININ ÖNEMLİ DAKİKALARI 29. dakikada Oğuzhan Özyakup'un pasıyla topla buluşan Babel'in ceza sahası dışında sol çaprazdan şutunda, kaleci Ferhat Kaplan meşin yuvarlağı direk dibinde kontrol etmeyi başardı. 33. dakikada kazanılan serbest vuruşu kullanan Eto'o'nun ortasında, defanstan seken topa Chico'nun kafa şutunda, meşin yuvarlak kaleci Fabricio'da kaldı. 36. dakikada sağ kanatta topla buluşan Aboubakar'ın ortasında, penaltı noktası üzerinde müsait pozisyondaki Talisca'nın kafa vuruşunda, meşin yuvarlak yandan auta çıktı. Antalyaspor 0-0 Beşiktaş / MAÇIN ÖZETİ CEZASI BİTEN QUARESMA VE MARCELO OYNADI Beşiktaş'ta sarı kart cezaları nedeniyle Kayserispor maçında forma giyemeyen Ricardo Quaresma ile Gökhan Gönül, forma giydi. Siyah beyazlı takımda Atiba Hutchinson sarı kart ceza sınırında bulunuyor. 42'NCİ KARŞILAŞMA Beşiktaş ile Antalyaspor, bugünkü maçla Süper Lig tarihinde 42’nci defa karşı karşıya geldi. İki takım arasında ligdeki rekabet, 11 Eylül 1982’de İstanbul’da yapılan ve Beşiktaş’ın 6-0 üstünlüğüyle sonuçlanan maçla başladı. O tarihten bu yana yapılan 41 lig maçının 29’unu Beşiktaş, 4’ünü Antalyaspor kazandı, 8 karşılaşmada da taraflar birbirlerine üstünlük kuramadı. Siyah beyazlıların attıkları 90 gole karşılık, kırmızı-beyazlılar 34 gol kaydetti. Antalyaspor 0-0 Beşiktaş / MAÇIN ÖZETİ BEŞİKTAŞ ANTALYA'DA DA ÜSTÜN Beşiktaş, Antalya’daki maçlarda da rakibine galibiyet sayısı bakımından üstünlük kurdu. Siyah beyazlılar, Antalya’da yaptıkları 20 lig maçının 12’sinde sahadan galip ayrıldı, 3 defa yenildi, 5 karşılaşma da berabere sonuçlandı. Beşiktaş, dış sahadaki maçlarda Akdeniz ekibinin filelerini 46 kez havalandırdı, kalesinde ise 26 gol gördü. BEŞİKTAŞLI TARAFTARLAR POLİS ESKORDU EŞLİĞİNDE STADA ALINDI Beşiktaşlı taraftarlar sabahın erken saatlerinde kente geldi. Şehrin girişlerinde durdurulan otobüsler, maça saatler kala polis eskortları eşliğinde kente alındı. 2000 TARAFTAR TRİBÜNÜ DOLDURDU Konuk takım için ayrılan 2000 kişilik tribünler tamamen doldu. 33 bin kişilik stadyumda konuk takım tribünleri hariç, tüm koltuklara kırmızı beyazlı Antalyaspor bayrakları konuldu. TRİBÜNLERDE BOMBA İMHA UZMANLARI ARAMA YAPTI Maç öncesinde stadın içi ve dışı bomba imha uzmanları eşliğinde, eğitilmiş köpeklerle arandı. PANKART AÇILDI Sezon öncesinde adı Beşiktaşla anılan Eto’o konusunda pankart açıldı. Pankartta Kulüp Başkanı Öztürk, Eto’o’ya ‘Biz Kimiz’ diye sorarken, Eto’o'nun da ‘Biz Antalyaspor’uz’ yanıtını verdiği dikkati çekti.


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Yanal'dan Şampiyonluk Sözleri

Rıdvan Dilmen’den Podolski Gafı

Süper Ligde Bir İstifa Daha
»  Fırtına'ya Aslan'da Vız Geldi2 -0
»  Osmanlıspor'da Reşit Akçay Depremi
»  A Milli Takım’ın aday kadrosu açıklandı!
»  Rıdvan Dilmen:Aziz Yıldırım Bırakmalı
»  "Mesleğe de Son Noktayı Koyuyorum"
»  Şenol Güneş: Değişik bir maç oldu!
»  Hollanda'da Beşiktaş paniği!
»  Aboubakar Taraftarı Çıldırttı!
»  Karta,Arena'da 10 Kişiyle Tarih Yazdı
»  Tolgay Asln'a G.Saray Kancası
»  Volkan Demirel'den itiraf... Pişmanım!
»  Fenerbahçe'den Tarihi Başarı
»  Hasan Ali Kaldırım'a büyük şok!
»  Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları
»  Fenerbahçe'de "Kocaman" Operasyon
»  Fırtına Akhisar'ı Fena Çarptı 3-1
»  Volkan Demirel Açıkladı: Gelecek sezon..
»  Tudor Cavanda'yı Otobüsten Kovdu
»  Fenerbahçe'de 'Efsane ' geri dönüyor!
»  Kartal'a Sergen Yalçın Çelmesi
»  Başakşehir Takibi Bırakmıyor 3-0
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.